Şimdi Ara

FM Transmitter Format Hakkında Acil !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Tekno-sa 'dan Fm Transmitter aldım yani çakmaklığa takılan mp3 playerdan. Herneyse taktım çalıştı arabada içinde bir şarkı vardı. Atayım şuna şarkıları dedim ama dosya atarken taşınabilir disk falan dedi durdu, kullanım kılavuzuna baktım biçimlendirin diyor. Bi win7 , birde Xp işletim sisteminde biçimlendirmeyi denedim ikisinde de olmadı. Şimdi arabaya taktığımda FS error yazıyor ekranında. Ne yapmam lazım ?

bu cihazları araç çakmağında takılıyken aracı çalıştırmayın. önce aracı çalıştırın sonra cihazı takın.. %90 bu nedenle flash sıfırlanıyor.. az uğraşmadım zamanında :/

ayrıca cihazın markası ne ?

Orijinalden alıntı: xXxCooLxXx

cihazın üzeirndeki flash yazılım silinmiş..
    hiç vakit harcama alığın yere götür garanti dahilinde firmaya gidip içerisine flash atılacak...

bu cihazları araç çakmağında takılıyken aracı çalıştırmayın. önce aracı çalıştırın sonra cihazı takın.. %90 bu nedenle flash sıfırlanıyor.. az uğraşmadım zamanında :/

ayrıca cihazın markası ne ?

Hocam cihaz Piranha. Teknosa'dan aldım. 20 TL bişeydi. Hevesim kursağımda kaldı vallahi..
  • quote:

şaşırmadım.. piranha teknikte çalıştım.. flash konusunda sorun çıkması normal..
    istanbuldamısın ? İstanbulda isen yerini söyleyeyim direk merkezine git. Teknosaya verirsin onlar gönderir zaman kaybı olur.. direk tekniğe gitmen daha mantıklı.

İzmirdeyim üstad ya. Hevesim kursağımda kaldı vallahi :/

Orijinalden alıntı: CekomastikSilikon

quote:

şaşırmadım.. piranha teknikte çalıştım.. flash konusunda sorun çıkması normal..
    istanbuldamısın ? İstanbulda isen yerini söyleyeyim direk merkezine git. Teknosaya verirsin onlar gönderir zaman kaybı olur.. direk tekniğe gitmen daha mantıklı.

İzmirdeyim üstad ya. Hevesim kursağımda kaldı vallahi :/

git iade et.. ambalajı duruyordun sanırım ?
    sonra yenisini alırsın.. yada hemen birebir değişim talep et.
    hırçın olman lazım.. bağır, çağır ortalığı ayağa kaldır. belki bunlara gerek bile kalmaz hemen değişirler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXxCooLxXx -- 12 Haziran 2012; 15:27:55 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.