Şimdi Ara

(FM2008) 2008/2009 Sezonuna Biran Önce Başlamak Mı İstiyosunuz ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
0
Favori
6.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya dosyayı indirdim ve tıkladıımda hata veriyor kurulum gelmiyor bi yardımcı olursanız sevinirim pls........
  •  (FM2008) 2008/2009 Sezonuna Biran Önce Başlamak Mı İstiyosunuz ?

(FM2008) 2008/2009 Sezonuna Biran Önce Başlamak Mı İstiyosunuz ?

(FM2008) 2008/2009 Sezonuna Biran Önce Başlamak Mı İstiyosunuz ?

v2.0 için face paketi de yapıyorum. Bunun dışında 08/09 sezonuna ait yeni formaları ve takımların logolarınıda bu yamada bulabileceksiniz. Kısacası grafik ve DB'yi birlikte tek bir setupda yayınlıycam. Ve sadece yönergeleri takip ederek sorunsuz ve yepyeni bir fm'ye sahip olacaksınız. Bir kaç resim yayınladım. Umarım beğenirsiniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi queenstar -- 18 Temmuz 2008; 18:31:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: neco3838

ya dosyayı indirdim ve tıkladıımda hata veriyor kurulum gelmiyor bi yardımcı olursanız sevinirim pls........

Dosyayı yeniden indir. Muhtemelen eksik indirmiş olabilirsin. Ya da hasarlı olmuş olabilir. Tekrar indirirsen sorun çözülecektir. (Bu arada hiç bir indirme yöneticisi programı kullanma. )
  • Update'i takip etmek isteyenleri sitemizede bekleriz...
  • yamada oyuncuların ozellikleriyle oynadınmı yoksa güncelmi degerler
  • Oyuncuların özellikleri güncel merak etme. İndir ve buna sen karar ver...
  • burak'in degerleri mesela cok sacma olmus , yamayi indirmedim ama koydugun profil görüntüsüne baktim top sürme 15 vermissin orta acmaya 14 vermissin burakin hic adam gibi orta actigini gören varmi? adam gibi dribbling yaptigini gören varmi? sirf oyuncunun ca sini fazlalastirmak icin abuk subuk degerler girince oyunun zevki kalmiyor ca nin oyunda hicbir önemi yok ca verilen özelliklerin sonucunda ortaya cikan bir degerdir.
  • ark. öncelikle emeğine sağlık ama oyuna başlarken yamanı göremiyorum ?? ne yapmam gerek ?
  •  (FM2008) 2008/2009 Sezonuna Biran Önce Başlamak Mı İstiyosunuz ?

quote:

Orjinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx

burak'in degerleri mesela cok sacma olmus , yamayi indirmedim ama koydugun profil görüntüsüne baktim top sürme 15 vermissin orta acmaya 14 vermissin burakin hic adam gibi orta actigini gören varmi? adam gibi dribbling yaptigini gören varmi? sirf oyuncunun ca sini fazlalastirmak icin abuk subuk degerler girince oyunun zevki kalmiyor ca nin oyunda hicbir önemi yok ca verilen özelliklerin sonucunda ortaya cikan bir degerdir.

Beğenmiyorsan kullanmazsın olur biter. Ne vericez 10 mu verelim ? Kıyaslamayı diğer oyunculara göre yapacaksınız. Orjinal oyundakine göre değil. Holosko'nun top sürmesi 18, Burak'ın ki 15 gayet normal. Burak dribling ve süratiyle ön plana çıkan bir oyuncu. Aynı mevkilerde oynayan Sabri, Kazım, Holosko, Yattara gibi oyuncularla kıyaslayın. Daha oyunu indirmeden saçma sapan gelişi güzel yorumlar yapmayın. Oyuncuların özelliklerini 1 yıl önceki datalardakiyle birebir aynı olmasını beklemek ne kadar mantıklı ona siz karar verin. Önyargılı olanların diğer sitelerdeki yamalardan nasıl nemalandıklarınıda gayet iyi biliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi queenstar -- 20 Temmuz 2008; 14:45:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pierozi

ark. öncelikle emeğine sağlık ama oyuna başlarken yamanı göremiyorum ?? ne yapmam gerek ?

Oyuna girmeden önce cache dosyasını silmelisin.

C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adın\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2008\cache
  • quote:

Orjinalden alıntı: queenstar

Beğenmiyorsan kullanmazsın olur biter. Ne vericez 10 mu verelim ? Kıyaslamayı diğer oyunculara göre yapacaksınız. Orjinal oyundakine göre değil. Holosko'nun top sürmesi 18, Burak'ın ki 15 gayet normal. Burak dribling ve süratiyle ön plana çıkan bir oyuncu. Aynı mevkilerde oynayan Sabri, Kazım, Holosko, Yattara gibi oyuncularla kıyaslayın. Daha oyunu indirmeden saçma sapan gelişi güzel yorumlar yapmayın. Oyuncuların özelliklerini 1 yıl önceki datalardakiyle birebir aynı olmasını beklemek ne kadar mantıklı ona siz karar verin. Önyargılı olanların diğer sitelerdeki yamalardan nasıl nemalandıklarınıda gayet iyi biliyoruz.

Holosko'ya 18 verdin demek yani sana göre Holosko bir Messi,C.Ronaldo,Kaka gibi isimlerle ayni degere sahip olmali he ?
    Ronaldinho'nun bile dribbling 17 , baska söze gerek yok girdigin özellikler cok gercek disi , yaptigin yamaya saygim sonsuz , emeginede saygim sonsuz ama bana gelipte "Begenmiyorsan kullanmazsin" demen biraz tepemi attirdi , saygili bir bicimde elestirimi dile getirdim sende saygisiz bir bicimde bana bu yaniti veriyorsun sana tavsiyem internette boyunu posunu, yasini basini bilmedigin kisilerle saygili konusmandir, yamayi zaten indirme niyetinde degilim kendim yama calismasi yapiyorum su anda kendi yamamdan baska yama kullanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musculation -- 20 Temmuz 2008; 15:26:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx

quote:

Orjinalden alıntı: queenstar

Holosko'ya 18 verdin demek yani sana göre Holosko bir Messi,C.Ronaldo,Kaka gibi isimlerle ayni degere sahip olmali he ?
    Ronaldinho'nun bile dribbling 17 , baska söze gerek yok girdigin özellikler cok gercek disi , yaptigin yamaya saygim sonsuz , emeginede saygim sonsuz ama bana gelipte "Begenmiyorsan kullanmazsin" demen biraz tepemi attirdi , saygili bir bicimde elestirimi dile getirdim sende saygisiz bir bicimde bana bu yaniti veriyorsun sana tavsiyem internette boyunu posunu, yasini basini bilmedigin kisilerle saygili konusmandir, yamayi zaten indirme niyetinde degilim kendim yama calismasi yapiyorum su anda kendi yamamdan baska yama kullanmam.

Ronaldinho'nun driblingi 20, Messinin 19, Arshavin'in 19. Driblingi 17 olan genç oyuncularda var. Arama yaparsan rahatlıkla bulursun. Çoğuda 5 para etmez. Frikik özelliği 20 olan oyuncularda var. Onlar Beckham dan daha iyi mi firikik kullanıyor sanıyosun ? Senin mentalitenden yola çıkarsak Bitiriciliği 20 olan paraguaylı oyuncunun gol kralı olması gerekir. Bu kombinasyonları bilmediğin için her özelliği tek başına değerlendirecek kadar saf olabiliyosun. Daha kıyaslama bile yapamıyorsun.

Dribling tek başına çalışan bir özellik değildir. Hız, hızlanma, denge, çabukluk,yaratıcılık gibi özelliklerle birlikte çalışır. Saygılı olsaydın yamamı indirip eleştirini öyle yapardın. Yamamı indirmeden yorum yapıp beni eleştirmen zaten yeterince saygısızlıktır. Boyunu posunu git mahallede top oynadığın arkadaşlarına göster. Asıl sorun ne biliyormusun. Hani o "kendi yaptığın yama" varya onun için zemin hazırlıyosun. Alternatif olmak istiyorsun.

Oyunu 2-3 yıldır oynayan Turksportal yalakalarıyla işim olmaz. Bak işine. Kıskanmak çözüm değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi queenstar -- 20 Temmuz 2008; 16:20:40 >

• Ayrica tartismayi burda bitirelim tanimadigim etmedigim insandan hakaret yemekten hic hoslanmam.... yamanda kolay gelsin!
  • Çok güzel olmuş, çok işime yaradı
  • Teşekkürler. Lazım olabilir O yuzden hemen indiriyorum
  • Öncelikle yama için teşekkür ederim güzel yapmışsın eline sağlık ama o fenerin hali ne arkadaş ya o lugana neredeyse dünyanın en ii defansı olmuş özellikler 18 john terry den ii olmuş ya:S fener gol yemiyor
  • addmanager in yamasını tavsiye edebilirm hiç yoktan gerçekçi,bu yamada arda barcelona da semih milan da hemen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: amrasc

Öncelikle yama için teşekkür ederim güzel yapmışsın eline sağlık ama o fenerin hali ne arkadaş ya o lugana neredeyse dünyanın en ii defansı olmuş özellikler 18 john terry den ii olmuş ya:S fener gol yemiyor

Servet'e bir gözatmanı öneririm. Lugano ve Edu'da problem yok. Hatta Edu'nun konsantrasyon özelliğinin düşük olduğunu göreceksin. Hata yapabiliyor. Penaltıları genelde o yaptırıyor. Lugano'un markajı 17 top kapması 16 olması lazım. Sen yinede dediğim gibi diğer takımların defans oyuncularıyla da karşılaştır. Defans oyuncusu için en önemli özellikler: Top Kapma, Markaj, Kafa, Zıplama,Güç,Pozisyon Alma,Konsantrasyon ve Soğukkanlılıktır. Tüm bunları göz önüne alarak değerlendirmeni tekrar yapmanı tavsiye ediyorum.

John Terry ve Ferdinand ve hatta Puyol gibi oyuncuları Lugano ile tek tek kıyasla. Aradaki farkı göreceksin.

• arkadas fenerli oldugundan takımını tabi çok çok iyi yapıcak
    luganonun saldırganlıgı kac ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

... gereksiz yere her forvetimiz bir Ronaldo, her kalecimiz bir Buffon, her orta sahamız bir Veron idi. Böyle abartılar yok değil mi? Yani mantık sınırları içerisinde, gereksiz milliyetçilik yapılmadan oyunun temelleri hiçe sayılmadan bir yama ise yükleyip denemek istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.