Şimdi Ara

FM 2013 TAKTİKLER ÇOK ÖNEMLİ ve ZOR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
50.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sağlam stoper ve orta sahan varsa çok sağlam taktiktir. İngiltere'de üst üste 3.şampiyonluk ve üst üste 2 kere şampiyonlar ligi
  • hocam bu taktigin dosyasini acaba pm´den yollayabilir misin upload edip, cok mabule gecer :)
  • hocam bende alabilirmiyim taktiği?
  • 4-3-3 tek geçerim beşiktaşta oynuyorum 5. sezondayım alt yapıdan çıkardığım oyuncuları hep barça real psg city falan istiyo o derece iyi oyuncular çıkarıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asnaeb

4-3-3 tek geçerim beşiktaşta oynuyorum 5. sezondayım alt yapıdan çıkardığım oyuncuları hep barça real psg city falan istiyo o derece iyi oyuncular çıkarıyorum.

Dizilişi nasıl yapıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasikomen

quote:

Orijinalden alıntı: asnaeb

4-3-3 tek geçerim beşiktaşta oynuyorum 5. sezondayım alt yapıdan çıkardığım oyuncuları hep barça real psg city falan istiyo o derece iyi oyuncular çıkarıyorum.

Dizilişi nasıl yapıyorsunuz?

orta sahadaki oyuncuların 3'ü yan yana merkezi orta saha yani hepsi, forvet sağ açık sol açık böyle
  • Ben fenerbahçeyi 4-4-2 oynatıyorum ama kanatlar daha önde 4-2-2-2 gibi oluyo ve gayet başarılıyım 20 maç oldu 1 mağlubiyetim var şampiyonlar liginde çeyrek final bayern i eledim gruplarda chelsea ve real madrid i kendi sahamda yendim oyuncularla tek tek konuşun morallari artınca çok iyi oynuyolar
  • Real madrid de 4-3-1-2 kullanıyorum 2020 sezonuna geldik sadece 1 sezon barcelona şampiyon oldu ve şampiyonlar ligindede bayern münihi penaltılarda yendim denemenizi sonuna kadar tavsiye ederim.
  • ya bırakın abi oyun bozuk ya bu zorluk değil bu saçmalık alışma falan değil her haltı denedim olmuyor istifa etmekten gına geldi. Oyunu 2005 ten beri oynuyorum bırakıcam 2013 yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tralles_09 -- 6 Temmuz 2013; 13:28:45 >
  • antalyaspor la sezona başladım ilk 3 maç : 4-0 fenere 4-1 kayseriye 3-1 gaziantepe yenlldim. Bu mu gerçekçilik ? Afedersiniz Antalya nın ağzına sıçsam bu sonuçları almaması gerekir gerçekçi olması için
  • oyunculara göre değişir, oyuncuya göre taktik yapmanız en güzeli, ben beşiktaşı aldım, ilk sene şampiyon ikinci sene galatasaray oldu şampiyon.. ama sağlam para biriktirdim :D

bu sene muhammet ildiz samed yeşili falan aldım.. mecburen taktiği de çift forvet e döndürdüm. almeida pektemek samed yeşil ve victor andrade diye bir topçumuz var..

4-3-3 oynatıyordum, kanatlar ileride, tek forvet vardı almeida.. oyun kurucu 2 adet.. muhammed demirci oğuzhan özyakup yada okay yokuşludan birisi.. bu seneki transferlerle mecburen 4-4-2 standart taktiğe döndüm, yeni transferlerin orta saha ağırlıklı olmasıyla taktik 4lü ortasaha olmak zorunda, takımlara göre kanat organizasyonuna göre birşeyler yapmaya çalışıyoruz işte.. 3 taktikle oynuyorum denebilir aslında, kanatları kullanmayı seviyorum, malum almeidanın kafası iyi çalışıyor

daha sezon yeni başladı.. bakalım yeni transferler takıma uyum sağlayacak mı..

FM 2013 TAKTİKLER ÇOK ÖNEMLİ ve ZOR

muhammed demirciyle aramızda ayrı bir bağ var, geliştikçe gelişiyor, sağ kanatta da oynamayı öğrendi çok çok zorda kalmazsam sağ sol oynatmıyorum,

bu da genç yetenek victor andrade.. yabancı olduğundan almeidanın yedeği.. bakalım inşallah gol kralı yaparız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikailc78 -- 6 Temmuz 2013; 16:39:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

oyunculara göre değişir, oyuncuya göre taktik yapmanız en güzeli, ben beşiktaşı aldım, ilk sene şampiyon ikinci sene galatasaray oldu şampiyon.. ama sağlam para biriktirdim :D

bu sene muhammet ildiz samed yeşili falan aldım.. mecburen taktiği de çift forvet e döndürdüm. almeida pektemek samed yeşil ve victor andrade diye bir topçumuz var..

4-3-3 oynatıyordum, kanatlar ileride, tek forvet vardı almeida.. oyun kurucu 2 adet.. muhammed demirci oğuzhan özyakup yada okay yokuşludan birisi.. bu seneki transferlerle mecburen 4-4-2 standart taktiğe döndüm, yeni transferlerin orta saha ağırlıklı olmasıyla taktik 4lü ortasaha olmak zorunda, takımlara göre kanat organizasyonuna göre birşeyler yapmaya çalışıyoruz işte.. 3 taktikle oynuyorum denebilir aslında, kanatları kullanmayı seviyorum, malum almeidanın kafası iyi çalışıyor

daha sezon yeni başladı.. bakalım yeni transferler takıma uyum sağlayacak mı..

muhammed demirciyle aramızda ayrı bir bağ var, geliştikçe gelişiyor, sağ kanatta da oynamayı öğrendi çok çok zorda kalmazsam sağ sol oynatmıyorum,

bu da genç yetenek victor andrade.. yabancı olduğundan almeidanın yedeği.. bakalım inşallah gol kralı yaparız

Victor u kas

• BuzzerBeater B kullanıcısına yanıt
    Chelsea Ve Real Madrid Nasıl Aynı grupta oluyor kardeşim ??? ikiside 1. torbada ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waster -- 8 Temmuz 2013; 18:20:57 >
  • Benim taktikte bu arkadaşlar, takım ve direktifler kısımları önemli.

• https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1587331/52735473-a0c0-4a1d-bb78-57520c414aba.png 2 sene oynattım böyle kadroyu geçen sene manchester city ingilterede kafa tuttuk oyunculara bakma sisteme bak iyi yuncular bulabilirsen iyi forvetler ve iyi orta sahalar çok gol atarsın büyük takımlara tam idael diziliş
  • Yabancı bir sitede 4 1 4 1 taktiği var. Oynadığım en iyi taktik benim.
  • Bence hiç bi taktik 4-1-2-2-1 kadar sıkıntısız olamaz ,barcada no problem çorumspordada no problem iki hızlı kanat, sağlam 2 bek bitane ayağı yere basan oturaklı defans diğeri hareketli defans , bitane defansıf orta saha , onun önünde bitane teknik , bitanede iki yönlü oyuncu '' bitiriciliği iyi olan bir forvet :D ha bu işin fantezisi var 3-1-3-1-2 veya 2-4-1-3 bunlar kendi denediğim taktikler isimleri yabancı gelebilir özür diliyorum :D
  • arkadaşlar rize sporla oynuyorum birinci ligde ilk yarı bitmeden hep kovuluyorum biri yardım etsin denemedigim taktik kalmadı fm oynamak istiyorum ama oynıyamıyorum lütfen yardım nerde yanlış yapıyorum acaba
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.