Şimdi Ara

FM'de ilginç anılarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
4.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chelseanın başında 29 gün alıp Liverpoola geçmem oldu FM09da sene 2013de

Psn:Brkeyp
  • 2010'da, Fenerbahçe'deki ilk sezonumda, Lyon'la yaptığım hazırlık maçında arka arkaya, bir Lyon, bir ben şeklinde yaklaşık 10 dakikada gelen 8 gol en garipsediğim andır.
  • lig kupası macımda 1 saat önce 115 dk tek kale oynadıgım mac...adamların sutu 0...115 te gelip tek sutta golu atıp donduler ve elendim...21 suta 1 sut

FM'de ilginç anılarınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_k12 -- 12 Kasım 2010; 21:47:51 >

Not: Şuanda 3.sezonumu oynamaktayım.

FM'de ilginç anılarınız
    ASUS ROG Swift PG248Q 24" 144hz 1ms G-Sync
    Logitech G502 Proteus Spectrum
    Kingston HyperX Cloud 2
    Logitech G510
  • FM2010 oynarken zor bir dönemeçten geçiyordum, Antalya maçını yenersem iyi olacaktı benim için 90+4'te Ömer Çatkıç kaleden kaleye gol attı o an oyundan çıkıp silmiştim FM'yi, sonra tekrar yükledim gerçi ama.

Steady as she goes..
  • benim

FM'de ilginç anılarınız
     FM'de ilginç anılarınız

8 kişi kalıp milan'ı yenmiştim ayrıca 3 hakkım dolduğu için sakatlanan kalecinin yerine futbolcu koymuştum, 5-6 dakika uzatma nasıl geçti bilmiyorum

bu konuyu açmıştım bir de, ilk gördüğümde şok olmuştum
    http://resim.donanimhaber.com/m_35639017/mpage_1/f_/key_//tm.htm#35653366

rosenborg ile 127 maçlık yenilmezlik serisi yakalamıştım, tamamen hilesiz bir oyun her zamanki gibi,
     FM'de ilginç anılarınız

4 şutun 2si kaleyi bulmuş, kalecimin gözlerinden öperim
     FM'de ilginç anılarınız

bunlar hep eski konularımdan :)

bir de, arsenal ile evimde 0-0 kalmıştım, deplasmanda 3-1 yenilirken 10 kişi kaldım. 2 atak 2 golle elemiştik

quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

FM2010 oynarken zor bir dönemeçten geçiyordum, Antalya maçını yenersem iyi olacaktı benim için 90+4'te Ömer Çatkıç kaleden kaleye gol attı o an oyundan çıkıp silmiştim FM'yi, sonra tekrar yükledim gerçi ama.

söz konusu antalya-galatasaray maçıysa, oyun gayet gerçekçi olmuş.
    adam tüm sezon bizim maçı bekliyor resmen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ask.fm'de Saçma ve Komik Sorular
    11 yıl önce açıldı
    Çok hoş bir şarkı değil mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkinci sezonum sonunda BJK'da başkanlık olayları oldu.İbrahim Yazıcı başa geldi,klübün Insecure olan ekonomisi Secure oldu bir anda,13M€ transfer ücretini de şeker niyetine sundular.Yıldırım Demirören ise Kasımpaşa'nın başkanı oldu.

Steady as she goes..
  • İlginç anı çok ama SS yok.

CM 01 02'de rakip takımın şut sayısı sıfırdı ama ben 1 - 0 yenilmiştim. Kendi kaleme atmıştım golü. Rakip kaleye çektiğimiz sayısız şutu 10 la oynayan kalecileri kurtarınca kendi kalemize attık bir gol ve rahatladık.

Aynı oyunda deplasmanda Milan'la ManU ya 3 - 0 yenilmiştim. Umutsuz çıktığım maçta ilk yarı skoru 0 - 0 bitti ve 1 kırmızı kart görmüştük. Maç 4 - 0 bitti. Turu geçtim ve 2. yarı tarih yazdık.

Fm 2010 da arkadaşla İngiltere ligi kariyeri yapıyorduk. Bende Arsenal onda Liverpool. Sezonun son 3 haftası. Arsenal, Liverpool ve Chelsea şampiyonluk şanslarını sürdüyor. Tesadüf ikimizinde Chelsea ile maçı var. İlk maç Arsenal - Chelsea. Kazanırsam şampiyon gibiyim. İlk yarı 2 -1 öndeyim. Maç sonu 2 - 4 yenildim. Hayal kırıklığı. Arkadaşımın maç Chelsea Liverpool. Deplasmanda ama kazanırsa son haftaya lider girecek. Maç sonu 2 - 1 kaybetti. Son hafta Chelsea kazandı ve şampiyon oldu. Sezon içinde bir ara Chelsea ile puan farkı 9 a kadar çıkmıştı. Ah Chelsea ahh. Aynı kariyerde bir sezon sonra arkadaşıma deplasmanda 7 - 1 yenilmemde ilginç bir anıdır. Ortak kariyerdeki en önemli maçlardır birbirimizle yaptığımız maçlar. Genel tabloda birbirimize karşı oynadığımız maçlarda ben önde olsamda 7 - 1 lik skor arkadaşımın her golden sonra pis pis sırıtması . 7 gol l yiyen kalecim 3 sezon sonra oyunun en iyi oyuncusu oldu ama neye yarar. 7 - 1 ....

• Valla FM 'de o kadar ilginç bir anım yok ama CM 03/04 'te Manchester City 'ye 11-0 yenildiğimi hatırlarım ( o zamanlar ne kadar ezikmişim *.*)

Orijinalden alıntı: Gordon_Freman

Valla FM 'de o kadar ilginç bir anım yok ama CM 03/04 'te Manchester City 'ye 11-0 yenildiğimi hatırlarım ( o zamanlar ne kadar ezikmişim *.*)

cm 03/04 unutulmaz efsane bir oyun ne hatıralar vardı oyunda Temur Altunhan vardı favorimdi

Psn:Brkeyp
  • fm2011 sezon 2017-2018 şampiyonlar ligi gruplar takım BJK geçen senenin şampiyonlar ligi galibi takım canavar gibi
    1. wolfsburg maçı - taktiğim 4-4-1-1 dk10 oldu 2-0 öndeler taktik değişimi 4-4-2 maç sonucu 2-4 kazandım
    2. wolfburg maçı - taktiğim 4-4-2 dk10 oldu 2-0 öndeler taktik değişimi 4-4-1-1 maç sonucu 2-3 kazandım
    heralde gerçek hayatta olsa adamlar çıldırırdı :)))

---------------------

cm 04/05 di sanırım değeri 2.5 olan adamı 10-15m lere kadar çıktığım halde satmayan takım oyun içi 1 hafta sonra 1m den bana satmıştı :)))

--------------------

bide fmde değilde diğer fifanınkine 1 kere takılmıştım sanırım 2002 veya 2003 dü 0 dan ingiltere liginde takım oluşturup köy liginden başlamıştım , 2 lig atladım oyunda para kazanmak için sezon başı büyük takımlarla oynayınca stadları büyük olduğundan iyi bilet geliri oluyo diye arsenalle hazırlık maçı ayarlamıştık maç sonucu 11-0 ben kazanmıştım. arsenalin teknik direktörü hazırlık maçı olması bile önensenmeden takımdan kovuldu 1-2 oyuncuyuda sattılardı. zaten o olaydan sonra oyunu kapatıp bir dahasa cm-fm dışında bir menejerlik oynamadım

----------------------

birde fm2010 daydı sanırım 18-0 lık bir skor görmüştüm ligde ama kim kime atmıştı hatırlamıyorum. ( Türkiye süper ligiydi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smookeus -- 12 Aralık 2011; 17:28:44 >

• FM 12 den 2 olay
    Rakip ceza sahamın içindeydi, defans adamım faul yaptı ama gol oldu. Hakem avantaja bırakmadı ve penaltı çaldı. Kalecim penaltıyı kurtardı

Unitedla oynuyorum rakip Barça. İlk maç deplasmanda 5-1 yenildim. 2. maç 6-1 öndeyken dk 88 Messi defansı yarıp geçti ve elendik
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • FM 12
    Arsenalin basindayim tottenham deplasmaninda ilk yari 2 - 0 bitti tabi devre arasi formasyon oyuncu talimatlarini falan degistirdim mac sonucu 2 - 7 RVP double hattrick yapmisti .tabi henuz yeni basladim 2. Sezondayim daha cok ilginc olay yasacagimdan eminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Futbolcularıma ne diyeceğimi şaşırdım

Külahin } sat yine } lakin yokuncul } olma nâmerde
    Yeter ki } kelle sag olsun } külah lazim degil } merde
    Basimizdan hiç } hevâ-yi } zülf-i yâr } eksik degil
    Pek yüce yerdedir } onun için, } rûzîgâr } eksik degil
    Sultan III: Ahmed ve Sultan III. Mustafa

MCP { MCSA { MCSE { CCNA
  • Benim iki anım var birincisi Tavşanlı Linyit kariyerini yönetirken LYON'un benim gol kralı olan mehmet akyüzü istemesi
    ikinciside Fenerbahçe Galatasaray maçında 89.dakkadayken 2-1 kazanırken birden kaleci değiştirmem ve 4-2 yenilmem ondan sonra Mert Günoku çok ucuz fiyata satmam oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tR_Sheriff_tR -- 14 Aralık 2011; 18:25:08 >
    Galatasaraydayım. Yüksek kalite futbol oynuyoruz ligi domine ediyoruz. Fenerbahçe maçı hemen ardından Barcelona maçı var. Fenerbahçe maçını 2-0 kazanıyoruz.Ama gelin görünki Cardozo ,Neymar ,Moralez ve maç sonunda da Selçuk gibi 4 ilk 11 oyuncum sakatlanıyor. Aralarından bir tek Moralez zorla olsada oynayabilecek konuma geliyor.
    Barcelona maçına bu adamlar olmadan çıkıyoruz. Kendi evimizde ilk yarıda inanılmaz bir şekilde 3 gol atıyoruz. Durum 3-0. Monitörü öpüyorum yedeklerim bile mükemmel diye. İkinci yarı başlıyor ve maç sonucu 3-6

Orijinalden alıntı: cem_k12

lig kupası macımda 1 saat önce 115 dk tek kale oynadıgım mac...adamların sutu 0...115 te gelip tek sutta golu atıp donduler ve elendim...21 suta 1 sut

FM'de ilginç anılarınız

sabır zorlar bu :)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.