Şimdi Ara

FM 2013 TAKTİKLER ÇOK ÖNEMLİ ve ZOR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
50.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • taktik konusunda sıkıntım yok 4-3-3 benzeri bi taktikle oynuyorum GS ile. şampiyonlar liginde real madrid ve man.city yi kendi evimde yendim. ligtede liderim. benim sorunum sakatlıklarla ilgili daha çok :)
  • Fenerbahçe ile ne yaparsam yapayım istediğim sonuçlara ulaşamıyorum kadrom bir hayli iyi durumda (bence) Takıma Belhanda, Marko Marin, Javier Hernandez, Michael Essien gibi oyuncuları aldım ama hangi maça çıktıysam çıkayım hiç rahat kazandığımı hatırlamıyorum . 4-2-3-1 ile oynuyorum ama olmuyor var mı yardım edebilecek?
  • seslenmelerle ilgili bilgi verebilecek varmı ? oyun içi ayar yapıyorum , maç esnasında göstermiyor , rakibe baskı yap gibi . CM 2010 işine döndü , Fm 2012 yi mumla arar oldum :)
  • Arkadaşlar oyunda ayarlamam gerekipte hiç dokunmadığım bir yer mi var ki ? Lig maçlarında hep beraberlik yenilgi PSG aldım şimdide acaba Fenerbahçeyi mi yönetemiyorum diye hiç zafer yüzü göremedim ya oyuncuların maç puanları 7.1 7.2 ye bile zor geliyor lütfen yardımcı olun ne yapmam gerek oyundan soğudum resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Queloon

Arkadaşlar oyunda ayarlamam gerekipte hiç dokunmadığım bir yer mi var ki ? Lig maçlarında hep beraberlik yenilgi PSG aldım şimdide acaba Fenerbahçeyi mi yönetemiyorum diye hiç zafer yüzü göremedim ya oyuncuların maç puanları 7.1 7.2 ye bile zor geliyor lütfen yardımcı olun ne yapmam gerek oyundan soğudum resmen.

pek çok şey denedim.editledim adamların özelliklerini 19 larda yaptım ilk maçlarda yenildi yani mesele Taktikler.Aslında en önemlisi takım uyumu dil vs... 4.4.2 yi öneriyorum en azından bu patchde.He orta saha kalabalık yaparım dersen en azından defansif yönü güçlü adamlar al.

• oyunu aldığımdan beri steam' de hiç güncelleme görmedim. Henüz hiçbir güncelleme yayınlanmadı mı ?
  • quote:

oyunu aldığımdan beri steam' de hiç güncelleme görmedim. Henüz hiçbir güncelleme yayınlanmadı mı ?

3 gün içinde aldıysan olmadı
  • O taktikle kevgire dönmen zaten kaçınılmaz arkadaşım.
    Futbol orta sahada kazanılır sende orta saha yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belaromeo

quote:

oyunu aldığımdan beri steam' de hiç güncelleme görmedim. Henüz hiçbir güncelleme yayınlanmadı mı ?

25 Şubatta aldım hiçbir güncelleme yüklemedi ara transferler gelmedi normal mi bu ? Yoksa güncelleme yayınlandı da ben mi bulamadım?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Belaromeo

quote:

25 Şubatta aldım hiçbir güncelleme yüklemedi ara transferler gelmedi normal mi bu ? Yoksa güncelleme yayınlandı da ben mi bulamadım?

Olması lazım steam ayarlrını kontrol et
  • oyuncuların favori personeline nerden bakıyoruz bilen varmı?
  • 4-5-1 oynuyorum kanatları daha ofansif yaptım şu an iyi gidiyor
  • fm 2012 de çok rahat şampiyonlar ligini alıyordum beşiktaş ile 3 sezon içersinde..Şimdi şampiyonluk yüzü göremiyorum Gsyi öyle bi yapmışlar ki yanına yaklaşılmıyor..Hele bu sezon sadece 1 yenilgi ile kapattılar sezonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

fm 2012 de çok rahat şampiyonlar ligini alıyordum beşiktaş ile 3 sezon içersinde..Şimdi şampiyonluk yüzü göremiyorum Gsyi öyle bi yapmışlar ki yanına yaklaşılmıyor..Hele bu sezon sadece 1 yenilgi ile kapattılar sezonu.

Aynen oyun zor olmuş 2012 ye göre benim.sıkıntım bilgisayar ile kaldırmıyor oyunu arada bir donuyo geçen yıl 1 buçuk bayıldığım bilgisayar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talerk

quote:

Orijinalden alıntı: Paradise_

fm 2012 de çok rahat şampiyonlar ligini alıyordum beşiktaş ile 3 sezon içersinde..Şimdi şampiyonluk yüzü göremiyorum Gsyi öyle bi yapmışlar ki yanına yaklaşılmıyor..Hele bu sezon sadece 1 yenilgi ile kapattılar sezonu.

Aynen oyun zor olmuş 2012 ye göre benim.sıkıntım bilgisayar ile kaldırmıyor oyunu arada bir donuyo geçen yıl 1 buçuk bayıldığım bilgisayar

Bende 2 sene önce 700 TL'ye aldım canavar gibi çalıştırıyor.

• 4 lu defans oyuncusunun önüne 2 dmc koy

Onların önüne yaratıcı bir ortasaha (cm) al

ofansif kanat oyuncularını içe kateddir 1 tanede pivot santroforun olsun

bu sistem çoğu takimda işe yarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

quote:

Orijinalden alıntı: cnyt2011

quote:

Orijinalden alıntı: Zeoritz

quote:

Orijinalden alıntı: cnyt2011

quote:

Orijinalden alıntı: Zeoritz

4-2-4 Akıcı Hücüm oynatmayı deneyin bu taktikle Galatasaray ile 1. Sezonda Şampiyonlar Ligi Kupasını kaldırdım.

Nerde kaldırdın düşler sokağındamı!

FM 2013 TAKTİKLER ÇOK ÖNEMLİ ve ZOR

Save-load

add manager

İmkansız değil ki. Galatasaray'ı çok iyi yapmışlar oyunda zaten. 1-2 transferle ve biraz da şansla kaldırır o kupayı.

• Oyunda eskisinden farklı olarak bazı püf noktaları var.Bunları tam olarak bulabilmiş değilim ama Dünyanın en iyi kadrosu sizde olsun, püf noktları atladığınız zaman sıkıntı cekiyorsunuz.

Genel taktikler, takım içi taktikler ve kenardan verilen taktiklerin uyumu.
    Rakibin moral ve taktiğine göre ofsayt ve adam markajı yapın.
    Eskisi gibi arkayı vieira'ya bırakın toplasın devri, yerini daha çok pas özelliği iyi olan oyunculara bıraktı.
    Kanatları eskisi gibi sırf orta yapacak mevkiler olarak görmeyin.Sola sağ ayaklı, sağa sol ayaklı bitiriciler şart olmuş durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hilarious -- 15 Haziran 2013; 0:31:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hilarious

Oyunda eskisinden farklı olarak bazı püf noktaları var.Bunları tam olarak bulabilmiş değilim ama Dünyanın en iyi kadrosu sizde olsun, püf noktları atladığınız zaman sıkıntı cekiyorsunuz.

Eskisi gibi arkayı vieira'ya bırakın toplasın devri, yerini daha çok pas özelliği iyi olan oyunculara bıraktı.
    Kanatları eskisi gibi sırf orta yapacak mevkiler olarak görmeyin.Sola sağ ayaklı, sağa sol ayaklı bitiriciler şart olmuş durumda.

'' Sola sağ ayaklı, sağa sol ayaklı bitiriciler şart olmuş durumda. '' katılmıyorum , kanat dediğin orta açacak veya içeri hemen yerden uzun pas atacak ( ters ayakla çekip vermesi zor oyunda)

• quote:

Orijinalden alıntı: KUBN

quote:

Orijinalden alıntı: Hilarious

Oyunda eskisinden farklı olarak bazı püf noktaları var.Bunları tam olarak bulabilmiş değilim ama Dünyanın en iyi kadrosu sizde olsun, püf noktları atladığınız zaman sıkıntı cekiyorsunuz.

'' Sola sağ ayaklı, sağa sol ayaklı bitiriciler şart olmuş durumda. '' katılmıyorum , kanat dediğin orta açacak veya içeri hemen yerden uzun pas atacak ( ters ayakla çekip vermesi zor oyunda)

Ben ikinizin dediğini de tam yapmıyorum,bir kanat aynı ayaklı bir kanat ters ayaklı oynatıyorum (mesela FB'de solda Stoch sağda Krasic olması gibi) öyle daha mantıklı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.