Şimdi Ara

fm 2010 daki sacmalıklar!buraya yazalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar en son fm yi 2004 yılında unideyken oynamıstim.ve tekrar başladım.ama ama ne yazıkki oyun arpa boyu kadar geliştirememiş kendisini.arkadaşlar bana kızmayın ama bunun başında vakit harcayp gozleriniz acışa acışa bakıyorsanız uzulurum valla.daha oyun sırasında ilk dakika da taktik verirken hemen gol geliyor.her mactamı bogle olur.kanat oyuncuları ortadaki oyuncu boşta olsa sıfıra inmeyen orta acmıyor.buda cok sacma geldi.:)ve bagzı kanat oyuncuları kanattan sıfıra kadar iniyor ve topla dışarı cıkıyor.:)daha bir cok sey var.tamam sonucta oyun diyoruz geciyoruz cok fazla bisi beklememek gerek ama inanın ben sevmedim.bide bi futbolcu 2 mac oynamadı diye meneger i eleştirirmi ya:)

bide bazen ogle haraketler oluyorki kafalarında bi o tarafa bi bu tarafa 15 20 top gidiyor.bi kafada bu kadar top sekermi ya.valla futboldan sogudum.3. dk da saha kenarında tedavi goren futbolcu hop dk 18 oluyor hala kenarda ,o kanattan bi atak geliyor hop golu yedik.golden sonra oyunda.15 dk bi oyuncu tedavisi olurmu ya?bogle giderse silecem oyunu.bence oyunun vasatın altında.bu oyuna vakit harcanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 11 Kasım 2009; 11:51:43 >

• o hatalara gelene kadar crash dump hatası var daha oyun baslar baslamaz patlıyo hemde bu hatayı alanların cogu enteresandır oyuna 70-80 tl verıp benım gıbı orjınal alanlar
  • yani arkadaşlar hani cod 6 kadar beklenen bir oyundu.cod 6 cıktı ve kusursuz.fm de cıktı ama goruluyorki sacma sapan haraketler seyrediliyor.yada pacth cıkmasını bekliycez.duzelir insallah.
  • only commentary yap öyle oyna saçmalıkları görmek istemiyorsan yada cm 2010 oyna ki fmnin maç izleme kısmının ne kadar harika olduğunu gör
  • onerin icin saol ! cözüm değil öğle yapmam.
  • ben sildim bile oyunu
  • Bende de Save sorunu vardı.
    Oyunu kaydediyorum.
    Kayıtlı oyunu açınca 3 maç yaptıktan sonra 4. maça girerken kitleniyordu.Devam etmiyordu.
    Sinir oldum. Sildim en sonunda oyunu yeni cracklisini indirecem birazdan bakalım.
    Aynı sorun devam ederse Fm'ye Elveda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

onerin icin saol ! cözüm değil öğle yapmam.

çözüm yok zaten sorunu görmemen için öneriydi benimkisi
    resmi yada başka bir yamayla falan da düzelmez emin ol
  • Rakip korner atarken ceza sahamda 3-4 oyuncum kalıyor. Diğerleri orta sahaya gidiyor. Bugmı bu, yoksa bi yerden mi ayarlanıyor. Bu saçmalığın ayarı olduğunu da pek zannetmiyorum ama...
  • @erulu o senin takımın atak oyun anlayışı içinde olmasından.Freekicklerde kornerlerde atak olsun defans olsun oyunculuranın nerede durması gerektiğini,kimi tutması gerektiğini ayarlayabiliyorsun hocam..
  • aynen bende katılıyorum.rakip korner kullanırken 3 kisiyle defans yapıyorum.adam 5 kisiyle geliyor.golu atıp gidiyor.rakip oyuncusun forvetine 2 tane oyuncuyla markaj ayarlıyorum yeminle sogluyorum markajı bırak adam orta sahadan tek basına ceza sahasına kadar geliyor golu atıp gidiyor.defans oyuncularımda adam gelirken geri geri kacıyor onunu acıyor.bunun ayarlamayla ne alakası var.bence bunlar hep hata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwasqwas

@erulu o senin takımın atak oyun anlayışı içinde olmasından.Freekicklerde kornerlerde atak olsun defans olsun oyunculuranın nerede durması gerektiğini,kimi tutması gerektiğini ayarlayabiliyorsun hocam..

Dostum zahmet olmazsa nerden ayarlandığını söylermisin. Aklına gelmiyorsa hangi menü altında onu da söyleyeblirsin.
    Ben fifa manager bırakıp bu oyuna başladım. Çoğu ayara alıştım ama böyle detayları atlamışım demekki.
  • senın dedıklerının bazıları taktıkle alakalı bazıları hata. bana göre geneli taktikle alakalı. bence sen bırak oyunu millet sana çözüm öneriyor ama o çözüm değil yapmam falan gibilerinden cevap veriyorsun. cidden sil oyunu oynama.
  • evet yavaş yavaş yaş grupları belli olmaya başladı.babalarının oyunları ya toz kondurmuyolar ustune.oyunu bi tek siz biliyorsunuz dimi?biz bodozlama oynuyoruz.?hakaret iceren arkadaşa hakaretle karşılık vermek isterdim ama siteden banlanmak istemiyorum.ama bende tuzla da tersane de calıstıgımdan arkadaşla ozel ilgilencem..b, yerde oturur fikir alışverişi yaparız
    -hatalar-
    -rakip takımın ve kendi takımın oyuncuların kafalarında topun 10 15 kez sekmesi taktikmi hatamı
    -kontra atack a cıkarken forvet oyuncusu ortada musait de olsa sıfıra inmeden orta acmaması taktik mi hatamı
    -kanat oyuncusu topla sagdan veya soldan topla giderken ceza sahasından dışarı topla cıkması hatamı taktikmi?
    -rakip oyuncunun forvetine markaj ve kilitleme ozelliği versende (3oyuncu)orta sahadan elini kolunu sallıyarak gelmesi hatamı taktikmi?
    -dakika 3 de sakatlanan oyuncunun tedavisi surerken hooop 18. dk ya kadar tedavisinin surmesi ve o kanattan gol yenilince sahaya donmesi hatamı taktikmi?
    -rakip korner kullanırken defans taktigini uygularken 3 oyuncuyla korneri karşılaman hatamı taktikmi?
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    daha gider!lafın kısası ben 2 arkadaşın onune bi kova kum dokeyim,kumuda biraz ıslatayım kumdan kale yapsınlar.siz kırmızı sort giyip kızlarla evcilik oynarken ben cm 99 la zidane i totti yi yedek bırakıyordum.sozum meclis den dışarı,adam gibi cevap yazana adam gibi cevap verilir,yok ben illa kaşınıyom diyene bogle kapak yapılır.duzgunce yorum yapsaydınız bende bu lafları sokmazdım.

• simdi sinirlendim kapadım.Muhakak benim eksik yaptıgım birsey vardır fenerle oynuyorum superkupayı abartısız 10 kere oynadım.Nobreye herturlu markajı veriyorum lugano-bilica ve cristianla defansif oynuyorum atak oynuyorm,bjk orta kafa gol orta kafa gol her golude nobre atıyor adam durdurulmuyor drogba gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz.yaranli

simdi sinirlendim kapadım.Muhakak benim eksik yaptıgım birsey vardır fenerle oynuyorum superkupayı abartısız 10 kere oynadım.Nobreye herturlu markajı veriyorum lugano-bilica ve cristianla defansif oynuyorum atak oynuyorm,bjk orta kafa gol orta kafa gol her golude nobre atıyor adam durdurulmuyor drogba gibi

aynen kardesim.ben senin dedigini 3 defans oyuncusuyla yapmaya calıstım.inanırmısın oyun sanki misilleme yapar gibi adam orta sahadan tek basına aldı defans adam geldikce geriye kactı onunu actı hop karsı karsıya kaldı caprazdan vurdu gol.
  • bi kere savunma yapmak diye birşey yok oyunda. rakip 3. lig takımı da olsa savunma arasından arkaya atılan toplarda karşı karşıya kalıyorlar.

diyelimki ilk maç 1 1 bitti ve bize 0 0 yarıyor o maç mümkün değil 0 0 bitmez. rakip mutlaka 1 0 öne geçer.

dakka 95 overload yapmışım take even more risk demişim. kaleci kalesinden çıkıp atağa katılmadığı gibi 2 kişi geride bekliyor. ha 2 1 kaybetmişim ha 3 1 ne farkeder?!

bunlar bana göre belli başlı hatalar
  • Yahu bence en büyük saçmalık kalecilerin hataları topu kaptırıyor sürekli gol yiyorum bu sebepten denemediğim kaleci kalmadı.
  • quote:

evet yavaş yavaş yaş grupları belli olmaya başladı.babalarının oyunları ya toz kondurmuyolar ustune.oyunu bi tek siz biliyorsunuz dimi?biz bodozlama oynuyoruz.?hakaret iceren arkadaşa hakaretle karşılık vermek isterdim ama siteden banlanmak istemiyorum.ama bende tuzla da tersane de calıstıgımdan arkadaşla ozel ilgilencem..b, yerde oturur fikir alışverişi yaparız
    -hatalar-
    -rakip takımın ve kendi takımın oyuncuların kafalarında topun 10 15 kez sekmesi taktikmi hatamı
    -kontra atack a cıkarken forvet oyuncusu ortada musait de olsa sıfıra inmeden orta acmaması taktik mi hatamı
    -kanat oyuncusu topla sagdan veya soldan topla giderken ceza sahasından dışarı topla cıkması hatamı taktikmi?
    -rakip oyuncunun forvetine markaj ve kilitleme ozelliği versende (3oyuncu)orta sahadan elini kolunu sallıyarak gelmesi hatamı taktikmi?
    -dakika 3 de sakatlanan oyuncunun tedavisi surerken hooop 18. dk ya kadar tedavisinin surmesi ve o kanattan gol yenilince sahaya donmesi hatamı taktikmi?
    -rakip korner kullanırken defans taktigini uygularken 3 oyuncuyla korneri karşılaman hatamı taktikmi?
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    daha gider!lafın kısası ben 2 arkadaşın onune bi kova kum dokeyim,kumuda biraz ıslatayım kumdan kale yapsınlar.siz kırmızı sort giyip kızlarla evcilik oynarken ben cm 99 la zidane i totti yi yedek bırakıyordum.sozum meclis den dışarı,adam gibi cevap yazana adam gibi cevap verilir,yok ben illa kaşınıyom diyene bogle kapak yapılır.duzgunce yorum yapsaydınız bende bu lafları sokmazdım.

Üfff çocuk gibi laf yetiştirmeler... Yok evime gelicekmiş gel gel bekleriz.

Max bir-iki olmadı 3 kere oluyo abartma istersen...

O maça bir daha bi bak istersen o oyuncu bir daha mı sakatlanıyo.? Bilmiyorum ben hiç böyle birşey yaşamadımda.

Dikkat et bakalım "Byline" mı?

Gerçekte olmuyor sanki bu Oyuncular robot değil unutma belki gerçekçilik katmak istediler oyuna?

Key yaptığım için 90 dk maç izlemiyorum onun içindir heralde böyle şeyler görmedim cevap veremeyeceğim.

Babamın oyunu değil ama sevdiğim bir oyun diyebilirim. Her oyunda hatalar vardır bu oyundada var tabi mesela oyuncu fiyatların çok yüksek olması...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 11 Kasım 2009; 19:45:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

quote:

evet yavaş yavaş yaş grupları belli olmaya başladı.babalarının oyunları ya toz kondurmuyolar ustune.oyunu bi tek siz biliyorsunuz dimi?biz bodozlama oynuyoruz.?hakaret iceren arkadaşa hakaretle karşılık vermek isterdim ama siteden banlanmak istemiyorum.ama bende tuzla da tersane de calıstıgımdan arkadaşla ozel ilgilencem..b, yerde oturur fikir alışverişi yaparız
    -hatalar-
    -
    -
    -
    -
    -
    -

Üfff çocuk gibi laf yetiştirmeler... Yok evime gelicekmiş gel gel bekleriz.

Max bir-iki olmadı 3 kere oluyo abartma istersen...

O maça bir daha bi bak istersen o oyuncu bir daha mı sakatlanıyo.? Bilmiyorum ben hiç böyle birşey yaşamadımda.

Dikkat et bakalım "Byline" mı?

Gerçekte olmuyor sanki bu Oyuncular robot değil unutma belki gerçekçilik katmak istediler oyuna?

Key yaptığım için 90 dk maç izlemiyorum onun içindir heralde böyle şeyler görmedim cevap veremeyeceğim.

Babamın oyunu değil ama sevdiğim bir oyun diyebilirim. Her oyunda hatalar vardır bu oyundada var tabi mesela oyuncu fiyatların çok yüksek olması...

arkadaşım ben oyunu eleştiriyorum.mallık la ne alakası var.neden yukarda yazdığın gibi yazmıyorsun.bak cumlenin sonunda gene kullanmassın.msni ni ekledim.merak etme kufur etmiycem.tehtit de etmiycem.27 yasındayım neden hakaret ediyorsun bunu merak ediyorum.msn nimi kabul edermisin!

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.