Şimdi Ara

FM09 2009-2010 Update ! [v3 Çıktı!] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
0
Favori
5.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne kadar yakın
  •  FM09 2009-2010 Update ! [v3 Çıktı!]

Dosya : 2009-2010 Update! v2
    Sürüm : 9.0.3
    Boyut : 75MB

İndireceğiniz bu yama v1'in üzerine yapılmıştır ve v1'e oranla daha günceldir...
    Bu güncellemede v1'den extra olarak ;

* 31.08.2009 tarihine kadar olan transferler eklendi:

Shevchenko-Dinamo Kiev
    Kuzmanovic-Stuttguart
    Caner Erkin-GalataSaray
    Chygrynssky-Barcelona
    Slyvinho-Manchester City
    Edu Dracena-Serbest
    C.Maldonado-Flamengo
    Mateja Kezman-Zenit bunlardan sadece birkaçı...

* v1'deki bazı kiralık oyuncular yeniden düzenlendi; G.Gürsoy-Antalya, Keirrison-Benfica, Henrique-Racing Santander vs ...

* v1'de bazı yöneticilerin kademelerindeki yanlışlıklar düzeltildi. Örneğin; Aykut Kocaman, Scout değil Director of Football olarak düzeltildi...

* Ş.Urfaspor'a 30.000 kapasiteli GAP Arene stadı eklendi ...

DOWNLOAD :

Alternatif 1 :http://ul.to/9ztoiq
    Alternatif 2 :http://www.filefront.com/14437991/2009-2010%20Update%21_v2.rar

Not: Eksik ve hataları dile getirirseniz v3 versiyonda düzeltilecektir. Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vBulletin -- 31 Ağustos 2009; 21:00:40 >

• Vay be harbiden çok yakınmış ama FB kariyerim olmasa indirecektim
  • Ne guzel indiriyor oyle filefront'tan. Windows update indirmesine ragmen 102 ile iniyor dosya (1mbit baglanti) :)

Eline saglik arkadasim, uzun suredir buna benzer bir update'in cikmamasina sasiriyordum. Umarim calisir.

Tekrar tesekkurler
  • totthenama şampiyonlar ligi kupasını aldırdıgım gün bu update ile yeni oyuna başlıycam
  • Edit:Kuramıyorum

.exe falan yok + daemon tools'la da olmuyor.Nasıl kurcaz bunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsession -- 31 Ağustos 2009; 23:51:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dunham

Edit:Kuramıyorum

Rar dosyasından çıkardığın klasörü Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2009\db klasörünün içerisine kopyalayın
    Yeni oyuna başlarken de veritabanını 2009-2010 Update! v2 olarak seçiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: vBulletin

quote:

Orijinalden alıntı: Dunham

Edit:Kuramıyorum

Rar dosyasından çıkardığın klasörü Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2009\db klasörünün içerisine kopyalayın
    Yeni oyuna başlarken de veritabanını 2009-2010 Update! v2 olarak seçiniz

Teşekkür ederim hocam anladım şimdi

9.3.0 gerekli mi bunun için?Gerekliyse kuramam bunu ben,bulamıyorum 9.3.0

• 9.0.1 var bende oyunu oyanamak için 9.0.3 lazım anladığım kadarıyla 9.3ü direk kursak olurmu yoksa önce 9.2yimi kurmamız gerek son olarakta 9.2 ve 9.3 yamlarını pmden gönderebilicek olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur825

9.0.1 var bende oyunu oyanamak için 9.0.3 lazım anladığım kadarıyla 9.3ü direk kursak olurmu yoksa önce 9.2yimi kurmamız gerek son olarakta 9.2 ve 9.3 yamlarını pmden gönderebilicek olan varmı?

Direk 9.0.3
  • Arkadaşlar lütfen yardımmm

FM 2009 ne yaptıysam 3 D oynayamadım. Maç esnasında 3d seçeneği kapalı oluyor. Ayarlardan (Ses/Görüntü)3D maçı kapat seçeneğinide işaretlemiyorum ama olmuyor Başka ne yapmalıyım acaba?

Bu arada ekran kartım NVIDIA GeForce FX 5500 (256 M bununla ilgisi olabilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur825

9.0.1 var bende oyunu oyanamak için 9.0.3 lazım anladığım kadarıyla 9.3ü direk kursak olurmu yoksa önce 9.2yimi kurmamız gerek son olarakta 9.2 ve 9.3 yamlarını pmden gönderebilicek olan varmı?

Oyunu kurduktan sonra direkt 9.3 patch kurabilirsin.Hiç uğraşma önceki patchlar ile
  • Jeffrey Nero Hardy ve DH.ScandaL cevap için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SİBGATULLAH

Arkadaşlar lütfen yardımmm

FM 2009 ne yaptıysam 3 D oynayamadım. Maç esnasında 3d seçeneği kapalı oluyor. Ayarlardan (Ses/Görüntü)3D maçı kapat seçeneğinide işaretlemiyorum ama olmuyor Başka ne yapmalıyım acaba?

Bu arada ekran kartım NVIDIA GeForce FX 5500 (256 M bununla ilgisi olabilir mi acaba?

Sorduğun sorunun cevabını bilmiyorum ama ekran kartından değil bence. Çünkü bende aynı ekran kartını kullanıyorum ve 3D oynayabiliyorum.
  • çok teşekkürler deneyeceğim
  • şimdi indiriyorum kuramazsam dönerim buraya ona göre
  • C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2009\db buraya attım fakat yeni oyun dedim hâlâ eski 9.3.0 daki oyuncular var ayrıca oyunun db sini seçerken 08-09 sezonu yazmıyordu 9.3.0 ile 9.3.1 falan vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UserNameNotFound -- 1 Eylül 2009; 20:20:41 >
  • SON DAKİKA TRANSFERLERİ

FM09 2009-2010 Update ! [v3 Çıktı!]

http://img10.imageshack.us/img10/5621/sssjxo.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yımah -- 2 Eylül 2009; 11:56:29 >
  • Eski saveleri bozmaz demişsin,ama bozdu. Açılmıyor eskileri :S
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.