Şimdi Ara

Flusha hilemi değilmi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hakkında bisürü video var. ve suanda yapılan ibp fnatic karşılaşmasındada çok ilginç bi şekilde aimi biini vurdugu gibi öbürünün kafaya kaydı. bu adam gerçekten iyi oyuncumu yoksa hilecimi ?

• adam gerçekten iyi oyuncu, ama hile mi bilmiyorum. sonuçta onun sahip olduğu ( eğer varsa ) hile ile bile, oralara gelemeyecek binlerce cs:go oyuncusu var.
  • Turnuvalarda hile kullanmazsın zaten dostum öyle bir şey yok unut onu :D gerçekte. Aimi iyi oulan playerlar var mesele kennys , mirkelof (markelofta olabilir) montagelerini izle anlarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spartacus19071

Turnuvalarda hile kullanmazsın zaten dostum öyle bir şey yok unut onu :D gerçekte. Aimi iyi oulan playerlar var mesele kennys , mirkelof (markelofta olabilir) montagelerini izle anlarsın

Turnuvalarda hile kullanamazsın demiş harbiden :))) güldürdün gece gece.Online turnuvalarda her türlü hile kullanabilirisin ama lan turnuvalarında sadece aim lock hilesi var yada sadece biz öyle biliyoruz. Titan ın superstarı KQLY daha geçen banlandı bu yüzden. Lan da nası hile oluyo dersen Steam workshop dan yükleniyomuş bunu bulam adam da çok yüksek fiyata satıyo ama ulaşmak öyle kolay değil daha yazardımda elin ağrıdı. NOT : Konuya Hakim Olmadan Yorum ATmayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: mmalik2

quote:

Orijinalden alıntı: spartacus19071

Turnuvalarda hile kullanmazsın zaten dostum öyle bir şey yok unut onu :D gerçekte. Aimi iyi oulan playerlar var mesele kennys , mirkelof (markelofta olabilir) montagelerini izle anlarsın

Turnuvalarda hile kullanamazsın demiş harbiden :))) güldürdün gece gece.Online turnuvalarda her türlü hile kullanabilirisin ama lan turnuvalarında sadece aim lock hilesi var yada sadece biz öyle biliyoruz. Titan ın superstarı KQLY daha geçen banlandı bu yüzden. Lan da nası hile oluyo dersen Steam workshop dan yükleniyomuş bunu bulam adam da çok yüksek fiyata satıyo ama ulaşmak öyle kolay değil daha yazardımda elin ağrıdı. NOT : Konuya Hakim Olmadan Yorum ATmayalım

gittikleri yerde nasıl hile kullansınlar?

http://www.twitch.tv/esea

• spawN NEO heatoN
  • Tenacious D kullanıcısına yanıt
    Workshoptan üye olduğun dosyayı o bilgisayarda yoksa otomatik indiriyor ama kullandıklarını sanmıyorum en azından LAN turnuvalarda.Online turnuvalarda kullandıklarıda smooth trigger yani o hileyi siz kullansanız onlar gibi oynayamazsınız bunu anlayın yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Favori mi Faul(Fol) mü?
    15 yıl önce açıldı
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    XANTARES O.W. Ban Yedi.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu adamlar zaten çok iyi oyuncular, hile olduklarını sanmıyorum ama kullanacakları hilelerde öyle kafaya kitlenen türde olamaz 50-60k kişi izliyor. Ufak tefek hilelerdir ve buda işi garantiler. Ama dediğim gibi ben hile olduklarını sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wallhack tarzı hile kullanmaları mümkün olmamakla birlikte,trigger aim tarzı hileleri de kullanmaları zor(lan adına konuşuyorum) , bu tarz maçları hakem ve 30000-40000 insan izliyor her ne kadar izlerken recoil pek seçilmese de az çok kimin nasıl vuracağını takımlardaki zayıf halkaları biliyor karşı takım bu sebeple abartı bir vuruşta demo izlendiği anda direk yakalanır ve oyun hayatı biter olası kişinin.

Online turnuvalarda ve streamlerde pasha gibi oyuncular zaten kendini belli ediyor nasıl oynadıklarını adamlar 7-8 bin saatten sonra ayaklı trigger oluyor zaten 1v1 de hata yapmadıkça bu adamları herhangi bir MM prosunun yenme ihtimali yok neredeyse hatta round bile alamayabilir.Bireysel çok iyi olup takımla yapamayan oyuncular olduğu gibi tam tersi de mevcut(genelde takımla iyi bireyselde kötü oluyor oyuncular) ama bu kötü diye tabir ettiğimiz oyuncu gene MM globallerini cebinden çıkarır.

MM de Legendary Eagle ve üstü her maça en AZ BİR hile gelme oranı yüzde 98 iken herhangi bir MM sözde prosuyla gerçek bir takım oyuncusunu kıyaslayamazsın.Zaten çoğu takım oyuncusu Eagle,distinguished kalıyor takım olarak girmezse.Bunun sebebi kötü oynamalarından değil hilelerin çok olmasından kaynaklı.Adam açıyor ragehackini boostluyor takımını.10 maçın 8 i böyle sen oyunu satarsan 12.5 tl ye satarsan 2.8 dolara rusyada çoluk çocuk dolar tabii.Düşün son indirimde oyun 150 rubleydi (6.3 TL ) rusyada sizce bu şekilde hack engellenebilir mi?

• Demoyu izlemedim ama bu oyuna yıllarını vermiş birinde o reflexin olması çokta anormal gelmiyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephésus -- 9 Aralık 2014; 1:59:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.