Şimdi Ara

focus hb mi sedan mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • LİMİTLERDE KULLANILMAYACAKSA, HB İLE SEDAN ARASINDAKİ YOL TUTUŞ FARKI HİSSEDİLMEZ.
    LİMİTLERDE KULLANIMDA İSE, GEREK AERODİNAMİK YAPI, GEREKSE AĞIRLIK DAĞILIM FARKI DOLAYISIYLA HB DAHA İYİ YOL TUTAR...
    YANİ HB İ YOLDAN ÇIKARMAK DAHA ZORDUR...
    BEN SEDANI TERCİH EDERİM. BAGAJ BENİM İÇİN ÖNEMLİ.
  • Bagaj onemli ise Sedan .
    Onun haricinde her durumda HB derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emremuslu

yeni focuslar 2005 te ilk çıktığında hemen aldım, bende hb ve sedan arasında kararsız kaldım, ancak sedan hoşuma gitti ve aldım, çok şükür 2 yılı geçti hiç üzmedi çok memnunum. ancak hb almadığıma pişmanım, bir kaç kez televizyon,dolap ve benzeri eşya yüklemem gerekti sedan bagajına maalesef sığmadı ,ah dedim keşke hb olsaydı arka kapağı açınca istediğin gibi koyardım.kısacası işin görüntüsünde değilsen hb ler daha kullanışlı..... ayrıca yol tutma konusunda hb ler biraz daha önde.....
    alacaksan tdci olanını al, inanki k de 130, 140 krş yakarak gezmek ayrıca yüksek torkun nimetlerini kullanmak büyük zevk. hayırlı olsun.....

Aynı yanılgıyı bende yaşadım. Sedan aldım ama dediğiniz gibi hacimli eşyalar sedana sığmıyor.
    Bu nedenle aynen size katılıyorum..

• Yeni focusları bilemem ama eskisinde sedanlar virajlarda kıç atıyodu,Herhalde yenisindede vardır birazda olsa,Hb her zmn daha iyi yol tutar,Sedanı da hoş aslında sana kalmış
  • bencede HB. göze daha hoş geliyor.
  • Ne amaçla kullanacağına kalmış. Aile içinse Sedan tabii ki. Ama sportif olsun. Hoş görünsün diyosan Hatchback ler çok daha güzel bir görünüme sahip bence.
  • HB'ler daha hoş görünüyor bence
  • hb
  • hb daha güzel duruyo
  • HB tabiki. Zaten focusu focus yapan HB tasarımıdır
  • bence ne hb ne sedan ikiside bana gore cok cirkin araba tenekeden bukulerek yapilmis gibi koseli ozellikle onleri cok kotu cag disi tasarim zaten yakinda guncellenecek tasarimi cok kotu cunku. Herkesin zevki farklidir ama iyi otomobil sitelerine bakarsaniz onlarda ayni seyden bahsediyo.
    Ama is performansa gelince sinifinin en iyisi. herseye ragmen alicak olsam hb alirim bende.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.