Şimdi Ara

FM 2014 Drogba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
2.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunda herkes drogba coşuyor 30 gol atıyor diyorlar bende hiç öyle olmadı drogba'dan katkı alamıyorum GS ile oynayanlar yardımcı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DragonFist -- 1 Ocak 2014; 1:08:04 >

• Koy Drogba'yı Complete Forward ya da Target Man. Float Crosses yap (ya da havadan orta, bombeli orta neyse Türkçesi). Cross Aim -> Target Man yap. Gerisine karışma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo1919

Arkadaşlar bu oyunda herkes drogba coşuyor 30 gol atıyor diyorlar bende hiç öyle olmadı drogba'dan katkı alamıyorum GS ile oynayanlar yardımcı olsun.

Hocam benim konuştuklarım komple forvet yapmıştı öyle dene.

Ve ortaları pivot santrafora yap direktifini verdirmişti kanatlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

quote:

Orijinalden alıntı: ibo1919

Arkadaşlar bu oyunda herkes drogba coşuyor 30 gol atıyor diyorlar bende hiç öyle olmadı drogba'dan katkı alamıyorum GS ile oynayanlar yardımcı olsun.

Hocam benim konuştuklarım komple forvet yapmıştı öyle dene.

Ve ortaları pivot santrafora yap direktifini verdirmişti kanatlara.

hocam bir de komple forvet deniyeyim pivot santraforda hiç gol atamıyor sadece süper kupada bir tane attı 6 hafta boş geçti deniyecem
  • aynen bende pek verim alamıyorum anca yardımcı antrenör oynatınca gol atıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Unique

aynen bende pek verim alamıyorum anca yardımcı antrenör oynatınca gol atıyor

hocam ben komple forvet denedim güzel oynamaya başladı atamasa bile asist yapıyor ama takımda şimdi sakatlık krizi baş gösterdi onu ne yapacaz bilmiyorum.
  • 2 sene 50 şer gol attım çoğu açık oyuncuların ve beklerine ortaları pivota yap ve daha çok orta komutu ver bekleri çift yönlü oynat..Yabancı sınırı olmadan 2.sezon cl finali oynadım reyiz sayesinde..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM 2012 Serbest Oyuncular
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • drogba 37 yaşında gol kralı oldu benim oyunumda benim gençler drogbayı geçemedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

2 sene 50 şer gol attım çoğu açık oyuncuların ve beklerine ortaları pivota yap ve daha çok orta komutu ver bekleri çift yönlü oynat..Yabancı sınırı olmadan 2.sezon cl finali oynadım reyiz sayesinde..

hocam hani rolde oynattığınızı hatırlıyor musunuz?
  • Pivot santrafor.
  • quote:

Pivot santrafor.

hocam birşey daha sorayım sen hangi taktikle oynuyordun ben 4-2-3-1 denedim 3-5-2 denedim 4-1-2-1-2 denedim ama verim alamadım taktiğine göre deneyeceğim.
  • 4-1-2-2-1

Koval
    Eboue-Doria-Balante-Pocognoli
    Javi garcia
    Selçuk-M.Ekici
    R.Gomez ------------------ Bruma
    Drogba

Sürekli aynı taktikle oynadım artık taktiğe yatkınlık maximumdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feint-TR -- 4 Ocak 2014; 20:01:29 >
  • quote:

4-1-2-2-1

Koval
    Eboue-Doria-Balante-Pocognoli
    Javi garcia
    Selçuk-M.Ekici
    R.Gomez ------------------ Bruma
    Drogba

Sürekli aynı taktikle oynadım artık taktiğe yatkınlık maximumdu.

teşekkür ederim hocam deneyeceğim
  • 2016 Yılındayım Beşiktaş'ı Çalıştırıyorum Drogba Mükemmel 38 yaşında Gs sanırım opsiyon kullanarak uzatıyor sözleşmesini mükemmel oynuyor
  • Drogba ile Kuyt inanılmazlar. Verim alamamak için özel çaba lazım
  • Her maç 2-3 gol atıyor.
  • 7.sezonluk bir oyunum var drogbayı 40 yaşına kadar oynattım kayseriyle açmıştım kariyeri 2 sene gsda oynadıktan sonra evertona gitmiş bir sezon sonra gsyın başına geçince bi daha geri aldım drogbayı yıllık 2.5m ya oynadı 40 yaşına kadar jübile maçı ayarlamayı bilmiyordum yapamadım futbolu bıraktı 40 yaşından sonra da gençlik gelişim sorumlusu yaptım. çok iyi haikaten o yaşta yardırıp yardırıp atıyodu özellikle yaşı ilerledikten sonra pivot oynatmak mantıklı çoğu özelliği uygun olur pivot santroforda yaşlansa bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMoE

Drogba ile Kuyt inanılmazlar. Verim alamamak için özel çaba lazım

+1 Gs ile dördüncü sezondayım kuyt hala 20-25 gol atıyor fenerde her seson...drogbada öyleydi bende fakat ikinci sezon 5 aylık bi sakatlık geçirdi sonra emekliliğini istedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam yorumlar için teşekkürler farklı bir taktikle kanatları daha etkin kullanmaya başladım ve drogba coştu 5 maç 10 gol gidiyor şu anda
  • Drogba için taktik istiyorum GS de kanatlar iyi değil iyi olmayınca pivot santrfor verimli olamiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.