Mbappe'yi aldım fakat lisans kaydı yapamıyorum. Editörle kayıt zamanını açtım yine olmuyor. Mavi tik i seçemiyorum. Sorunu bilen varsa yardımcı olabilirmi? Bu arada diğer oyuncuların lisansını kaldırıp denedim yine olmuyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren3271 -- 27 Mart 2023; 0:8:33 > |
FM 23 Oyuncu Lisans Kayıt Sorunu
Giriş
FM 23'te oyuncu lisans kayıt işlemiyle ilgili sorunlar yaşayan oyuncular için bu kılavuz, çözüm yolları sunmayı amaçlamaktadır.
FM 23'te Lisans Kaydı Nasıl Yapılır?
- Oyun içinde "Kulüp" sekmesine tıklayın.
- "Personel ve Finans" alt sekmesini seçin.
- "Oyuncular" listesinden oyuncuyu seçin.
- "Transferler" sekmesine tıklayın.
- "Sözleşme" bölümünde "Lisans" seçeneğine bakın.
- Lisans yoksa, "Lisans Çıkar" butonuna tıklayın.
Yaygın Sorunlar ve Çözümleri
- Oyuncu, lisans çıkarmak için müsait değil: Oyuncu başka bir kulüple sözleşme altındaysa veya sakatlıktan dolayı oynamıyorsa lisans çıkarılamaz.
- Kulüp lisans kısıtlamalarını yerine getirmiyor: Bazı ülkelerde kulüpler, oyuncularına lisans çıkarmak için belirli kısıtlamalara tabi olabilir. Bu kısıtlamalar genellikle kadro sayısı, yabancı oyuncu kotası veya oyuncu yaşını içerir.
- Oyuncu, ulusal takım oyuncusu: Ulusal takım oyuncularına genellikle kış transfer döneminde lisans çıkarılır.
- Oyuncunun transfer listesinde olması gerekiyor: Bazı durumlarda oyuncunun lisansının çıkarılabilmesi için transfer listesine eklenmesi gerekir.
- Oyuncu, sözleşme müzakerelerinde: Oyuncu başka bir kulüple sözleşme müzakerelerindeyse lisansı çıkarılamaz.
Diğer Hususlar
- Lisansı çıkarılmış bir oyuncu, kulübün resmi maçlarında oynayabilir.
- Lisansı çıkarılmayan bir oyuncu, hazırlık maçlarında veya dostluk maçlarında oynayabilir.
- Lisans süresi, oyuncunun sözleşme süresine karşılık gelir.
Bu çözümleri uygulayarak FM 23'te oyuncu lisans kayıt sorunlarını gidermeyi umabilirsiniz. Sorun devam ederse, destek için oyun geliştiricisine başvurun.