Şimdi Ara

.flv.mp4 oynatıcı öneriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar GOM player kullanıyom fakat sürekli hata veriyo donuyo programı sopnlandırmak zorunda kalıyom.. son versiyonu yükledim ama aynı.. başka flv ve mp4 oynatıcı tavsiyeniz varmı

• Klite Codec ile gelen klasik media player ne güseli bence
  • media player classıc vlc medıa player klıte codec paket acem pprooo nero show tıme power dvd seven
  • codec pack'lerle sistemi çöplüğe çevirme km player tek başına yeter.
  • En iyisi VLC Player Codec falan gerektirmez. .flv de açıyor .mp4 de.
  • The KM player, hemen hemen her video formatını, sorun çıkarmadan oynatabiliyor. Üstelik arayüzü ve menüleri, hem VLC2den hem de Gom'dan çok daha zengin
  • arkadaşlar benim elimde de videolar var. özelliklerine tiklayinca dosya türü olarak bunu görüyor : KMP - Windows Movie File... KM player yükledikten sonra başına KMP geldi sanırım. ama yinede çalıştırmıyor bu program :(. türü olarak mp4 olarak gözüküyor ama çalışmıyor. ve avi videolariminda bazilarini açiyor bazilarini açmiyor bu km player :(. Neden olabilir. yada nasıl açabilirim. teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .m2ts Video Uzantısını Açmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tek başına Gom Player .flv ve .mp4'te sorun yaratabilir.

Ama, K-Lite Codec Pack ile sorun kalmıyor. Ben uzun süredir öyle kullanıyorum.

Yine de farklı bir oynatıcı istersen, sana sorunsuz çalışan ve codec pack'e falan gerek duymayan VLC Player'ı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.