Şimdi Ara

fly webcam ;,(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • fly cam wc-oml300 aldım ama bi türlü tanımadı makine ne yapabilrim bu konuda.bilgisi olan var mı??ne olur yardım edin

• driver cd si varsa elinde ilk önce onu kur sonra vebcami tak yeni donanım bulundu yazar ileri de otomatik bulur bunun aksi oluosa bilgisayarıma sag tıkla özellikler-donanım-qaygıt yöneticisi ne gir orada veb cami görmüsse sarı renkte soru işareti vardır sürücüyü güncelle de driverin cd den yolunu göster yükler... yine olmadıysa elindeki cam ın sürücüsü degildir yada cam bozuktur.... veyahut taktıgın yerdeki usb ler calısmıodur baska bi ihtimal yok sanırım...
  • keşke başka marka alsaydın.ben çok gördüm forumlarda fly driver sorunu diye.değiştirme imkanın varsa git değiştir bence.pirana yada apachi marka alabilirsin bunlar sorunsuz çalışıyor.
    Biostar TA770 A2+ || AMD Athlon 64 X2 5200+ AM2 || Sapphire HD4830 512MB || OCZ DDR2 1066MHz 2x1024MB || Creative Sound Blaster Live 5+1 || 250GB SATA2 Samsung 8MB || Airties RT-205 || Philips 5+1 || Lg L1960TR || Aopen H600B-B27 OCZ600W || Asus dvd-rom || Lg dvd-writer super multi || Powercom bnt800va || Toshiba Satellite A200-1AH
  • driver cd sinin içinde setup varsa onu çalıştır..daha sonra aygıt yoneticisinden kamerayı bulup surcuyu gunceleştir de..bazen şu:xxx dosyası bulunamadı eksik vs der..o da cd nin içindedir arat bul..ben de boyle i soruan yasamıstım fly la..
    11 yıl önce açıldı
    Dji Flip Fly More Combo
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.