Bildirim
Focus 1.6 TDCI 90 Beygir Tutuluyormu ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Acaba 90 bg'lik motorlar 109 bg'lik motorlara göre daha mı az yakar? -
90 lığı alıp chip tuning yapabilirsiniz daha keyifli olur -
Performans olarak sıkıntım yok. Ancak satarken de zarar etmek istemem. İlerde sıkıntı çekmemek lazım. -
bende 2 gun once aldıgım 2008 fokus dızel 109 bg tdci aldım
aracın performası super dıyebılırım resmen 150 km hıza hemen cıkıyor.
kesınlıkle tavsıye ederım
alıcaksanız donanım olarak titanyum modelı var onu alın -
2010 model 1.6 90 beygirlik focusun performansı pek tatmin edici değil fakat yakıt konusunda çok cimri araçta toplam 5 kişi klima açık yokuş tırmanıyoruz 100 km de 4.1 litre yaktı
Fazla performans beklemeyin alacaksanız benim tavsiyem 109 beygir alın
Yol tutuş konusunda harika
çok rahat kesinlikle yormuyor
Benim sevmediğim tek yanı inanılmaz derecede yol gürültüsü alıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Performance. -- 19 Ağustos 2010; 11:50:55 > -
fazla bir performans beklentiniz yoksa alın derim zira 109 lik versiyonla tüketimleri aynı -
90hp.likleri pek tutulmuyor evet ama Collection'ların 109 hp.likleri olmadığı için yine de satarken zorlanmazsınız..Performansı pek tatmin edici değil yeterli oranda test ettim ama bana göre alınır.. -
bendekı ford fokus su an 109 bg ve performansından memnunum ama yakıyor dolu depo 750 km yazıyor
normalde 900 olması lazım degıl mı ?
ama arac 1400 kg 1.6 109 bg
bunuda dusunmek lazım 190 la gıttıgımde hala basabılırdım gıderdı
konu dısı olabılır arac trend oldugunda sısler yok
http://www.kapimateslim.com/GPlast-Ford-Focus-2004-2008-Sis-Fari-Seti-Beyaz-1001651,PR-87338.html
onerırımısınız bu urunu bana ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X