Bildirim
focus 1 sinyalli ön panjur bulabilir miyiz?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ebay dışında bulmak zor. bir ara arkadaş getiriyordu o da yurt dışında şimdi. anca sıkılıp satanlardan bulunabilir. -
hımm sıkılma ihtimalleri de pek yok sanırım. neyse beklemeye devam edeceğim yine de satan arkadaşlar bana buradan ulaşabilirler.
-
ne kadara kadar alacaksınız :) belki getirtiriz :P -
Aslında fiyat vermem sağlıklı olur mu bilemiyorum ama 150 TL'ye kadar verebilirim, yine de tam fiyat almak gerek. Tüm aparatları sağlam ve sıfır olduktan sonra pek sorun olmaz. -
1- o panjur avrupa focuslara direk uymaz. amarikanların panjur montaj yerleri bizimkilerden farklı. ya ayaklar kesilecek yada vida vs ile uydurulacak. ben kesip takmıştım.
2-aparat oalrak orjinal duy bulamazsınız bulsanız ona göre ampul bulamazsınız ama başka duylar uydurulabiliyor. ben öyle yaptım
3-amerikan panjurda arma sabit çünkü onlarda kaput içeriden açılıyor. parçacıdan alcağınız çevirmeli armayı amerikana uydumanız lazım. ben öyle yaptım.
vs vs vs. bunları o panjuru daha önce taktığım için söylüyorum. -
arabanın önünde aşırı aydınlatma elemanı oldu diye sıkılıp sattım :D en son böyle oldu :P
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mustafa-T
1- o panjur avrupa focuslara direk uymaz. amarikanların panjur montaj yerleri bizimkilerden farklı. ya ayaklar kesilecek yada vida vs ile uydurulacak. ben kesip takmıştım.
2-aparat oalrak orjinal duy bulamazsınız bulsanız ona göre ampul bulamazsınız ama başka duylar uydurulabiliyor. ben öyle yaptım
3-amerikan panjurda arma sabit çünkü onlarda kaput içeriden açılıyor. parçacıdan alcağınız çevirmeli armayı amerikana uydumanız lazım. ben öyle yaptım.
vs vs vs. bunları o panjuru daha önce taktığım için söylüyorum.
evet, daha önce bu konuda uzun uzadıya bir araştırma yapmıştım, o yüzden uyum sorunu olduğunu ama bunun halledilebilir olduğunun da farkındayım. Bu arada aracınızın son hali(en alttaki resim) çok iyi olmuş, acaba yan sinyalleri nasıl kırmızı yapabildiniz, satın mı aldınız, kendiniz mi yaptınız?
-
araç rengi folyo denk geldi çok aza ton farkı var ama belirgin değil. onla sinyallei kapladım daha sade oldu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X