Şimdi Ara

Fm 19 taktik sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne yaparsam yapayım yeniliyorum en kötü takıma bile yeniliyorum bir sürü taktik videosu izledim adamlar sadece oyuncuların en iyi oynadığı rolü seçiyo kafasına göre talimat seçiyor kazanıyor öylede denedim yok her şeyi ayarlıyorum oynuyorum yine mağlubiyet yine mağlubiyet anlamadım bundan bişey bana şu oyunu öğretecek yol gösterin lütfen delirmek üzereyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bunları öğrenirken bizde zamanında çok kafayı yedik :D takımına en uygun taktiği bul ve her maçtan önce rakibi iyi analiz et. Gerekirse rakibe göre taktik yap.Bu oyunda başarılı olmak kolay değil.Daha fazla yardım istersen pm den yardımcı olabilirim
  • Dostum bende de defans sıkıntısı var. Yani karşı takım atak yapınca defanstaki ya da yakında ki 3 4 oyuncu aynı adama koşuyor ve müdahale etmiyor sonra da boş alandan gol yiyorum. Bu 1 oyuncuya 3 4 oyuncu neden koşar bilgin var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.