Şimdi Ara

FM 2010 ÇIKTI ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
0
Favori
42.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LsR

quote:

Orijinalden alıntı: ABOOO

erenulasdurlu ve LsR oyunu oynadığınızda bile emin değilim, neden kötüleme ihtiyacı hissettiğinizin gerçek sebebini açıklayın da rahatlasın herkes :)

Yıllardır Fm oynayan birisi olarak oyunu neden kötüleyebilirim ki ? Sadece mantıksız bi durum var diyorum..

Yukarda örnek de var kaleci Aykut görüyosunuz Barça falan peşinden koşuyo adamın şaka gibi.

Sadece demodaki garip mantıksız hataları söylüyorum ben oyunu kötülemiyorum.. Sonucta demo ama bu kadar saçma olamazdı ama elbette bunlar full versiyon ve çıkacak patch ile illa ki düzelecektir..

Alıntıları Göster
    benim hersene anlamadığım,kafama takılan bişey var.Hep sormak istemişimdir.Ben 84 doğumluyum ve oyunda antrenör olarak kişisel bilgilerimi oluştururken de haliyle doğum tarihimi 1984 olarak ayarlıyorum ama oyuna girdiğimde her zaman 1975 doğumlusuymuş diye gösteriyo..Ve 1975 sonraki yaşları kabul etmiyo..

Peki ben kendi yaşımı orda yansıtamayacaksam niye oyuncunun profillerine o tarihleri eklerler,bi bilgisi olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _nick falan yok_ -- 15 Ekim 2009; 15:05:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

benim hersene anlamadığım,kafama takılan bişey var.Hep sormak istemişimdir.Ben 84 doğumluyum ve oyunda antrenör olarak kişisel bilgilerimi oluştururken de haliyle doğum tarihimi 1984 olarak ayarlıyorum ama oyuna girdiğimde her zaman 1975 doğumlusuymuş diye gösteriyo..Ve 1975 sonraki yaşları kabul etmiyo..

Peki ben kendi yaşımı orda yansıtamayacaksam niye oyuncunun profillerine o tarihleri eklerler,bi bilgisi olan var mı ?

Alıntıları Göster
    Bu adam iyi olacak gibi büyük klüpler hemen saldırmış çünkü....
     FM 2010 ÇIKTI !

• quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

Alıntıları Göster
    oyun süper ama arayüze alışmak biraz zaman istiyor. pek farkedilmemiş galiba açık renk arka plan göz agrısı yapar diyen arkadaslar "preferences" kısmından skin koyu renk yapılabiliyor.

FM 2010 ÇIKTI !

• quote:

Orijinalden alıntı: Artemi$

oyun süper ama arayüze alışmak biraz zaman istiyor. pek farkedilmemiş galiba açık renk arka plan göz agrısı yapar diyen arkadaslar "preferences" kısmından skin koyu renk yapılabiliyor.

FM 2010 ÇIKTI !

Alıntıları Göster
    Yorumlara bakılırsa demo harika olmuş, akşam indirip deneyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: LsR

quote:

Orijinalden alıntı: ABOOO

erenulasdurlu ve LsR oyunu oynadığınızda bile emin değilim, neden kötüleme ihtiyacı hissettiğinizin gerçek sebebini açıklayın da rahatlasın herkes :)

Yıllardır Fm oynayan birisi olarak oyunu neden kötüleyebilirim ki ? Sadece mantıksız bi durum var diyorum..

Yukarda örnek de var kaleci Aykut görüyosunuz Barça falan peşinden koşuyo adamın şaka gibi.

Sadece demodaki garip mantıksız hataları söylüyorum ben oyunu kötülemiyorum.. Sonucta demo ama bu kadar saçma olamazdı ama elbette bunlar full versiyon ve çıkacak patch ile illa ki düzelecektir..

3. kaleci olarak alıyordur ve bu normal, zira ucuz bir kaleci ihtiyacı var ise fazla para vermemek adına isteyebilir.Jorquera ne kadar yeterlidir 3. kaleci olarak? 3. kaleciler genelde 1-2 maç ya oynarlar ya da hiç oynayamazlar.First team alması imkan dahilinde değil, CA o seviyeye göre oldukça düşük.

Hep sorun var, kötü, rezil demenin kime ne yararı var? Neye göre yeterli değil? Nerede eksikler var? Net cevaplar söyleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Yorumlara bakılırsa demo harika olmuş, akşam indirip deneyeceğim

Alıntıları Göster
    oyun gerçekten süper. FM yapımcıları hersene olduğu gibi oyunu bir üst seviyeye taşımayı başarmışlar. Özellikle 3D çok daha iyi olmuş bu versiyonda, ama stad ve seyirci efekleri ile akıcı oynamak için iyi bir sistem lazım. Bende 8500Gt ile akıcı olmadı ve stad efeklerini kapatmak zorunda kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ata_han

oyun gerçekten süper. FM yapımcıları hersene olduğu gibi oyunu bir üst seviyeye taşımayı başarmışlar. Özellikle 3D çok daha iyi olmuş bu versiyonda, ama stad ve seyirci efekleri ile akıcı oynamak için iyi bir sistem lazım. Bende 8500Gt ile akıcı olmadı ve stad efeklerini kapatmak zorunda kaldım.

Alıntıları Göster
    taktik kısmında 3-6-1, 4-6-0, 4-2-3-1deep vs gibi yeni taktikler var,
    profillerdeki altıgen artık açık cok faydalı olmuş,

Orijinalden alıntı: miguelveloso

taktik kısmında 3-6-1, 4-6-0, 4-2-3-1deep vs gibi yeni taktikler var,
    profillerdeki altıgen artık açık cok faydalı olmuş,

Alıntıları Göster
    Setup sorunu olan arkadaşlar dosyanın isminin sonuna .exe yazın sorununuz düzelir aynı sorun bendede vardı hallettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITürkologI

Setup sorunu olan arkadaşlar dosyanın isminin sonuna .exe yazın sorununuz düzelir aynı sorun bendede vardı hallettim.

Alıntıları Göster
    Oyunun en büyük artısı PC'yi kasmıyor rahat oynayış sunuyor.... FM 09 oynarken sanki GTA 4 oynuyormuşsun gibi kasıyordu benim makineyi....

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Oyunun en büyük artısı PC'yi kasmıyor rahat oynayış sunuyor.... FM 09 oynarken sanki GTA 4 oynuyormuşsun gibi kasıyordu benim makineyi....

Alıntıları Göster
    O değilde ben alışamadım arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Gianfresco

O değilde ben alışamadım arkadaşlar

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar biraz SS atar mısınız ? Kotalıyız indiremiyoruz Özellikle Necip'i çok merak ettim.

"...They wear white for me
    Seemingly jaded and lost
    I forge myself into your dreams
    And here I am your life..."

• quote:

Orijinalden alıntı: The_ProféssionaL

Arkadaşlar biraz SS atar mısınız ? Kotalıyız indiremiyoruz Özellikle Necip'i çok merak ettim.

Vanilyalı versiyonu silip çilekli versiyonu indirdim Türkiye Ligide var içinde hemen Beşiktaşın başına geçtim 1-2 maç yapayım.

Buyur Buda Necip Uysalın Profili

FM 2010 ÇIKTI !

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");

• quote:

Orijinalden alıntı: x264

siz mac versiyonu indirmişsiniz pc olanı indirecektiniz

Alıntıları Göster
    biraz ss ekleyinde görelim
    Benim için geldiklerinde, sesini çıkartacak kimse kalmamıştı”.
    Martin Niemöller

• quote:

Alıntıları Göster
    İndiriyorum.

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

İndiriyorum.

Alıntıları Göster
    Oyunda 3D maç izlerken reklam panolarına tıklayınca reklamın olduğu siteyi açıyor. Yedek listeye bakarken farkettim çok ilginç bir özellik olmuş.

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

Oyunda 3D maç izlerken reklam panolarına tıklayınca reklamın olduğu siteyi açıyor. Yedek listeye bakarken farkettim çok ilginç bir özellik olmuş.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar demo Ocakta bitiyor, tamda Bojan'ı alacakken oyun bitti yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 16 Ekim 2009; 22:16:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

FM 2009'da da vardı.

BeşiktAŞK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adem Özkur

quote:

Orijinalden alıntı: Lanore

FM 2009'da da vardı.

Alıntıları Göster
    Yarın deniycem bunu.Tabi yorgun olmassam.Akşam arkadaşlarla halı saha maçımız varda

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Aynı sorun bendede mevcuttu malesef. Forever FM10

Alıntıları Göster
    Ufak bi inceleme yazısı..

http://babasicarlos.blogspot.com/2009/10/fm-2010-demo-ksa-inceleme.html

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.