Şimdi Ara

Focus 1 mi 2 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2005 mart ayı çıkışlı Focus Ghia 1,6; bu araba Focus 1 mi focus 2 mi nasıl anlayabilirim
    65,000 km,metalik gri,sedan ve fiyat olarak da 21.000 ytl nasıl fiyat sizce focuscular? Bu arada sağ ön çamurluk değişik!
    Bu araç alınır mı yoksa başka tavsiyeniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasicAs -- 29 Şubat 2008; 13:57:56 >

• Alınır niye alınmasın...
    Fiyata göre F1..
    Resmi yok mu...
  • araç özyürek in aracından ise focus1.
  • Arkadaşlar araca bakmaya gidecem . O yüzden sordum 1mi 2 mi nasıl anlayacam ikisi arasında ne gibi farklılıklar var özellikle kasada? Tufaya gelmeyelim sonra
  • Stop lambasına bak.. içinde ölü sinek varsa Focus2'dir..

F1
     Focus 1 mi 2 mi?

F2
     Focus 1 mi 2 mi?
  • F1
  • ok beyler teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Normal mi? 1.5 Dci
    5 yıl önce açıldı
    Golf 7 mi yoksa Golf 8 mi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arac gtmiosa F1 drr
  • ya focus 2.0sa...
    quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

arac gtmiosa F1 drr
  • Bir galerici tanıdık 2005 model yeni kasa Focus buldum sana dedi geçen sene eylül ayında. 21000 YTL demişti. Nasıl sevindim. Adama da güveniyorum. Sonra araştırdım, soruşturdum, o fiyata yeni kasa mümkün değil. Ankaraya yanına gitmeden bir daha sordum galerici tanıdığıma... "Yahu abicim emin misin ya sen yeni kasa focus olduğuna? O yıl iki farklı kasa var... Biri eski biri yeni." dedim. "Yok hocam yeni işte" diyordu habire ama resmini yolladı sonra olay anlaşıldı. Makyajlı kasa F1'e de yeni kasa diyormuş meğer... Son modele de en son kasa diyor.

Uzun lafın kısası o fiyata Focus 1'dir.
  • Şimdi kasa da değişti focusta yani f1 in üstüne bi makyaj 2 de kasa değişti.. Bu fiyata da f2 yok.. Sizce bu fiyata yani 20.000 civarı ne alınabilir focus kalitesinde ve yüzü eskimemiş?
  • F1 eski kasa F2 ise yeni kasa eğer alıcaksan ben Ford Otosanda çalışıyorum F2 al derim hergün biniyorum çok rahat

kolay qelsin
  • F1 makyajlı kasa 2005 Ghia alınır ve güzelce de binilir...
    Arabanın F2'den kayda değer bir eksiği yok...

Bence; F2 tüketiciler tarafından fazla beğenilmedi, yine bence, bu makyajlı haliyle de beğenilmeyecek ve millet F3'ü sabırsızlıkla bekleyecek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozyurek

F1 makyajlı kasa 2005 Ghia alınır ve güzelce de binilir...

Bence; F2 tüketiciler tarafından fazla beğenilmedi, yine bence, bu makyajlı haliyle de beğenilmeyecek ve millet F3'ü sabırsızlıkla bekleyecek..

yüzde yüz katılıyorum
    hatta kaskatı kesiliyorum

bence focus 1 , hepsinden güzel , ve hiçbir zaman yüzü eskimeyecek , klasik olacak o kasa .
  • quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

quote:

F1 makyajlı kasa 2005 Ghia alınır ve güzelce de binilir...

yüzde yüz katılıyorum
    hatta kaskatı kesiliyorum

bence focus 1 , hepsinden güzel , ve hiçbir zaman yüzü eskimeyecek , klasik olacak o kasa .

Bende yüzde bin katılıyorum...
  • quote:

Stop lambasına bak.. içinde ölü sinek varsa Focus2'dir..

• quote:

Orjinalden alıntı: SeRSeRiHaYaT

Bu resim bu focus henüz 3 aylıkken benim tarafımdan çekilmişti
     Focus 1 mi 2 mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozyurek -- 1 Mart 2008; 12:36:40 >
  • buraya nasıl girer yaaa manevi tazminat gerektirir bu :D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

buraya nasıl girer yaaa manevi tazminat gerektirir bu :D:D

Evet, sinekler dava açsa kazanır.. İşin garibi birden fazla focus2'de gördüm bundan..
    Artık focus 2 gördümmü direk stobuna bakıyorum :)
  • e sineğin girdiği yere su da girer kısa devre falan olmuyo mu orda

Arkadaşlar bu arada alakasız olacak ama çok fazla yol yapmayız benzinli alıp lpg mi attırayım direk dizel mi? Araç ikinci el olacak tabi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.