Şimdi Ara

Fluence & Mondeo Drag Videolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kuzenle ben yaptık deneme amaçlı iki araçta sıfır ayarında tertemiz araçlar 2012 fluence benim 1.5 dci 110 luk manuel onunki 2013 mondeo 1.6 tdci 115 hp manuel videonun birinde o birinde ben önden kalktım
    https://www.youtube.com/watch?v=07lTIJKuHKk bu videoda o erken kalktı benim araç 2 kişi+bagaj
    https://www.youtube.com/watch?v=T61LB1IigjU bu videoda ben erken kalktım o 2 kişi

baya deneme yaptık 3. vitese atınca flence arayı çok belirgin açıyor 4. vites e atınca mesafe hala hızla açılıyor üstünü denemedik ama eminim üstündede rahatlıkla alır

ford mondeo 0-100=11.9sn
    fluence 0-100=11 sn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o.lut03 -- 7 Aralık 2017; 16:50:31 >

• Trafiğe açık alanda suç değil mi bu sadece soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Trafiğe açık alanda suç değil mi bu sadece soruyorum.

çok abartmadığımız için sıkıntı olmaz sanırım
  • bu drag değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ironist

bu drag değil.

amatör drag işte
  • Yüksüz ve launch control tarzı başlangıçla bir daha deneyin pek sağlıklı olmamış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Yüksüz ve launch control tarzı başlangıçla bir daha deneyin pek sağlıklı olmamış

araçlar manuel hava sıcak ve kışlıklar takılı olunca çok patinaja kaldık ve tatilde olduğumuz için mecbur yük vardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fluence videoda daha seri.

Tabi Mondeo da o gövdeye 1.6 115Hp dizel motorla gene iyi gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mondeo da hafif olsa katlardı zaten Fluenceyi.

• Biri şişirilmiş teneke diğeri içi dolu büyük bir araba. Farklı bir sonuç beklenemezdi

• kalkışlarda fluence önde gider , 100-120 kmH sonra mondeo uzar gider ,
    fluence de arkasından baka kalır
  • pixelbs kullanıcısına yanıt
    Aydın otobanında yazın 180 ile gidiyorum sol şeritte. Arkadan 2 tane beyaz fluence selektör attı orta şeride geçtim 185 e çıktım fakat beni rahat bir şekilde geçip gittiler.En az 200 vardı hızları.
  • 100'de basıp deneyin.160 üzerinde Mondeo büyük ihtimalle geçecektir.Yüksek hızlarda ağırlık dezavantajı minimuma iner ve Mondeo nun sürtünme katsayısı daha az.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasseven

Aydın otobanında yazın 180 ile gidiyorum sol şeritte. Arkadan 2 tane beyaz fluence selektör attı orta şeride geçtim 185 e çıktım fakat beni rahat bir şekilde geçip gittiler.En az 200 vardı hızları.

Fluence ve Accent Blue... Her iki aracı da kullanmış, direksiyon ve viraj tepkilerini görmüş biri olarak bu araçlarla çok yüksek sürat yapan insanlara çok çok şaşırıyorum. Hayatta kaybedecek bir şeyleri kalmamış imajı veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

100'de basıp deneyin.160 üzerinde Mondeo büyük ihtimalle geçecektir.Yüksek hızlarda ağırlık dezavantajı minimuma iner ve Mondeo nun sürtünme katsayısı daha az.

O zamana kadar çoktan atı alan Üsküdar'ı geçmiş oluyor.

Belki bir ihtimal aradaki 3-4 boyluk fark açılmaz, veya ufak ufak kapanabilir ama Mondeonun yakalayıpta geçmesi çok zor.

Fluence daha hafif her türlü geçer Mondeoyu.

Ki zaten bu araçlar düz yolda 190 km/yi geçemeyen otomobiller.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

100'de basıp deneyin.160 üzerinde Mondeo büyük ihtimalle geçecektir.Yüksek hızlarda ağırlık dezavantajı minimuma iner ve Mondeo nun sürtünme katsayısı daha az.

O zamana kadar çoktan atı alan Üsküdar'ı geçmiş oluyor.

Belki bir ihtimal aradaki 3-4 boyluk fark açılmaz, veya ufak ufak kapanabilir ama Mondeonun yakalayıpta geçmesi çok zor.

Fluence daha hafif her türlü geçer Mondeoyu.

Ki zaten bu araçlar düz yolda 190 km/yi geçemeyen otomobiller.

Katılıyorum size ama ben otoban süratlerinde Mondeo'nun geçeceğini düşünüyorum.Eminim Mondeo nun Maksimum sürati Fluence dan 10-15 km/s daha fazladır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ulasseven

1,6 EDC benzinli motor fluence araclar mevcut , yolunu buldu mu iyi gidiyorlar ,
    fakat 1,5 110 bg dizel motorlu olanlar , otobanda mondeo ile yarışamaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.