Şimdi Ara

Flyff Başlangıç Rehberi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.468
Cevap
1
Favori
120.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam ya kizma biliyorum cok zahmet cektin emeğine saygı
  • SLM LORDFURKAN bana bi şunu açıklarmısın? benim sta77 dex20 yüzüklerle 25 oluyo str de 26 civarı ben nedense miss çekiyorum devamlı buna nasıl bi çağre bulabilirim biraz dex e versem bişey olurmu verirsem de ne kadar veriim dex e bi yardımcı olursan sevinirim. şimdiden teşekkürler lvl 41 oldum da onun için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonmaster -- 20 Ocak 2007; 20:09:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cxan

ya ben acrobatın drill masterının yanına gitmek isitom

Ya biris yardım edebilirmi lvl 14 üm 15 olacam quest itemleri tamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: demonmaster

SLM LORDFURKAN bana bi şunu açıklarmısın? benim sta77 dex20 yüzüklerle 25 oluyo str de 26 civarı ben nedense miss çekiyorum devamlı buna nasıl bi çağre bulabilirim biraz dex e versem bişey olurmu verirsem de ne kadar veriim dex e bi yardımcı olursan sevinirim. şimdiden teşekkürler lvl 41 oldum da onun için

class in ne eğer merc sen ve knight olcaksan mecbur 60 a kdr katlanmamn lzm ful sta vererek dwm et miss cekmen çok doğal çünkü sta miss i birazda olsa yükseltir classin assistse ztn aoe yapiyo olursun bi fark olmaz

• evet ben knigt olucam yani katlan babam katlan diyosun dimi:D bu arada hani %90 veren quest var ya kitap gibi bişi toplamam gerekiyormuş. e ben onları öldürdüm bayaa bi bu lvl im le :D 2 tane çıktı kitap ama öldüm bi daha uraşmadım biraz lvl kasiim uğraşıcam inşallah teşekkür ederim bilgin için
  • quote:

quote:

ya ben acrobatın drill masterının yanına gitmek isitom

Ya biris yardım edebilirmi lvl 14 üm 15 olacam quest itemleri tamam

off iiki bi bilenlerden yardım istedik aman yardım etmeyin
  • abicim bütün drillmasterlar east-fl de sadece acrobat ve mage drillmasterlar farklı biri drakonda biri saintmorning de oraya bakarsan bulabilirsin
    bu arada
    Nick:BaytarTR
    Server:Aibatt
    LVL:9
    Skill:Brandish,Clear Hit
    Beklerim herkesi şu an oyundayım Aibatt 1

edit:Oldu mu LORDAFURKAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechN9ne -- 21 Ocak 2007; 13:50:14 >
  • ya beyler bu poporam ne çıkmaz şeymiş ya bi de 10 tane istiyo daha anca 3 tane oldu bu arada bende Şansa bala Hi-Dwarpetlerin yanında BOOK Of Technique yi buldum

LVL:11 oldum
    Nick:BaytarTR
    Server:Şu an Aibatt 1 deyim
  • tech düzelt mesaji CXAN:::acorbat drill master drakonda durmadan yazıp yazıp duruyosun acrobat drillmastera gitcem gitecem die arka sayfayi dikkatli bi okursan anlarsın
  • ya LORDFURKAN bende hic Twinkle Stone yok ve aibattan hic cikmiyo?hatta para bile duşmuyo neden böyle?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechN9ne

ya LORDFURKAN bende hic Twinkle Stone yok ve aibattan hic cikmiyo?hatta para bile duşmuyo neden böyle?

itemleri zamaninda toplasaydın öle bi sorun yasamazdın ;)
  • ama benim bi fikrim var bi tane adam acacam yanina onla toplayacam ve onları maille benim adama yollayacam nası taktik?
  • quote:

ama benim bi fikrim var bi tane adam acacam yanina onla toplayacam ve onları maille benim adama yollayacam nası taktik?

ben hiç öle denemedim :D iyi fikir

bu arada lorfurkan demişsin pd4 te item +3ten sonra yanar çok zor +4 olur demişsin % kaç ihtimal verebilirsin bi itemin +3ten +4 olması için bide başka bi pd kagıtlarla garanti olurmu yoksa sadece pd4 ile mi
    şimdiden tşkr
  • pd4 le +4 basmak çok zordur itemin patlamamasi için spro denilen bişey var ki oda tanesi 7m nedeni gerçek parayla alinip oyunda sailmasi 60 dan önce bunlara bılaşmayin güselce +3 ünüzü basin oturun EDİT:SPROYLA %100 TUTMASİNİ GERÇEKLEŞTİRMESSİNİZ SADECE AMA SADECE İTEMİN PATLAMAMASİNİ ÖNLERSİNİZ +4 Ü ÇOK ŞANSLİYSANİZ 2 SPRO İLE BASARSİNİZ HER SPRO 1 HAK VERİRİ +4 TEN SONRASİ ZTN YALAN PARA ÖTESİ PARA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORDFURKAN -- 21 Ocak 2007; 21:05:04 >
  • bi kaç şey daha ekledim
  • itemler + kaçta parlamaya başlıo :P
  • ya beyler bu PD ler nerden cikiyor? bu arada guilde girdim sembollü falan
  • quote:

ya beyler bu PD ler nerden cikiyor? bu arada guilde girdim sembollü falan

O PD ler her lvl ve her yaratıktan cıkar cogunun drop rateleri aynıdır ve baya dusukturBiraz arastırma yaparsan her mobun ne dusurdugunu ve %kac drop rate le dusurdugunu gosteren bir tablo bulablirsin ve cok isine yarar.Bosslardan hangi yuzuk hangi neck cıkıyor +?? kacıkıyor gibisinden butun bilgiler var.LvL yaratıktan bile PD12 bile bulablirsin ama milyonlarca kesmen gerekebilir.0.000016 gibi biseydi yani

• Alın bi guzellik yapiim bari bu oyunu cok once oynadım lvl 61 BP mi bırakmıstım ondan sonrası zor gelistiginden bunuda bırakmıstım

Bu vericegim sayfayı 2 kere acamadım en sonunda acıldı sorun cıkartabilir ve bazı harfler japonca filan ama yanlarında isimleri yazıyor acıklayıcı bir sekilde

http://vptr.hp.infoseek.co.jp/Drop.xml

Ben boss avlarken isime cok yarıyordu.Kim yuzukleri neckleri daha bilmezken bende +7 agi ring filan vardı ama lvl (lvl 71) sınırı oldugundan kullanamıyordum...

• ya beyler serverlar su an kapalı mı?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.