İyi aşamlar DH ailesi , hepiniz mi satın aldınız bu oyunu yahu ? Crack sorunlu nerde olursa sorunlu 2014 çıkıyor artık 2013 oynayamadan bitti bu yıl.12 indireyim bari halledemezsem
quote:
Orijinalden alıntı: Jr09
İyi aşamlar DH ailesi , hepiniz mi satın aldınız bu oyunu yahu ? Crack sorunlu nerde olursa sorunlu 2014 çıkıyor artık 2013 oynayamadan bitti bu yıl.12 indireyim bari halledemezsem
Çokmu zordu 32 lira oyunu almak yahu 1 sene beklemezdin !
Cm 03 04 oynuyorum fm 14de umarım crack olayı yaşanmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Cengavers
quote:
Hocam öğrenciliğin zevki orada zaten 10 liralık şeyi bile almamak size göre malesef denir bize göre üşenmek ya da parayı düzgün istediğin bişeye verememk :)
Diğer türlü haklısınız
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Cengavers
quote:
Hocam öğrenciliğin zevki orada zaten 10 liralık şeyi bile almamak size göre malesef denir bize göre üşenmek ya da parayı düzgün istediğin bişeye verememk :)
Diğer türlü haklısınız
Bizde okul okuduk :D ama otuz iki lira be kardeşim :D:D:D ( işin espiri tarafındayım ) iyi forumlar
PM attım.
Crack çıktı.Bende satın aldım ama bundan 2 ay önce bekleyemedim crack çıkmasını.Türkçe olmasa almazdım ama öyle bi gerçek var.Şimdi inşallah orjinal hakkımı Fifa dan yana kullanıcam bu sene .
Proper var 2 gb'lık oyun 5 gb oluyor ama sorunsuz oynuyorum
Ulan ilk çıktığı gün 79 tl aldım
Artık bende de var inince umarım sorunsuzdur goreceğiz ilgilenenlere saygılar
Nihayet fm 2013 oynuyorum 2014 çıksın parayı verip almayan namerttir
quote:
Nihayet fm 2013 oynuyorum 2014 çıksın parayı verip almayan namerttir
BEyler oyun zorlaşmış diyenler varda kolay gibi geldi Lokomotiv Moskova kariyeri açtım 2.maçta PSG'yi 7-0 yendim. N'doye ve Pavluychenko hattrick yaptı.
Hocam fm de artık crackler geç çıkacak demedi deme:) ama son 6 ay oynamakta iyidir:)
quote:
Orijinalden alıntı: Professional Geek
BEyler oyun zorlaşmış diyenler varda kolay gibi geldi Lokomotiv Moskova kariyeri açtım 2.maçta PSG'yi 7-0 yendim. N'doye ve Pavluychenko hattrick yaptı.
quote:
Orijinalden alıntı: Professional Geek
Bence sen fazla iyisin :) fm 13 bana kan ağlattı çünkü
quote:
Orijinalden alıntı: anayols
Hocam fm de artık crackler geç çıkacak demedi deme:) ama son 6 ay oynamakta iyidir:)
Bekleriz artık bir şekilde :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme