Bildirim
Fm mp3 Transmitter 4.5ytl
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
İşte buuquote:
Orjinalden alıntı: bymami78
fm mp3 transmitteri elinizdeki mp3 player,dickman,İpod ve birçok müzik aletine baglayarak aracınızda istediginiz şarkıyı fm üzerinden dinleöme olanagını yakalayın.aracınızda kaset CD derdinden kurtulun.ürünler sıfırdır
.Ben transmitterden değil de dickman istiyorum , var mı elinde ?
-
Napacan abi dickmanı ne olur ne olmaz tehlikeli bak sonra soylemeedi deme
quote:
Orjinalden alıntı: aRm
İşte buuquote:
fm mp3 transmitteri elinizdeki mp3 player,dickman,İpod ve birçok müzik aletine baglayarak aracınızda istediginiz şarkıyı fm üzerinden dinleöme olanagını yakalayın.aracınızda kaset CD derdinden kurtulun.ürünler sıfırdır
-
Bir kıza hediye edicem ya...quote:
Orjinalden alıntı: BlindGuardian
Napacan abi dickmanı ne olur ne olmaz tehlikeli bak sonra soylemeedi deme
quote:
Orjinalden alıntı: aRm
İşte buuquote:
-
Herkesin hayatından gelip geciyor ole kızlar -
Ankara'nın dickman'i
Bi daha konu açarsam...
-
quote:
Orjinalden alıntı: oflazca
Ankara'nın dickman'i
Bi daha konu açarsam...
-
quote:
Ankara'nın dickman'i
Bi daha konu açarsam...
-
-
adam topic açacağına pişman olmuştur. -
Güzel olay yaa. Benim mp3 var ama bağlayamıyom. Arabayı satmasak alırdım. -
quote:
Ankara'nın dickman'i
Bi daha konu açarsam...
yeterince açıklayıcı olmuş.öyle başlığa öyle mesaj -
quote:
Ankara'nın dickman'i
Bi daha konu açarsam...
süper
-
Normalde böyle mesajı modlar hemen ikinci ele taşırlardı ama bu konuyu onlar da sevdi sanki...
Ankaranın dickman'i, Bu konuyu kilitlersem....
İlahi oflazca yaw... -
ohaaa...teknosadan 50 ytl ye 2 tane alıp memnun kalmadık diye geri iade ettik 100 ytl indirimini kullanıp başka bişey almıştım.iiiki geri vermişim aklımı oynatırdım şimdi. -
kardeş ürün nerde? nerden alabliiriz? ankarada elden alma şansımız olur mu? 5 liralık ürüne bi 5 lira daha vermeyelim. o fiyata iki tane alırız :)
quote:
-
-
Arkadaşlar usb ya da sd takılan transmitterlar ile karıştırmıyosunuz di mi?
Buna mp3 playerınız takıp ondaki parçaları aracınızın radyosundan dinliyorsunuz...
Mp3 playerınız yoksa işe yaramaz yani... -
yani mp3 çalar ınız veya bi müzik aygıtınız yoksa dinleyemessiniz transmitter sadece bi aparat sizin mp3 çalar ile araba arasındaki bağlantıyı sağlıyo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X