Şimdi Ara

Flyff Başlangıç Rehberi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.468
Cevap
1
Favori
120.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

guild açma işi zor iş bilaşma vede pahali tech kardeş google da grafiklere flyff yaz

klan işini ögrendimde bu skill i açtım benden bi kagıt istio
    ss koyim bi bakarsan iyi olur :D nerden bulabilirim kagıdı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmPResSLe -- 19 Ocak 2007; 23:27:29 >

• işte link :D
    http://www.maxiupload.net/out.php/i6607_ads305z.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmPResSLe -- 19 Ocak 2007; 23:29:42 >
  • ya arkadaşlar bu oyunda teleport nasıl oluyor yaw :D
  • Ya ben akrobat olacam ne yapmam lzm nerde kimle nasıl konuşacam çakamadım durumu yardım ederseniz sewinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cxan

Ya ben akrobat olacam ne yapmam lzm nerde kimle nasıl konuşacam çakamadım durumu yardım ederseniz sewinirim

acrobat ta kendi alanında 2ue ayrılıo Buraya bi göz gezdir :)
    quote:

Acrobat:bir acrobat 60 lvlde jaster veya ranger olabilir

Ranger:sadece ok ve yay kullanir defansi güzeldir buna dayanarak hizida guzeldir 50 DEX GERİSİ STA VERİN AOE KULLANİR

Jaster:yoyo kullanir yuksek critical ratesi vardır oyunda fazla raslanmaz pvpde iyi taktikleri vardır point olarak biraz dex 20-30 biraz sta 40-50 gerisi str FAKAT BOW JASTER YAPCAKSANİZ FULL DEX VERİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmPResSLe -- 20 Ocak 2007; 18:21:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cxan

Ya ben akrobat olacam ne yapmam lzm nerde kimle nasıl konuşacam çakamadım durumu yardım ederseniz sewinirim

yazdiklarimi okusaydin öğrenirdin NOT:AMPRESAMPLE ONA ALİNTİ DERSEN SEVİNİRİM
  • beyler siz hangi serverdasiniz? bende gelecem şu an yukleniyo update falan
  • beyler bunun update patchi yokmu ya ? 741 dosya indirecek direk hepsini verse olmuyomu?zaten sinir oldum zaman aşımından
  • ya tamam onları okudum bana nerde kiminle konuşacağım lzm bitek we oraya nasıl giderim itemleri topladım
  • karışık herkesin sorularına cvp veriim

o skill için kağit gerekmiyo silahina bir tane element basman gerekiyo buda kartlarla oluyo 1-5 bi kart bul üzerine çift tikla kilica bas

paket yok malesef öyle update edio bn aibatt daim

nereye gidicen ?? başka bir towna gideceksen magic shopu bulman lzm flarisdeki m ye basinca east -fl yazan yerde ona ghirip teleporter aliyosun

HAVE FUN
  • ya ben acrobatın drill masterının yanına gitmek isitom
  • LORDFURKAN bende aibatta yeni açtım şimdi nick BaytarTR senin isim ne?
  • YA BEYLER ben bi partye girdim adam kesiyo exp gelmiyo bana bende kesiyom gene gelmiyo nasıl iş bu anlamadım bu arada Aibatt doluydu bende Mia da açtım nick aynı bi de Party den nasıl çkılıyo ve nasıl party kuruluyo?
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

karışık herkesin sorularına cvp veriim

o skill için kağit gerekmiyo silahina bir tane element basman gerekiyo buda kartlarla oluyo 1-5 bi kart bul üzerine çift tikla kilica bas

1. olarak mesajı editledim
    2. konu bu silaha basmak için 1-5 kagıdı olarak pd4 ten mi yapıcam yoksa flame felan yazıo bazı kagıtlarda onlardan mı ve bu basma işlemini yapıcagım bi yer varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechN9ne

YA BEYLER ben bi partye girdim adam kesiyo exp gelmiyo bana bende kesiyom gene gelmiyo nasıl iş bu anlamadım bu arada Aibatt doluydu bende Mia da açtım nick aynı bi de Party den nasıl çkılıyo ve nasıl party kuruluyo?

party kurmayı bende ögrenemedim daha :D lordfurkan bi ilgilenirsin :P partyden cıkma işlemi (p) harfıne tıkla ve alt kısımda leave yazar ona tıklıyarak
  • Ampressle saol bu arada bu patch işini anlayamadım butun patchler bitti ama her açtığımda 1/1 diip Downloading dio sonra Start çıkıyo nei yukluyo?
  • adam keser gelmez nedeni aranizda en fazla 19 lvl fakr olmasi lzm eet flame fln basosun üstüne iki kere tikla hizlica kartin çekiç çikiyo onu inventorydeki kilica bas EDİT:PARTY ADAMİN ÜSTÜNE ALT + SOL CLİK LE TİKLAYİN ORDAN MENÜDE İNVİNTE DEİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORDFURKAN -- 20 Ocak 2007; 18:33:31 >
  • o lvl 3 tü ama ona exp geliyodu lv 3 ten lv 4 oldu ama bana exp gelmedi bi de ben Magician olacam statları str int verdim simdi 1. sayfaya bakmaya useniyorum neye vermem gerek?
  • bi sey daha soracam çok sordum galiba ben nie hic bi servera giremiyorum? Mia 2 ve Mia 3 ün durumu Normal ama hep Cannot Connect to the game Please Check the Network die bi hata veriyo bunu nasıl aşarım?
  • 1. sayfayi oku üşeniyosan oyunu oynama BOŞUNA YAZMADIM ONU

o hata senin internet bsğlsntinla sorunlu bazen oluy ole seler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORDFURKAN -- 20 Ocak 2007; 19:20:19 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.