Şimdi Ara

FM 2013 Nasıl Oynuyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi aşamlar DH ailesi , hepiniz mi satın aldınız bu oyunu yahu ? Crack sorunlu nerde olursa sorunlu 2014 çıkıyor artık 2013 oynayamadan bitti bu yıl.12 indireyim bari halledemezsem

• quote:

Orijinalden alıntı: Jr09

İyi aşamlar DH ailesi , hepiniz mi satın aldınız bu oyunu yahu ? Crack sorunlu nerde olursa sorunlu 2014 çıkıyor artık 2013 oynayamadan bitti bu yıl.12 indireyim bari halledemezsem

Çokmu zordu 32 lira oyunu almak yahu 1 sene beklemezdin !
  • Cm 03 04 oynuyorum fm 14de umarım crack olayı yaşanmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengavers

quote:

İyi aşamlar DH ailesi , hepiniz mi satın aldınız bu oyunu yahu ? Crack sorunlu nerde olursa sorunlu 2014 çıkıyor artık 2013 oynayamadan bitti bu yıl.12 indireyim bari halledemezsem

Hocam öğrenciliğin zevki orada zaten 10 liralık şeyi bile almamak size göre malesef denir bize göre üşenmek ya da parayı düzgün istediğin bişeye verememk :)

Diğer türlü haklısınız

• quote:

quote:

quote:

Hocam öğrenciliğin zevki orada zaten 10 liralık şeyi bile almamak size göre malesef denir bize göre üşenmek ya da parayı düzgün istediğin bişeye verememk :)

Diğer türlü haklısınız

Bizde okul okuduk :D ama otuz iki lira be kardeşim :D:D:D ( işin espiri tarafındayım )
    iyi forumlar

• PM attım.
  • Crack çıktı.Bende satın aldım ama bundan 2 ay önce bekleyemedim crack çıkmasını.Türkçe olmasa almazdım ama öyle bi gerçek var.Şimdi inşallah orjinal hakkımı Fifa dan yana kullanıcam bu sene .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fm 2007 nasıl kuruluyo ???
    18 yıl önce açıldı
    Pes 2013'de Normal Lig Yok mu ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

• Proper var 2 gb'lık oyun 5 gb oluyor ama sorunsuz oynuyorum
  • Ulan ilk çıktığı gün 79 tl aldım
  • Artık bende de var inince umarım sorunsuzdur goreceğiz ilgilenenlere saygılar
  • Nihayet fm 2013 oynuyorum 2014 çıksın parayı verip almayan namerttir
  • quote:

Nihayet fm 2013 oynuyorum 2014 çıksın parayı verip almayan namerttir

• BEyler oyun zorlaşmış diyenler varda kolay gibi geldi
    Lokomotiv Moskova kariyeri açtım 2.maçta PSG'yi 7-0 yendim. N'doye ve Pavluychenko hattrick yaptı.
  • Hocam fm de artık crackler geç çıkacak demedi deme:) ama son 6 ay oynamakta iyidir:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

BEyler oyun zorlaşmış diyenler varda kolay gibi geldi
    Lokomotiv Moskova kariyeri açtım 2.maçta PSG'yi 7-0 yendim. N'doye ve Pavluychenko hattrick yaptı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

BEyler oyun zorlaşmış diyenler varda kolay gibi geldi

Bence sen fazla iyisin :) fm 13 bana kan ağlattı çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: anayols

Hocam fm de artık crackler geç çıkacak demedi deme:) ama son 6 ay oynamakta iyidir:)

Bekleriz artık bir şekilde :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.