Bildirim
.flv.mp4 oynatıcı öneriniz

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Klite Codec ile gelen klasik media player ne güseli bence -
media player classıc vlc medıa player klıte codec paket acem pprooo nero show tıme power dvd seven -
codec pack'lerle sistemi çöplüğe çevirme km player tek başına yeter. -
En iyisi VLC Player Codec falan gerektirmez. .flv de açıyor .mp4 de. -
The KM player, hemen hemen her video formatını, sorun çıkarmadan oynatabiliyor. Üstelik arayüzü ve menüleri, hem VLC2den hem de Gom'dan çok daha zengin -
arkadaşlar benim elimde de videolar var. özelliklerine tiklayinca dosya türü olarak bunu görüyor : KMP - Windows Movie File... KM player yükledikten sonra başına KMP geldi sanırım. ama yinede çalıştırmıyor bu program :(. türü olarak mp4 olarak gözüküyor ama çalışmıyor. ve avi videolariminda bazilarini açiyor bazilarini açmiyor bu km player :(. Neden olabilir. yada nasıl açabilirim. teşekkürler -
Tek başına Gom Player .flv ve .mp4'te sorun yaratabilir.
Ama, K-Lite Codec Pack ile sorun kalmıyor. Ben uzun süredir öyle kullanıyorum.
Yine de farklı bir oynatıcı istersen, sana sorunsuz çalışan ve codec pack'e falan gerek duymayan VLC Player'ı tavsiye ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X