Şimdi Ara

Fm 10 Regenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fm 2010da çıkan güzel regenleri, yıldızları burda paylaşıp tartışabiliriz.
    Çok büyük bir araştırma yapmadım ama son 5 sayfada regenlere özel sadece 1 başlık buldum onun da işi bitmişti.
    İlkini ben paylaşmak isterdim ancak daha sezonun yarısındayım
    Umarım soluklu bir başlık olur..

Regen: Regenaration(yeniden yaratma) sözcüğünden kısaltılan, oyunda bilgisayarın yarattığı hayali yüzlere sahip, her oyununuzda farklıları ortaya çıkan güzel genç oyuncular.

Not: Resimdeki regen ilk sezon çıkan türklerin en iyisi antepten 5milyona renklerime bağlamak üzereyim(galatasaray kariyerim)
     Fm 10 Regenler

Başlık albüme döndü yukarıdaki resmi nasıl silebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fmpes -- 14 Kasım 2009; 12:04:54 >

• ilk sezonumda galatasaray'da çıktı. öhöm.

Fm 10 Regenler
  • Gözlemcim Oliver Bierhoff'un bana sunduğu en iyi futbolculardan birisi.Daha sonradan Mini Scout programıyla da baktım,PA 196 .

Fm 10 Regenler

5M YTL + sonraki satıştan %5 vererek transferi bitirdim,Silva'nın 18 yaşına gelmesini bekliyorum.

Bu da 196 PA'ye ulaştığı hali;

Fm 10 Regenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeverMetal -- 14 Kasım 2009; 13:52:24 >

• Daha iyileri de var ama bendeki bu.

Fm 10 Regenler
  • Oyunun başındayım 15 yaşında bi regen çıktı belki ilerde iyi bir oyuncu olur.

Fm 10 Regenler
  • hocam siz bu regenleri nasıl buluyorsunuz?Scout programıylamı yoksa scoutlarınızı biryerlere yollayarakmı?
  • nasıl screenshot alıyorsunuz?

şunu bir türlü beceremedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM 2009 Genç Yetenekler (1)
    16 yıl önce açıldı
    Fm 15 World Class Forvet
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • söylediğin 2 yöntemlerede bulabilirsin mesela ben bu regen'i geçen sezon buldum ligi 27 gol 16 asist ile tamamladı

Fm 10 Regenler

@hashus1099

klavyede ki print screen tuşunu kullanarak istediğin görüntüyyü al sonra paint'i çalıştır ve ctrl+v tuş kombinasyonu ile resmi oraya yapıştır. sonra dosyadan farklı kaydet de kaydetmek istediğin yeri ve görüntü formatını (jpg önerilir) ayarla ve kaydet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Mentor -- 14 Kasım 2009; 20:14:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

nasıl screenshot alıyorsunuz?

şunu bir türlü beceremedim.

Printscreene bas sonra photoshopu aç düzenden yapıştır de veya ctrl+v yap.
  • yahu ss almayı biliyorum

oyunda ss alınca oyunu görmüyor, arkasındaki ekranın görüntüsünü alıyor

bunu halletmenin özel bir yolu yok mu
  • @doganinho7,elindeki en iyi gözlemciyi Add New Assignment'e gelip,South America'yı seçerek oraya görevlendir.Böylece hem çoğu genç yeteneği takımına kazandırabilirsin,hem de scout programı kullanıp oyunun zevkini azaltmamış olursun.

@hashus1099;Print Screen'di,paint'ti uğraşmak istemiyorsan oyunda görüntüsünü almak istediğin ekrana gelip Alt + F9 yap,istediğin görüntü Belgelerim/Sports Interactive/Screenshots klasörüne aktarılır.
  • çok teşekkürler. o yöntem ile oluyor

print screen olayı win7 kaynaklı mı acaba onu anlamadım ama.
  • quote:

çok teşekkürler. o yöntem ile oluyor

Evet ben de Win7 kullanıyorum,aynı sorun bende de oldu.Win7'de Printscreen + paint yerine Ekran Alıntısı Aracı diye birşey koymuşlar,fakat onu denemedim.Bu yol daha kolay zaten.
  • 2010 da regenleri kolaylastirmislar heralde. Fm2009da adam gibi bir regen cikmasi icin en azindan 3-4 sezon beklemek gerekiyordu.
  • sizin verdiginiz regenler ben de cıkmıyorum bora saka baktım yok olsaydı iyi olurdu aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: NSA

sizin verdiginiz regenler ben de cıkmıyorum bora saka baktım yok olsaydı iyi olurdu aslında

Regen: Regenaration(yeniden yaratma) sözcüğünden kısaltılan, oyunda bilgisayarın yarattığı hayali yüzlere sahip, her oyununuzda farklıları ortaya çıkan güzel genç oyuncular.
  • Soyadı yanıltmasın, Türk asıllı değil. Current Ability 163-Potential Ability 189. Toni Kroos seviyesinde bir oyuncu.

Bir de kalecim var, onu da ekleyeyim. Yaşına göre fiyatı yüksek ama özelliklerini görünce kaçırmayayım dedim, aldım. Sırf oynatayım gelişsin diye çok memnun olduğum Angel Di Maria'yı da kiraladım yabancı sınırı rahatlasın diye.

Fm 10 Regenler

Fm 10 Regenler

Fm 10 Regenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 15 Kasım 2009; 1:44:41 >

• Errör.

Fm 10 Regenler
  • quote:

Orijinalden alıntı: NSA

sizin verdiginiz regenler ben de cıkmıyorum bora saka baktım yok olsaydı iyi olurdu aslında

Regenler her oyunda değişir.Senin oyununda bulunan bir regen başkasının oyunda bulunmaz.
  • quote:

çok teşekkürler. o yöntem ile oluyor

Win 7 ile alakası kısmen olabilir. Bu FM için geçerli değil. Ben SS alabiliyorum. PES'de denemiştim, alamıyordum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.