Şimdi Ara

FLY WOW - 2.4.3 Sürüm Türk Private Server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  FLY WOW - 2.4.3 Sürüm Türk Private Server

FLY WOW - TÜRKLERİN , EN EĞLENCELİ SERVERİ OLMAYI HEDEF OLARAK BELİRLEDİK ; SİZLERİN YARDIMINI BEKLİYORUZ.

Uzun zaman önce maddi sıkıntılar nedeni ile kapatılmış olan , izmir wow ; kullanıcına daha eğlenceli ve seviyeli bir oyunun
    kapılarını araladı.

FLy W0w 500+ Server Kapasitesi

ALLy/Horde MALL alanları ile world of warcraft ailesinin yeni bir çekirdek ailesidir.Bunu değiştirmek elbette sizin elinizde.

Bu aileyi çekirdek aile olarak bırakmakta sizin elinizde ataerkil ( geniş ) aile yapmakta sizlerin ellerinde.

Serverimizde bulunan ALLY/HORDE MALL kısımları ve WarpGate ( IŞINLANMA KAPISI ) 'nı sizlere biraz anlatayım.

Horde's MALL - ( Horde NPC Alanı )

Başlangıç Alanında Bulunan Npc

10001 Gold Veren Quest'i Almak İçin Gereken Npc ( İnek )

WarpGate ( Geçiş Kapısı )

Nereye Geçmek İstersek , Oraya Tıklamamız Yeterlidir .

Ally MALL :

Server ip : flywow.servegame.com

İletişim : E-mail vermek yasak olabileceğini düşündüğümden oyunda Ally'de Exelans , Hordelerde Exelanz karakterlerim ile görüşebilirsiniz.

Unutmayın , bu sizin tercihiniz...Serverimizi en iyiye taşımak için ;

Teşekkürler -

Düzenleme :

Server tamamen fun server olup , herhangi bir mekan baskınında keseceğiniz kişiden veya warsong'da keseceğiniz kişiden grupça badge kazanacaksınız ve bu badgelerle gmlerin sadece sizler için yaptığı özel itemlerden alabileceksiniz.

Oyundan daha çok bilgi verebiliriz.

Player Az Diyerek Gelmiyorsan ; Hazır playerle oynamak istiyorsan zaten bunu başaramazsın , sen orada duracaksın ki diğer gelenler burda player var burda
    oynayalım desin...

Lag olduğu zaman endişelenmeyin geçicidir , yeni yaptığımız itemleri databaseye import edildiğinde ufakta olsa lag oluyor... Bunada çözüm bulacağız.

DUYURU = DENEYİMLİ GMLER ARANIYORhttp://flywow.servegame.com adresinden basvuru yapabilirsiniz.

Server Tanıtımı :

Başlangıç Lv:70
    Ally Ve Horde Mall
    DII İle Başlayıp WSG lerde Kazandıgınız Badgelerle Fly WoW'un Özel itemelrini Alıyorsunuz.
    50+ Weapon İle Başlayıp WSG lerde Kazandıgınız Badgelerle Fly WoW'un Özel itemelrini Alıyorsunuz.
    Arena Pointlerle Alınan Özel İtemler Mevcut.
    Bosstan Düşen İtemler Vendorlarda Satılmamakta.Bosstan Düşmektedir.
    Ana Sayfa :http://flywow.servegame.com/
    Acc Alımı :http://flywow.servegame.com/forum/register.php
    Realmlist : flywow.servegame.com
    İletişim
    Admin Email : admin@flywow.servegame.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fungsclup -- 25 Ocak 2009; 20:11:46 >

• Rateler hakkında hiç bilgi vermemişsin + üyelik nerden alınıcak _?
  • Keşke kendinizde biraz eklemeler yapsaydınız. ArcEmu'nun sitesinden "Released Database" indirip server açmışsınız. Diğer veritabanlarını kullanıp c++'ın ne olduğunu bilmeyen serverlar çok sayıda. İşiniz zor görünüyor yinede başarılar.
  • 2.4.3 mü kaldı ya:S
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperunal

Keşke kendinizde biraz eklemeler yapsaydınız. ArcEmu'nun sitesinden "Released Database" indirip server açmışsınız. Diğer veritabanlarını kullanıp c++'ın ne olduğunu bilmeyen serverlar çok sayıda. İşiniz zor görünüyor yinede başarılar.

iş sadece c++'da bitmiyor hocam
    bu arada avatarımı çalmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSIRIS -- 25 Ocak 2009; 22:31:25 >
  • quote:

Keşke kendinizde biraz eklemeler yapsaydınız. ArcEmu'nun sitesinden "Released Database" indirip server açmışsınız. Diğer veritabanlarını kullanıp c++'ın ne olduğunu bilmeyen serverlar çok sayıda. İşiniz zor görünüyor yinede başarılar.

Alperim sunucu açmak problem değil ön bilgisi olan herkes açabiliyor, önemli olan yönetebilmek bunuda çok az kişi yapabiliyor.

Close Source (Kapalı Kaynak kod) açılmış ve en az 800 kişi oynatan sunucular var. Bazılarını biliyorum ve takip ediyorum alt yapı konusunda bir yolculuğa başladım araştırmalarımda uzun süredir devam ediyor. Allahın izniyle uzun bir planın parçası olarak bende uğraşı peşindeyim.

Umarım bu arkadaşlarında yolları açık olur.

Düzeltme: Quote eklendi cevabın sahipliği açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mareşal_T® -- 26 Ocak 2009; 4:09:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

quote:

iş sadece c++'da bitmiyor hocam
    bu arada avatarımı çalmışsın

Seninkinden daha canlı benim ki Ben blizzard forumlarından çaldım.

@Mareşal_TR
    Bilgisiz de yönetmek çok zor. Bir bug buluyorlar hurra bütün playerlar kullanıyor. Mesela ToxicWoW'da oynuyordum bir aralar. xudd tatildeydi sanırsam, arena bug vardı millet full arena setleri çekmişti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında databaseyi sağlam tutmak oyunun selameti için en önemli unsur. Bunun için çok güzel bir takım oluşturmak gerekiyor.
  • guselMıs server Cuceyum gucugum mucugum Ama Cok Is goruyom xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mareşal_T®

Aslında databaseyi sağlam tutmak oyunun selameti için en önemli unsur. Bunun için çok güzel bir takım oluşturmak gerekiyor.

ah keşke iş sadece veritabanında bitse ne güzel olur
  • Sorun tabiki orda bitmez ilk yazıyla birlikte okumak gerekirdi.

Neyse tam anlamını buraya geçireyim veritabanı oyunun selameti için kesinlikle gereken şeydir ama her ikisininde birbirlerinden ayrılamayacağını sen daha iyi bilirsin. Buna göre sonuç işini iyi yapabilen bir insan iyi bir makina ve bağlantı

Selametli ve emin ellerdeki bir sonuç veya ürün :)
  • maresal sen nasıl bır ugrası ıcındesın merak ettım , yanlıs anlama ? Osırıs sende merak ettın dı mı ?
  • Merakına Osırısı katmanı anlayamadım, zaten bir merakı olsa bana çekinmeden sorabilirdi. Sende bunu yanlış anlama, ayrıca özelden sorsaydın daha memnun olurdum söz vermek gibi olmaması için net birşey yazmadım ama şöyle diyebilirimki mali kaynağımın yeterli olduğunu gördüğüm yerde güzel bir takım kurmayı planlayarak bir sunucu açmak istiyorum.

Ön adımlarını attığımı belirtmekten ileriye gitmez bu yazı farklı yerlere çekiştirip sündürmeyelim zaten amacım huzur bozmak değil. İyi günler dileklerimle sağlık, mutluluk ve sevdiklerinizle esenlikler temenni ederim. :)
  • slm arkadaşlar buraya üye olmanız için
    flywow.servegame.com girmeniz yeterlidir. çokk güzel server tamamlanmıştır.

flywow.servegame.com/anket (arkadaşlar bu linke girmenizi isterim sizn isteğinize göre server
    versiyonu kuracağız.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeJaVu_Dream -- 28 Ocak 2009; 9:47:02 >
  • Geçrekten çok güzel sunucu mangos' geçilmiş. Bazı şeyler değişmiş. umarım uzun ömürlü olur. Gerçi vpcs host kiralamışsınız boşunamı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ENlGMA

Geçrekten çok güzel sunucu mangos' geçilmiş. Bazı şeyler değişmiş. umarım uzun ömürlü olur. Gerçi vpcs host kiralamışsınız boşunamı :)

VPS HOST aylık 50 dolar boşuna olabilir.bizde zamanında 8gb ocz reaperx ram,quad core xenon işlemci dedicated vardı.1.5 sene sonrasında boşuna oldu neyin ne olacağı belli olmaz anlayacağın..
  • level 70 olarak başlamadım. fakat xp rate uygun gibi
    hayırlısı olsun herkese umarım kalıcı olursunuz
  • Serveri denedigim kadarıyla 70 lvl başlamıyoruz , vendorlar yok orda gösterdigi ve server e sürekli restart atıyorlar charlar siliniyor buna baglı olarakta oyuncu sayısı yok denecek kadar az...
  • server şu haliyle fun server olarak iyi görünüyor. fakat vendorlarda bug var. item aldıktan sonra ilk sayfaya dönüyor. çok göze batan ve rahatsız edici bir bug.
    ekstradan bence ya teleport npc'leri her dungeon önüne konmalı ya da hearthstone cooldown'ı ortadan kaldırılmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.