Şimdi Ara

Flyff Başlangıç Rehberi (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.468
Cevap
1
Favori
120.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yha arkadaşlar ben assistim acro olmak isaityom 28 lvlim baştan açtım kasmaya çalışıyom yok olmuyo
    meslek nasıl değiştire bilirim yani nasıl acro ola bilirim yardımcı olursanız çok seviniriim

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Psycho

ASİST İSEN STR VE STA YA VERİCEKSİN ACRO İSEN DEX E ve dexin hemen üstündekine sta galiba VERİCEN DİGERLERİNİ BİLMİYORUM :ddd

Chacter i acro ya falan çevirme gibi bişey yok zaten 28 lvl demişsin 1 günde yapılabilecek bişey ya arkadaşlar siz niye herşeyi hazır bekliyosunuz adam ilk sayfada hepsinin buildini vermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerow -- 11 Temmuz 2009; 11:54:41 >

• arkadaslar flyff'a giremiyorum siz girebiliyor musunuz??
  • Orjinalden alıntı: Mr.Psycho

ASİST İSEN STR VE STA YA VERİCEKSİN ACRO İSEN DEX E ve dexin hemen üstündekine sta galiba VERİCEN DİGERLERİNİ BİLMİYORUM :ddd

eger Aoe bp olcaksan 120sta XXint git 1vs1 olcaksan(bence bunu ol)50dex XXstr birazda sta bas istersen
    eger ranger olcaksan30sta xxdex bence ranger olma bj ol fulldex git

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerocknuq -- 14 Temmuz 2009; 17:04:13 >

• arkadaslar giremiyorum yine nie acaba resim yollicam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerocknuq -- 14 Temmuz 2009; 20:57:18 >
  • çok güzel rehber olmuş Fly For Famede oynayanlar nickini yazabilirmi ?
  • ya benim aibattaki psy nin 64 stası var 61lwl 19sta veriyor kalkan sapkada 19sta veriyor öle iste bir sey sorcam nasıl hemen 65olabilirim bir adamla speker maxdı adam spekr ettiben 4dkya kestim ve 3exp geldi saka gibi dimi 324 vuruyordu kerne kernden 3exp geldi ya ölemi !!!
    !nasıl kasicam bilmiyorum
    size tavsiyem 1vs1 yapmak istiyorsanaız bp olun 1vs1 50dex XXstr gidin manyak olr
    nie bp derseniz 1strye 5atk bufınıda iyi ayarlarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerocknuq -- 24 Temmuz 2009; 15:58:04 >
  • bj kascak arkadaşlar bence hiç kasmayın paranız yoksa
  • bjlerin fazla para ihtiyacı yok aslında demol+12 2sertane arek+3 alın isterseniz 45lwl set f.bow bunları hesaplarsak set 15 mile bulursunuz isterseniz 18mile guzl suitlerde satılıyor %8-%4 atak veriyor fbowda 15mil aibat serverında 8mile satan da gördüm bu söylediklerim cw servırında bu setle 90lwle kadar gidersin 90lwldede 90lwl set giyersin 95oldugundada 105-10 yani lg bow kullanırsın guzel olr benim 1vs1 bp var 1555 atk var 63lwl 45lwl knucleyi kullanıyor+3 ve %9crt veriyor 50dex XXstr ettim ama fazla hızlı deigil gibi bj dedigim sette ise 2k vururken bp im 1111 atk atıyor hemde 63lwl olmasına ragmen bu atk az olması knuclemin kötü olmasındanmı kaynaklı acaba !!!!!!!!!!!
  • iniyooooo
  • indirdimde intisall açılmıyo
  • lvl 113 aoe bp yi satıyorum billst set +8 bloody knuckle +7 ve yanında +250m mushpoei serverinda ilgilenenler akillibidik_ocuc@hotmail.com dan bana ulasabilir (foto koycaktımda koyamadım ^^ ) stam +8 ve +7 ....
  • arkadaşlar mia da oynayan varmı yeni açtım15 lwl mage ve asist var bide asist için knucles ve mage içinde elementer in stat point dağılımlarını yazarmsınız
  • Beyler Ben Clientini İndirdim Update'ini Yaptım Normal Severa Giriyor Ama Private Serverda Oynamak İstiyorum Privatelerin Patchini İndiriyorum Giriyorum Servera Girerken Game Hack Was Found Hatası Alıyorum Çözümünü Bulamadım Bi yardım Edermisiniz Lütfen
    Bi Oynıyamadım Ya

Şimdiden Teşekkürler Yardımlar İçin
  • Flyff ın private serverları 5 para etmez hiç private server da oyniyim derdine girme.
    Direk normal serverda oyna.
  • beyler benim 63 blade var ben chari baya düzdüm dual guardian takiyorum greenler fln ama ben culsuz kaldim ve reskill laz
    im penya satiliomus parayla nereye guvenebilirim bir bilginiz var mi acaba.???
  • Penya sitelerinin hiç biri güvenilir deil ticaret falan yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRkShooter

beyler benim 63 blade var ben chari baya düzdüm dual guardian takiyorum greenler fln ama ben culsuz kaldim ve reskill laz
    im penya satiliomus parayla nereye guvenebilirim bir bilginiz var mi acaba.???

Hiç bir karakteri 15 yapıp job seçinceki verilen reskilli kendi karakterine atmayı düşündünmü?
  • event o atilmaz ki?? ole olsa re skill ohooo kac para olur xD
  • Pufff gpotato alsam fashionlari satsam o olur mu?? herkes alio ole yapsam hangi fasioni aliyim?
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.