Şimdi Ara

FM 2010 antrenman ve gelişme problemi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sezona haziran ayında başladım ve o aydan beridir bir siteden indirdiğim iki ayrı antrenman paketini uyguladım fakat A takımındaki hiçbir oyuncuda ne ilerleme ne gerileme var.Örneğin ;

Fakat 18 yaşaltı takımında 2 oyuncuda gelişme var.Örneğin;

Bu da kullandığım antrenman programı.
    Oyuncular ilgili antrenman programlarına yönlendirdim fakat hiçbirinde oynama yok.Eylül ayındayım ve sezon başından beri 4 ay geçti.Bu normal mi sezonun biraz daha ilerlemesini beklemeli miyim yoksa yeni bir antrenman programı mı önerirsiniz?Bu arada maç sonuçları ve oyuncuların performansı gayet iyi fakat gözle görmek istiyor işte insan

• 26 yaşından büyük bir oyuncunun dehşet bir şekilde gelişmesini beklemiyorsun umarım. Bendeki oyuncular gayet iyi gelişiyorlar özellikle Regenler. Bence en iyisi kendine sen hazırla bir program.
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı’na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Çok fazla bir gelişme beklemiyorum zaten ama as takımda 25 futbolcu var (18-19 yaşında futbolcu da dahil) hiçbirinde ne bir + ne bir - hareket var garip olan bu zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 29 Kasım 2009; 20:55:46 >

"...They wear white for me
    Seemingly jaded and lost
    I forge myself into your dreams
    And here I am your life..."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fm 19 taktik sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.