Şimdi Ara

FM 2015 CRASH DUMP HATASI !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
4
Favori
123.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Baggwell

quote:

Orijinalden alıntı: Neo_Aragorn

o dosyayı Antivirüs ayarlarından tarama dışına bırakılan dosyalara ekleyin. Antivirüs programını kapatmadan da açabilirsiniz ;)

Öyle bir seçeneğim yok malesef

Ekran görüntüsü ;http://prntscr.com/5yl7uq

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhaba. ben bu crash dump yüzünden kafayı yemek üzereyim. denemediğim hiç bir yöntem kalmadı. internette yazan herşeyi denedim. w8 yükledim olmadı w7 ultimate yükledim olmadı (w7 basic kullanıyorum). antivirüsü hatta windows defenderı bile kaldırdım. güvenlik duvarını etkisiz hale getirdim. bütün yamaları sildim. crash dumps klasörünü ve cache klasörünü her defasında sildim. yönetici olarak çalıştırdım. kaldırıp tekrar kurdum defalarca ama YOK olmuyor. oynadıktan 5 dk sonra crash dumps verip kapanıyor. başka bi çözüm önerisinde bulunabilecek var mı ?

• Baggwell kullanıcısına yanıt
    O dosya karantinadan çıkıp yerine gitsin ve taramayı devre dışına bırak. Sonra resimdeki kırmızı işaretli yerlerden girerek tarama dışına bırakacaksın. Ekle'den o dosyayı bulacaksın. Ekle butonuna çizgi çekmeyi unutmuşum.. Ama dosya karantina'ya alınmamış olsun. yerinde olsun.

FM 2015 CRASH DUMP HATASI !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo_Aragorn -- 30 Ocak 2015; 2:05:52 >
  • Neo_Aragorn kullanıcısına yanıt
    hacı anlatamadım galiba :D antivirüs yok bende zaten. windows defenderı bile devredışı bıraktım
  • YusufCanDeger kullanıcısına yanıt
    hacı bende sana değil Baggwell adlı kullanıcıya cevap vermeye çalıştım. Mesajımda "Bu mesajda bahsedilenler: Baggwell " yazıyor :) O bana cevap verdiğinden bende ona bu cevabı verdim. Senin sorun 2. sayfada olduğundan görmemişim bile.

Senin sorun Crack'ten olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo_Aragorn -- 30 Ocak 2015; 23:21:40 >
  • quote:

hacı bende sana değil Baggwell adlı kullanıcıya cevap vermeye çalıştım. Mesajımda "Bu mesajda bahsedilenler: Baggwell " yazıyor :) O bana cevap verdiğinden bende ona bu cevabı verdim. Senin sorun 2. sayfada olduğundan görmemişim bile.

Senin sorun Crack'ten olabilir.
    Hiç oyuna giremeyip crush dump, mcvrsoöprsyvz10020000 gibi hata alanlar, antivirusu defenderları duvarları kapatsa bile yapamayanlar, format attıktan sonra olur bu sorun genelde bunun çözümü cok basit, 32bit kullanıosanz Microsoft Visual C++(x86) 64 bitse x64 versiyonunu yükleyin çözülür...Kolay Gelsin
  • Yeni Crack yapın o şekilde girin ayni sorun vardı simdi tıkır tıkır calısıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris9101

Yeni Crack yapın o şekilde girin ayni sorun vardı simdi tıkır tıkır calısıyor
    Oyunu orjinal aldım win 8 ken ara sıar alıyodum ama düzeliyodu 8.1 e geçtikten sonra sık sık olmaya başladı . ÖZELLİKLE YEDEKLER LİGİ DAVETİYESİ geldikten sonra atıyor . Aynısı 1 sezon önce olmuştu ondan kurtuldum bu sefer kurtulamıyorum :(
  • quote:

O dosya karantinadan çıkıp yerine gitsin ve taramayı devre dışına bırak. Sonra resimdeki kırmızı işaretli yerlerden girerek tarama dışına bırakacaksın. Ekle'den o dosyayı bulacaksın. Ekle butonuna çizgi çekmeyi unutmuşum.. Ama dosya karantina'ya alınmamış olsun. yerinde olsun.

Teşekkür ediyorum dostum .)

• quote:

Orijinalden alıntı: Baggwell

quote:

Teşekkür ediyorum dostum .)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar oyunu orjinal olarak aldım 2 gündür crash dump hatası alıyorum sorunu bir türlü çözemedim lütfen yardımcı olun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: swashbucklerjr

quote:

Orijinalden alıntı: redragon_kafkaf

kesin çözümdür:Öncelikle indirdiğiniz iso dosyasını deamon tools ile çift tıklayın setup exe deyin ve kurulum sihirbazı
    başlasın oyunu kurduktan sonra iso dosyasına tekrar çift tıklayın klasörleri
    görüntüleyin.redist adlı dosyaya girin
    orada directx adlı dosya ona girin directx web set up var onu kurun.başlat
    çalıştır a dxdiag yazarak kurulup kurulmadığını kontrol edin.bu directx i bilgisayar
    otomatik olarak yerel disk c_ windows_sistem32 adlı klasöre kuruyor dxdiag
    adıyla.bunu bulup ikonu kopyalayın.fm 2015 in kurulu olduğu dosyanın içine
    yapıştırın.(fm 2015 genelde yerel disk c deki program dosyaları 86 adlı
    yerdedir). Crack yamasını indirdiyseniz onuda kopyala yapıştır yapıp fm 2015 klosörüne atın. Son olarak masa üstüne kısayol yapıp yönetici olarak çalıştır yapıp oyunu sorunsuz oynayabilirsiniz. Ancak türkçe dil desteği yok bunun için
    de internetten türkçe dili bulup indirin çok küçük boyutludur.türkish.ltc
    ismindedir.bunu fm2015_data_languages e kopyalayın .oyuna girince ayarlardan
    dili seçersiniz.şimdi oyun kusursuz çalışır vaziyette olmalı.

bire bir aynısnı yaptım işe yaradı eyvallah dostum.

Ben de aynısı yaptım ancak Fm kısayoluna tıklıyorum ne bir uyarı veriyor ne başka bir şey öylece duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

quote:

Orijinalden alıntı: swashbucklerjr

quote:

kesin çözümdür:Öncelikle indirdiğiniz iso dosyasını deamon tools ile çift tıklayın setup exe deyin ve kurulum sihirbazı
    çalıştır a dxdiag yazarak kurulup kurulmadığını kontrol edin.bu directx i bilgisayar
    yerdedir). Crack yamasını indirdiyseniz onuda kopyala yapıştır yapıp fm 2015 klosörüne atın. Son olarak masa üstüne kısayol yapıp yönetici olarak çalıştır yapıp oyunu sorunsuz oynayabilirsiniz. Ancak türkçe dil desteği yok bunun için

bire bir aynısnı yaptım işe yaradı eyvallah dostum.

Ben de aynısı yaptım ancak Fm kısayoluna tıklıyorum ne bir uyarı veriyor ne başka bir şey öylece duruyor.

Alıntıları Göster
    arkadaslar oyunu yükledim çift tıkladım böle bi hata veriyor slip tekrar yükledim gene aynı yardımcı olabilecek varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nenmorin -- 11 Nisan 2015; 20:08:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nenmorin

arkadaslar oyunu yükledim çift tıkladım böle bi hata veriyor slip tekrar yükledim gene aynı yardımcı olabilecek varmı

Alıntıları Göster
    oyunu steam üzerinden satın aldım ama bendede crash dump hatası alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: arda0295

oyunu steam üzerinden satın aldım ama bendede crash dump hatası alıyorum

Alıntıları Göster
    Crash Dump hatası yüzünden fm 2015 oynamayı bıraktım. Hala çözüm yok.
  • quote:

Bu şekilde uyguladım sorun çözüldü, teşekkürler.

Not: crack yoktu benim kurduğum klasörün içinde, buna rağmen sorun çözüldü.

• orjinal mi oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

orjinal mi oyun?

Evet orjinal
  • yaz fm ye o zaman.
    son 4 senedir orjinal alıyorum 1 kere yaşamadım.
  • dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    Hocam 4 senedir oynuyorsunuz ben yeniyim. Sormak istediğim bir kaç şey var.
    1. Wonderkids oyuncuları as takımda mı yedek takımda mı oynatıyorsunuz.
    2. İki tane save dosyam var Galatasaray ve Barca , Galatasaray da Barcelona Hummels 33milyon almış. Barcelona save dosyasını açıyorum Hummels almak için 51milyon istiyorlar . Sorun nerde yardımcı olurmusunuz.
    3. Galatasaray da her ay 20 milyondan fazla sadece maaşlara gidiyor. Klup yakında iflas edecek bu gidişle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: likonalite

Hocam 4 senedir oynuyorsunuz ben yeniyim. Sormak istediğim bir kaç şey var.
    1. Wonderkids oyuncuları as takımda mı yedek takımda mı oynatıyorsunuz.
    2. İki tane save dosyam var Galatasaray ve Barca , Galatasaray da Barcelona Hummels 33milyon almış. Barcelona save dosyasını açıyorum Hummels almak için 51milyon istiyorlar . Sorun nerde yardımcı olurmusunuz.
    3. Galatasaray da her ay 20 milyondan fazla sadece maaşlara gidiyor. Klup yakında iflas edecek bu gidişle.
    arkadaslar benim problemi bilen varmı bi yardım edebilirmisiniz
  • Ya bende orijinalini Alıp oynamayı düşünüyordum laptopta ama gerek yok O zaman baksana arkadaşlar laptopta bu Hatay'ı verıyo diyorsunuz orijinalini Alınca vermıyodu hanı hata? Korsana devam Ö zaman ondada antıvırusuıptaledıp oynayIporjınaldedee aynı şeklide oynYacaksam bı anlamı yok orijinal Alman'ın bmizde rahat rahat orj Alınca klaıtelı kaliteli oynarız zannedıyoduk ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.