Şimdi Ara

FM 09 Zor Mu Saçma Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dave Mustaine@ hocam siz bu oyunu aşmışsınız takip ediyorum mesajlarınızı çok rahat anlaşılıyo çok iyi oynadığınız.Mesela ben bu kadar detaylara inemiyorum oynarken, dümdüz oynuyorum tabiri caizse.Hep böyle oynamak istemişimdir bende ama yapamıyorum bu kadar kapsamlı oynama olayını.
  • CM 2010'dan kat be kat daha iyi olduğu kesin.
    FM 2010 nasıl olacak siz düşünün

Ayrıca oyunun gerçek yanı çok fazla, saçma falan değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kènan

CM 2010'dan kat be kat daha iyi olduğu kesin.
    FM 2010 nasıl olacak siz düşünün

Ayrıca oyunun gerçek yanı çok fazla, saçma falan değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Menor.Loco

Dave Mustaine@ hocam siz bu oyunu aşmışsınız takip ediyorum mesajlarınızı çok rahat anlaşılıyo çok iyi oynadığınız.Mesela ben bu kadar detaylara inemiyorum oynarken, dümdüz oynuyorum tabiri caizse.Hep böyle oynamak istemişimdir bende ama yapamıyorum bu kadar kapsamlı oynama olayını.

Ben çok zamanımı verdim abi bu oyuna. Save çok alırım bir şeyler denemek için. Şükürler olsun ki önceden yalnızca yarı finalde, finalde ya da lig şampiyonluğu sakattayken kritik maçlarda save alırdım artık onu da yapmıyorum. Yalnızca oyuncularla ve yönetim ile ilgili işlerde save alıp deneme yanılma yöntemiyle yeni bir şeyler keşfetmeye çalışıyorum. Başınızı ağrıtmayacağım bu sefer. Ya da ben aslanım kaplanım hıncalım ulucum demeyeceğim ama bu oyun sadece oyuncu alıp kadroyu ortaya koymakla oynanmıyor. Çok ince detaylar var oyunda. Ekonomide pek bir sıkıntı çekmiyorum genelde. Artık Genie Scout'u da bir sezonda 3-4 kere kullanır oldum. Onu da regenler için yapmıyorum artık. Bir başlıkta 40 küsür maçlık mağlup olmama rekoru olan arkadaşa güzel istatistik dediğimi hatırlıyorum ama kendi save'lerimden birinde 58 maçlık galibiyet serisi yakaladığımı gördüm. Böyle şeyleri yalnızca güzel oyuncuları yerine koyarak yapmanız pek mümkün gözükmüyor. Bu oyun öğrenmesi ve başarılı olması kolay, ama uzmanlaşması zor bir oyun.

Ayrıca hakkımdaki güzel düşüncelerin için de teşekkür ediyorum. Yanımda olun, DH'yi almak için kolları sıvadım. Verin gazı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dunham

quote:

Orijinalden alıntı: Chevher

quote:

Orijinalden alıntı: Dunham

FORZA KÖRFEZ !

Gerçkte daha kötüleri oluyor.

bknz:Lig birincisi GS,lig sonuncusu KS.2-5.

Geçen sene hacettepeye yenilmiştik

Onlarada mı yenildiniz?

• Dave Mustaine@ evet oyuncu al sat, 1-2 taktik yap oyna tarzı bi oyun değil asla.Detaylara inmek lazım, en ufak detay bile çok şey değiştirebiliyo.Bende FM 2010'u bu şekilde deneyecem artık yoksa oyun gittikçe sıkıcı bi hal alıyo.

Ayrıca rica ederim hocam düşünceler için.Bu DH'yi alma olayı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menor.Loco -- 2 Ekim 2009; 20:53:25 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.