Şimdi Ara

Fm transmitter....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar.Fm transmitter için bi başlık açmak istedim.Çok güzel bir cihaz olduğunu düşünüyorum.Yüksek fiyatlı mp3 çalar alma derdinden ve aracın orjinal teybini sökmeye gerek kalmadan mp3 müzik dinleme imkanı sunan süper bir cihaz.

Ben aracımda bunu kullanıyorum.Memnunum.Sadece ses frekansı düşük sanırım bu yüzden normal radyodan buna geçince teypin sesini arttırmam gerekiyor.Bu da kontağı kapatınca çakmalıktan elektirği kestiği için ve radyoda açık kaldığı için ses yüksekte olduğundan boş frekans cızırtısı birkaç saniye kulaklarımızı tırmalıyor.Direksiyon kumandasının oluşuda çok iyi.Çünkü hareket halindeyken normal kumandasını kullanabilmek için gözümüzü yoldan elimizi de direksiyondan ayırmak zorunda kalıyoruz.

Fm transmitter....

Fm transmitter....

Fm transmitter....

Fm transmitter....

Bu ürünü krizden önce 50 liraya almıştım.Ama krizde 60 liraya çıkmış.

Ayrıca bir de mp4 izlenilebileni çıkmış.
     Fm transmitter....

70 lira

Bu ürünlerden kullanan arkadaşlarda izlenimlerini paylaşırsa düşünen veya bilmeyen arkadaşlara faydalı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototube -- 9 Ocak 2009; 0:40:07 >

• direksiyona takılan kumanda her pozisyonda cihazı görebiliyormu?
  • Biraz açı ayarı yapmak gerekiyor.Ama direksiyon normal pozisyonda görüyor.Tabi aracınızın çakmaklık konumu önemli.Fakat çok sıkıntılı olacağını zannetmiyorum.Çünkü kumandanın lazerinin bulunduğu yerden transmitterı görecek posizyonda olması yetiyor.
  • ben kullanıyorum ama hiç memnunu degilim benimki ekransız olanlardan

ne kadar ugraşsamda genede altan ayarladıgın fm in sesi geliyo bende mucitlik yapıp anteni söktüm rahatladım.
  • Eğer cd kalitesinde ses arıyorsanız kesinlikle uzak durun. Büyük şehirlerdeyseniz frekans karışmasın diye anteni de sökmek zorunda kalacaksınız. Hayatınız boyunca arabanızda kasetten başka bişey dinlemediyseniz ve onun sesine alıştıysanız belki sizi tatmin edebilir.

Yoksa tavsiye etmiyorum.

X-Carlink diye USB Flashdisk & SD okuyucular var teybin AUX çıkışına bağlanıyor. Hiç değilse 100-150 YTL verip onu alın aracın orjinalliğini bozmak istemiyorsanız. Fm Transmitter'lar gibi ses kaybı da yaşamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX35 -- 9 Ocak 2009; 11:47:52 >
  • http://forum.donanimhaber.com/forumid_428/tt.htm

bu başlık altında açsanız daha iyi olurdu galiba bu tarz aksesuarlar orada
  • Değişik kalitede olanlardan, Çin'den bir arkadaşa 30 tane getirtmiştim. 10 $ a almıştım tanesini. sattım tüm arkadaşlara ve hepsi gayet menunlar. Tabii çok çok süper bir ses kalitesi yok. Ama normal araba kullanıcısı (modiifiye ve özel ses sitemleri düşkünleri hariç) için çok güzel bişey. Hele uzun yolda iseniz kesintisiz, çeşitli, cd değiştirmeden, ya da cd changer e ihtiyaç duymadan bir yolculuk imkanı tanıyor.

Ben 20-30 TL arası sattım. Ben satarken 40 TL idi en ucuzuları.

Tavsiye ederim.

www.limonsigorta.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM Transmitter Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizim arabada da var piranha marka 39 ytl ye almıştım..2 gb ve hafıza kartıda takılabiliyo bence çok rahat cd derdi yok bişi yok.kablosuyla pc den istediğin şarkıyı yükle,sil.hiç frekans falanda karışmıyor ama ses biraz ses kayıt gibi oluyor cidden ses kalitesi düşük yani..ama çok kullanışlı ben tavsiye ederim...
  • genel olarak fm transmitterler radyo dan daha kalitesiz ses katarıyorlar. bas namına bişey alamazsınız. derinden gelen uğuldu baş ağrıtır. alçak seste dinlerseniz farkedilmiyor ses az olduğundan.

teybin ve letin üzerinden sesi bir açın bakalım neler oluyor.

kaset adaptörü alın 5 liraya philips onu kullanın daha iyi.
  • aynı işi gören fm transmitter adetli mevcuttur. kumanda vs yok. daha basit
    isteyene temin edebilirim.

temsili foto

Fm transmitter....
  • Bende şirket aracında kullanıyorum arkadaşalr.2 gb. istediğim kadar müzik atabiliyorum.özellikle uzun yolda çok rahat oluyor.aracın orjinalliğini bozmadan bi çok şarkı dinleyebiliyorum.
  • selam arkadaşlar bugün bende okay 4 gb aldım ama koyduğum parçaları sırayla çalmıyor..mesela 3.sıradaki şarkıyı dinleyim şarkı bitince 25. sıradaki şarkıya geciyo..karışık çalma modunda heralde..bunu nasıl düzelticez bilen varsa yardımcı olsun lütfen..
  • sıra ile calmaması nın nedeni sarkıları alfabetik sıraya gore calıyor........

ben en bastakini aldım ama ses seviyesi dusuk ve gurultu var. forex in direksiyon kumandalısını aldım ses aman aman guzel degil ama iyi. birde radyo frekansını bastırıp kendi sesini dinlettiriyor......
  • quote:

Orjinalden alıntı: dembay

sıra ile calmaması nın nedeni sarkıları alfabetik sıraya gore calıyor........

ben en bastakini aldım ama ses seviyesi dusuk ve gurultu var. forex in direksiyon kumandalısını aldım ses aman aman guzel degil ama iyi. birde radyo frekansını bastırıp kendi sesini dinlettiriyor......

bende alfabetik olarak sıraladım zaten ama yinede karışık çalıyordu...neyseki hallettim çalarken play/pause tuşuna basılı tutunca sıralı çalıyo tekrar aynısını yapınca karışık çalıyor.. ve ses çok güzel okay marka zaten forexin ürünüymüş aldığım yer söylemişti..konyada oturuyorum boş frekans çok hiç bi cızırtı filanda yok gayet memnunum...
  • @logitech ben hızlıaldan aldım bu ürünü tanesi 6 liradan. 3 adet kargo dahil 21 liraydı. ne olmuş bunun fiyatına böyle.

philips ama bu fiyat nedir böyle. ne olmuş buna. iyi araştır. 5 liraya vardır biyerlerde
  • 5 liraya 15 liraya philips olmaz herhalde bunlar çin malı sahtedir diye düşünüyorum

acaba bu kaset adaptöründe tutulan bir marka varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: logitech34

5 liraya 15 liraya philips olmaz herhalde bunlar çin malı sahtedir diye düşünüyorum

acaba bu kaset adaptöründe tutulan bir marka varmı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.