Arkadaşlar fm 2015 i indirdim o kadar hevesli şekilde fakat önüme directx hatası yani crash dump hatası veren bir pencere çıktı saatlerce araştırdım internette virüs programı kapatılması ve crack dışında çözüm yok yazan çözümlerin çoğunu denedikten sonra bu işin böyle olmayacağı kanısına vardım.
Daha sonra fm 2014e döneyim dedim iyiki sinirimi kontrol edip fm 2015i silmemişim fm 2014ü yükledikten sonra sonunda dxd39_43.dll programını kurduğunu gördüm (arkadaşlar kesin çözüm olup olmadığını bilmiyorum) daha sonra fm 2015in simgesine tıkladığımda ne crack nede virüs programı kapadım sorunsuz şekilde açıldı
Bir deneyin derim
Yönetici olarak çalıştırın belki işe yarar bende işe yaramıştı. Tabi Antivürüs'leri kapatmak lazım. Windows Güvenlik duvarı'nıda kapatmak lazım ben onu unutmuştum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Arkadaşlar kariyeri açtığınız günden 1 gün sonra crash dump hatası alıyorsanız belli bir yerde takılıyosa tarihi geri alınca düzeliyo sorun
quote:
Orijinalden alıntı: vasilis27
Arkadaşlar kariyeri açtığınız günden 1 gün sonra crash dump hatası alıyorsanız belli bir yerde takılıyosa tarihi geri alınca düzeliyo sorun
Aynı sorun bende de var. Her şeyi denedim, tarama dışı öğelere ekledim, kaldırdım tekrar kurdum directx kurdum vs vs.
Tarihi de geri alıp denedim fakat sonuç aynı. Bir türlü ilerlemiyor oyun. Taktikleri vs ayarladıktan sonra devam diyorum crash dump hatası verip atıyor oyun.
quote:
Orijinalden alıntı: YusufCanDeger
arkadaşlar merhaba. ben bu crash dump yüzünden kafayı yemek üzereyim. denemediğim hiç bir yöntem kalmadı. internette yazan herşeyi denedim. w8 yükledim olmadı w7 ultimate yükledim olmadı (w7 basic kullanıyorum). antivirüsü hatta windows defenderı bile kaldırdım. güvenlik duvarını etkisiz hale getirdim. bütün yamaları sildim. crash dumps klasörünü ve cache klasörünü her defasında sildim. yönetici olarak çalıştırdım. kaldırıp tekrar kurdum defalarca ama YOK olmuyor. oynadıktan 5 dk sonra crash dumps verip kapanıyor. başka bi çözüm önerisinde bulunabilecek var mı ?
Aynı sorun bende de var denemediğim birşey kalmadı bilgisayarımda antivürus bile yok ancak oyun açılmıyor halbuki bi kaç gün önce açılıyordu.Sen çözebildin mi dostum ?
quote:
kardeş benim 13 hazirana gelince crush dump hatası verip atıyo oyundan daha öncede oldu o tarihte tatile çıktım sorun çözüldü ama şimdi olmuyo ne yaptıysam o tarihi geçemiyorum tarihi geri al demişsin tam olarak ne demek istedin yardımcı olursan sevinirim kafayı yiycem
quote:
tarihi geri al düzelir demişsin kardeş nasıl geri alıyoruz
quote:
tarihi geri almak ne birader
arkadaşlar virüs programı 3dm_ceg.dll dosyaasını sildi. ve geri yükleme noktamda şuan bulunmamakta onu kurtarabilmek için yardımcı olabilecek varmı?
artık çıldırma noktasına geldim, ne yaptıysam olmadı hala daha crash damp hatası almaya devam ediyorum.pc deki tüm sürücülerim güncel ekran kartı da dahil.directx 11 yüklü ve framework 4.5.2 de yüklü yani aklınıza gelebilecek tüm yöntemleri hatta aklınıza gelmeyecek en ufak ayrıntılara bile dikkat ettim kaç kere silip yeniden kurdum ama sonuç aynı fm 14 de çıkmıştı gene bu hata ama onu halletmiştim sorunsuz bir şekilde oynuyordum fakat nasıl hallettiğimi unuttum antivirüs programında 3dm_ceg.dll dosyasını taramadan hariç tuttum gene birşey değişmedi hatta yetmedi fm 15 in tüm dosyalarını hariç tuttum sonuç aynı :) kaç kere crack değiştirdim oyunun veritabanını falan küçük yaptım sıkıntı gene aynı aslında oyun açılıyor oynayabiliyorum orda sıkıntı yok ama 2 tane kayıtlı oyunum var ikiside belli bir tarihe geldiği zaman oyundan atıyor geçemiyorum o tarihi. crash damp klasörünü sildim hata alınca klasör geri geldi preferences klasörünü sildim kaç defa fakat hata alınca klasör geri gelmeye devam etti sanırım fm 15 artık oynayamacağım sıkıntı büyük :))
Ben cracki yükledim oyunun kuruku olduğu yere dxdiag kısaayolunu da attım tam oldu derken bu seferde football manager update çalışmayı durdurdu hatası veriyor
Arkadaşlar konuyu uyandırıyorum tekrar.Hala Football Manager 2015de Crush Dump hatası alan varsa yardım edebilirim
quote:
Orijinalden alıntı: ademabi61
Arkadaşlar konuyu uyandırıyorum tekrar.Hala Football Manager 2015de Crush Dump hatası alan varsa yardım edebilirim
yardım lütfen
cöldeki kutup ayısı
kullanıcısına yanıt
Kardeşim bende de aynısı oldu.Çözüm buldum.Virüs programından dolayıymış.Eset nod 32 kullanıyorum.Fm nin dosyalarından 2 tanesini ayıklamış şimdi gördüm.geri yükle yapıp oyuna devam ettim.Büyük ihtimal senin de dosyalarından bazıları eksiktir veya silinmiştir.Önceden açılıyorsa virüs programına bak derim.
YARDIM !! İlk çıktığı zamanlarda Crash hatası aldığımda çözüm bulamamıştım. Belik bir ihtimal çözüm bulunmuştur diye sabaha kadar kurcaladım forumda paylaşılan her yöntemi denedim ve her hatayı aldım. En son geldiğim nokta, kısayola tıklayınca oyun açılmadığı gibi hata da vermiyor. Görev yöneticisinden baktığımda kısa bir zaman sonra kendiliğinden kapanıyor. Buraya kadar gelebildim var mı başka bir yol gösterebilecek hayırsever :)
quote:
Orijinalden alıntı: Nén-El
Oyunun dosyaları içinden directX'i tekrar kurdum. Kurarken .NET FrameWork'ün bir sürümünün kurulmasını önerdi. Onu da kurdu. Sonra uyumluluğu Windows 7 yapıp yönetici olarak çalıştırdım ve bende bu hata düzeldi.
6 ay önce bu şekilde laptop'ta oyunu açmayı başarmışım. Şimdi yeni aldığım masaüstüne yükleyeyim dedim. Yine crash dump hatası bu sefer ne yaptıysam yemedi bir türlü aşamadım.
Formattan sonra bana da olmuştu.Oyunu silip directx9 u kurdum ve yönetici olarak setup a basarak yaptım açıldı deneyin derim. dx9 bazen gözden kaçabiliyor
Herkese selam. Çok severek oynadığım FM 15'i Win10 güncellemesinden sonra bir türlü açamadım her defasında Crash Dump hatası alıyorum. Oyun orijinal.Steam üzerinden satın aldım. Hatta 2 oyunum daha var steam'dan aldığım onlar açılıyor hiç bi problem yok fakat FM 15 bir türlü açılmıyor. 2 sayfa boyunca yazılanların neredeyse hepsini yaptım uyumluluk,virüs programı (oyun zaten orj. neyin virüsü onu da bilmiyorum), yönetici olarak çalıştırma vs vs vs yok düzelmiyor... yok mu yani bunun bir çözümü ??
mitebusterM
kullanıcısına yanıt
bende de aynı hata var,w10 kurdum çalışmıyor oyun crash dump,çözüm bulursan bildirsene hocam
Kurtarıcınız geldi
Arkadaşlar bende Fm tutkunuyum. Bilgisayarcı olduğum için sürekli değişiyor elimin altındaki pc. Onu al onu sat derken hepsine yüklüyorum Football.Manager.2015-CPY kuruyorum cihazlara bunu indirin öncelikle Sonrasında hatanın temel sebebi win güvenlik duvarının 3dm_ceg.dll ve 3DMGAME dosyalarını yükleme esnasında sormadan silmesi Sıfırdan başlayacağınızı düşünerek garanti yöntem yazıyorum Formattan sonra ekran kartını yükleyin ardından directx'i indirip kurun. Sonrasında netframework kurun Not: Ekran kartından sonra directx yüklemesinde hata alıyorsanız ekran kartından önce yükleyin sonrasında ekran kartı driverını kurun. Bazen ekran kartı driverından sonra directx hata verip kurmayabiliyor
Sonrasında Fm Cpy kurun ( Cpy olması şart değil çalıştığına inandığınız hepsi olur ben bunu denediğim için yazıyorum ) Kurulumdan sonra crack yapın çalıştırın. Muhtemelen çalışmayacak zaten sorun bun
Windows güvenlik duvarına denetim masası \ sistem ve güvenlikten girin - BİR PROGRAMIN VEYA ÖZELLİĞİN WİNDOWS GÜVENLİK DUVARINI AŞMASINA İZİN VER seçeneğine tıklayın - Yukarıdaki AYARLARI DEĞİŞTİRİN seçeneğine tıklayın ve - Aşağıdaki BAŞKA BİR PROGRAMA İZİN VER seçeneğini seçin Açılan pencerede Football Manager 2015 seçeneğini seçin ve onaylayın sonra pencereyi kapatabilirsiniz
Buradan sonra yapmanız gereken oyunu silip yeniden yüklemek ve tekrar crack dosyasını kopyalamak. Bu sefer crack dosyasını kopyaladığınız program files'daki Fm 2015 klasöründe 3dm_ceg.dll ve 3DMGAME dosyalarını göreceksinir Bir başka seçenekte Fm 15 crack fix dosyasını indirmek olabilir. Bu dosyanın içerisinden sadece 3dm_ceg.dll ve 3DMGAME dosyalarını yine program files'daki Fm 2015 klasörünün içine atabilirsiniz
Tecrübeyle sabit bu işlemden sonra eğerki işletim sistemi kurulumunda bir hata yoksa %100 çalışacaktır. İzmir'de 2. el garantili notebook alacaksanız bana ulaşabilirsiniz bu arada reklamımı da yapayım. xkafkaf1912x sahibinden kullanıcı adım. veya /ereneroglu1912 şeklinde facebook'tan ekleyebilirsiniz
Bugün elime gelen dokunmatik i7 dell 5547 r7 m265 ekran kartlı cihazda yaklaşık 5 saattir uğraşıyorum bu sorunu çözmek için sırayla yaparsanız günlerce oynayamadığınız oyunu oynayabilirsiniz
İyi oyunlar +1 falan varsa donanım haberde vermenize gerek yok işiniz görülsün diye yarım saattir yazıyorum