Şimdi Ara

FM 2015 CRASH DUMP HATASI !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
4
Favori
123.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorunu ben çözdümhttp://youtu.be/W7yuM_qRLyA bu video size yardımcı olucaktır :) umarım sizde oynayabilirsiniz kolay gelsin :)
  • Beyler virüs programını kapatmasına rağmen hatayı alanlar yönetici olarak çalıştırmayı denesin.Ben öyle çözdüm.
  • arkadaslar ben biraz önce girmeyi başardım oyunu sildim daha sonra virüs programlarını devre dışı bıraktım windowsun güvenlik duvarı dahil tekrar kurdugumda kariyerler başka yerde kayıtlı oldugu için onlarda duruyor bir şekilde oynuyorum bayadır bi sıkıntı çıkmadı
  • şuan için kesin çzöüm gözükmekte olup; aktif virüs programlarını deaktif yapıyoruz, virüs programının tespit ettiği dosyayı restore diyip eski konumu gönderiyoruz ve yönetici olarak çalıştır diyoruz. şimdilik sıkıntı yok.
  • Arkadaşlar crush dump hatasının sorunu virüs programı oyun açılırken 3dm_ceg.dll dosyasını karantinaya alıyor. Bu yüzden oyun hata veriyor.

Tek çözümü 3dm_ceg.dll dosyasını karantinadan çıkartmak ve oyunu açarken virüs programınızı kapalı tutmak. Çözüm bu umarım mesajımı görenlere faydası olur.

• virüs programını kapatıp yeniden yükledikten sonra oyuna girince de bazı ileri tarihlerde crash dump veriyo mesela bende 24 ağustosda veriyo bunun çözümü nedir
  • o dosyayı Antivirüs ayarlarından tarama dışına bırakılan dosyalara ekleyin. Antivirüs programını kapatmadan da açabilirsiniz ;)
  • Bilgisiyarına Directx YükLe Kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle pek fazla pc de video çekme fotoğraf ekleme bilgim olmadığı için yazarak bu paylaşımı yapmak istedim.fm 15 de virüs olarak tanımlanan 3dm_ceg.dll dosyası var. bu yüzden crash dump hatası veriyor. oyun kurulduğu gibi antivirüs programları bunu hemen siliyor.bende virüs programı yok ama microsoft security essentials var ama o da açık olduğundan hemen siliyor.öncelikle oyunu kurmadan önce bende virüs programı olmadığından sadece microsoft security essentials'ı devre dışı bıraktım ve oyunu kurdum sonra microsoft security essentials'a girip ayarlar bölümüne geçiyorum sonra dışlanan dosyalar ve konumlara tıklayıp gözat bölümüne giriyorum orda yerel disk c ye tıklayıp programfiles(86) ya tıklıyorum ardından football manager 2015 e girp 3dm_ceg.dll ye tıklıyorum.ekle deyip alt bölüme alıp değişiklikleri kaydet diyorum.sonra programı açın ve temizlik reset gibi programın sizden isediği uygulamaları yapın pc açılınca göreceksiniz ki program aktif oyuna da girebiliyor olacaksınız çünkü virüs olarak kabul ettiği dosyayı koruma altına almış oluyorsunuz.virüs programlarının bu tür fonksiyonları var mı bilemem ama virüs programına da gerek olduğunu sanmıyorum kaldırın gitisn sadece microsoft security essentials yeterli bence.

• nerde sorun var olmaması mümkün değil ama
  • aynı sorun bendede devam ediyor

windows 8.1 kullanıyorum. corei5 8 gb ram a sahip fena olmayan bir laptopa sahibim. ancak steam üzerinden oyunu çalıştırmak nasip olmadı. 3 tip uyarı alıyorum.
    1- Oyunu başlatıyorum. Arka bellekte çalışıyor gözüküyor ancak başlamıyor.
    2- Görev yöneticisinden oyunu kapatıp yeniden başlattığımda oyunu açacak gibi%1 diyor ancak hata kodu 41 steam sunucuları bununla ilgilenmeyecek kadar meşgul diyor
    3- Oyun başlatmaya bastığımda çok uzun süre bekleyip crash dump hatası veriyor.

Eset nod 32 kullanıyorum. Bunu pasif yapıp kurulum yaptım ancak bir faydası olmadı. Çözüm bulamıyorum.

Acil desteklerinizi ve yönlendirmelerinizi rica ediyorum.
  • Oyunu korsan olarak indirip oynamaya çalışıyorsanız tüm korsan oyunlarda olduğu gibi bunda da virüslü dosyalar mevcut. Antivirüs programları virüslü dosyayı karantinaya aldığı için oyun hata veriyor.
    Eğer korsan oyun oynamak istiyorsanız bilgisayarınıza virüs bulaşmasına izin vereceksiniz. Antivirüs programını deaktif ettiğinizde (kapattığınızda) virüs bilgisayarınıza bulaşır. Eğer virüs bulaşsın diye düşünüyorsanız o zaman niye antivirüs kullanıyorsunuz?
    Antivirüs programının amacı zaten virüslü dosyaları tespit etmek, ee o işi de sizin sayenizde yapamamış oluyor. Nereden bakarsanız bakın antivirüs kullanıyorsanız antivirüsü deaktif etmek saçma.
  • avira anti virüs programınu kullananlar avirayı kapatsın kapatmasıza rağmen hala hata veriyorsa avirayı açın karantinaya girin orda kaynak kısmında fm 2015 yazan dosyayı bulun sağ tık ve geri yükle deyin muhtemelen diğer antivirüslerdede çözüm aynıdır.
  • Beyler fm 2015 simgesi üzerine gelin sağ tık yapıp özelliklerde aşağıda engelleme olayı var. Engellemeyi kaldır dediğinizde sorun çözülüyor. Bende öyle oldu umarım sizde de düzelir.
  • Antivirüs vs. her?eyi denedim tyk yok sistemsel bütün güncellemeler tamam ama açylmyyor deliricem yokmu çözümü hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR342

Antivirüs vs. her?eyi denedim tyk yok sistemsel bütün güncellemeler tamam ama açylmyyor deliricem yokmu çözümü hala

Fm simgesine sag tikla.Uyumluluk sekmesinde en altta yonetici olarak calistir var.Ona tik koy.Ben boyle yaptim duzeldi.Baska birsey yapmadim

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Orijinalden alıntı: ONUR342

Antivirüs vs. her?eyi denedim tyk yok sistemsel bütün güncellemeler tamam ama açylmyyor deliricem yokmu çözümü hala

Fm simgesine sag tikla.Uyumluluk sekmesinde en altta yonetici olarak calistir var.Ona tik koy.Ben boyle yaptim duzeldi.Baska birsey yapmadim

Denedim onuda olmuyor. herşeyi denedim diyebilirim anlamış değilim
  • Arkadaşlar öncellikle oyunun iso dosyasını sorunsuz indirdim. Virüs programı kullanmıyorum ama windows güvenlik duvarını deaktif yaptım. Sanal sürücü ile oyunu kurdum. Crack dosyalarını kopyala değiştir ile kurduğum yere attım. FM.exe kısayol ile masaüstüne çıkarttım. Uyumluluktan xp service pack 3 ile de denedim diğerleri ilede. Yönetici olarak çalıştır dedim Yine crash dump uyarısı aldım. Neyi yapmamış olabilirim sizce? Yardım please.
  • Oyunun dosyaları içinden directX'i tekrar kurdum. Kurarken .NET FrameWork'ün bir sürümünün kurulmasını önerdi. Onu da kurdu. Sonra uyumluluğu Windows 7 yapıp yönetici olarak çalıştırdım ve bende bu hata düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

Oyunun dosyaları içinden directX'i tekrar kurdum. Kurarken .NET FrameWork'ün bir sürümünün kurulmasını önerdi. Onu da kurdu. Sonra uyumluluğu Windows 7 yapıp yönetici olarak çalıştırdım ve bende bu hata düzeldi.

Direktx bende kuruyorum ancak frame güncellemesi gelmiyor direkx yüklesemde hata alıyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.