Şimdi Ara

FM09 2009-2010 Update ! [v3 Çıktı!] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
5.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 9.0.3 falan oyunun versiyonu mu ben hala ilk aldığım gibi orjinal 9.0.1 oynuyorum. değiştirmem mi gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbenga

9.0.3 falan oyunun versiyonu mu ben hala ilk aldığım gibi orjinal 9.0.1 oynuyorum. değiştirmem mi gerekli

Bu yamaları kurabilmek için evet.Oyunun sağlığı açısından çok da gerekli değil.Pek bi fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnequaL™

quote:

Orijinalden alıntı: mbenga

9.0.3 falan oyunun versiyonu mu ben hala ilk aldığım gibi orjinal 9.0.1 oynuyorum. değiştirmem mi gerekli

Bu yamaları kurabilmek için evet.Oyunun sağlığı açısından çok da gerekli değil.Pek bi fark yok.

Peki eski oyunlarımda bi sorun olur mu?
  • Yanlış bir şekilde atmassan olmaz
  • Kayıtlı oyunlarınızda herhangi bir sorun olmaz. Lakin güncellemeleri kullanabilmeniz için yeni bir oyun açmanız gerekli
  • Teşekkürler, indiriyorum.
  • Bu yama harika gerçekten. Galatasarayda açıkça farkı belli ediyor. Şu an Galatasaray kariyer yapıyorum. Leo Franco biraz daha iyi olabilirmiş.. Tek eksiği bu bana göre.
  • dosyayı istenilen yere koydum oyunun içinde nereden seçecem ?
  • Yeni oyuna başlatırken geliyor ya bir ekran, 9.0.3 falan yazıyor onun yerine bu güncellemeyi seçeceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH.Dogpro

Yeni oyuna başlatırken geliyor ya bir ekran, 9.0.3 falan yazıyor onun yerine bu güncellemeyi seçeceksin

sağol arkadaşım
  • İndirdim ama daha önce editörden yaptığım bir oyun vardı.Onunla karıştı.Nasıl düzelteceğim ?
  • Olmadı hacı.Format falan attım tekrar yükledim olmadı.
  • KURULUM RESİMLİ ANLATIM :

Öncelikle indirdiğimiz 2009-2010 Update! v3 adlı güncelleme paketimizi kopyalayıp Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2009\db klasörünün içine yapıştırıyoruz:

FM09 2009-2010 Update ! [v3 Çıktı!]

Önemli Not : 2009-2010 Update! v3 isimli klasörü ve içindekileri direkt olarak kopyalayın ayrıyeten yeni bir klasör açıp içine atıp sonra kopyalarsanız çalışmaz!

Ardından oyuna başlarken veritabanı kısmından güncellememizi seçip oyunumuza başlıyoruz:

FM09 2009-2010 Update ! [v3 Çıktı!]

Bu kadar basit arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vBulletin -- 22 Eylül 2009; 0:45:14 >

• quote:

Yeni oyuna başlatırken geliyor ya bir ekran, 9.0.3 falan yazıyor onun yerine bu güncellemeyi seçeceksin

Demiş arkadaş. Ama ben yapamadım. Versiyon 9.3 kurulu. Belgelerimdeki sports interactive e atıyorum dosyayı Yeni oyun açarken orda sadece 9.0 ve 9.3 var o kdar 9.3 ü seçiyorum yeni transferler falan yok bi yardımcı olun lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: weNom22

quote:

Demiş arkadaş. Ama ben yapamadım. Versiyon 9.3 kurulu. Belgelerimdeki sports interactive e atıyorum dosyayı Yeni oyun açarken orda sadece 9.0 ve 9.3 var o kdar 9.3 ü seçiyorum yeni transferler falan yok bi yardımcı olun lütfen

Önemli Not : 2009-2010 Update! v3 isimli klasörü ve içindekileri direkt olarak kopyalayın ayrıyeten yeni bir klasör açıp içine atıp sonra kopyalarsanız çalışmaz!

Sakın yukarıdaki ayrıntıyı kaçırmış olmayasın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vBulletin -- 22 Eylül 2009; 1:20:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vBulletin

quote:

Orijinalden alıntı: weNom22

quote:

Sakın yukarıdaki ayrıntıyı kaçırmış olmayasın ?

Öyle olmuş biraz :D Teşekkürler

• Teşekkürler hemen indiriyorum
  • Teşekkürler
  • Up!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.