Şimdi Ara

Fluence mi linea mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 in 1.3 den az yaktığı fabrika verilerindede sabit!
    Genel ortalamada 1.3 95’lik linea ile 1.5 105-110’luk Fluence arasında ne kadar bir yakıt tüketim farkı oluşur,uzun süreli kullanım şartlarında.
    1.3 dolu bir lineadan 10-12 milyar daha fazla verip Fluence e geçilmesi ne derece mantıklı olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• emekli Modunda kullanan babam 7lt yakıyor Fluence ile
  • "uzun süreli" kullanmak şartıyla donanımın hakkını alabiliyorsanız dolu araçta kalmanız elbette daha iyidir. Ancak kullanım uzun yol olacaksa dci mjeti 1.5 de olsa yakalar.
  • sehirici sehir disi karisik, genelde 120 yi gecmeden, devirlo sekilde, ekonomi odakli olmadan uzun kullanim ortalamam 5.2 litre.
    sehirdisi kullandigim rota yaklasik 1000 metrelik rakim farki olan bol virajli inisli cikisli ve 0 metredeb 1800 metreyi gorup ondan sonra varis noktasina ulasilan bir rota.
    %99 tek kisiyim aracta.

2013 model Euro 5 1.3 multijet linea ortalamasi.
  • Fluance 7 yakıyor, linea da 6.5 dan aşşağı düşmez ,benzinli araç alın değmez dizele, tüplü civic alın ömür boyu sorunsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ustatamponcu -- 28 Ocak 2019; 20:12:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fabrika verilerinde sabitse fabrika verileri demek ki yalan söylüyor. bir kere linea dediğin punto platformunu kullanan daha hafif bir araç. bence fluence daha çok yakar.
  • Linea 1.6 longe olursa direk linea

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    6 yıl önce açıldı
    Fluence mi egea mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fluence
  • Fluence gemi gibi araba ağır da kasaya göre 1.5 olsa 1.3 ortalamasına giremez. Linea daha hafif daha dengeli bence. Linea da lounge değil urban paket olucak o zaman tadından yenmez. Fluence de çok da kötü değil ama istanbul kargaşasında rahat ettireceğini sanmıyorum en güzel hb gider istanbul için diyorum tabii diğer şehirler için tercihe göre..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyurt -- 29 Ocak 2019; 0:50:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fluence fazla basmazsanız şehiriçi-dışı karışık 5-6 lt arası yakar, linea kullanmadım ama onun da aynı civarda yaktığı söyleniyor. performans ve konfor için fluence kesinlikle linea dan daha iyidir
  • fluence aracım var 110 luk manuel şuan 20 ortalama hız ile 6.7 yakıt ortalamam var tamamı kış ve şehir içidir.Cüssesine göre çok az yakıyor ve iyi gidiyor.
  • fabrıka verısı mı? git bir pompada olcte yakıtı, lıneayı anında satısa cıkartırsın zaten.. Fluence kore malı sansungun aracıdır reno artık koe araclarını gorunce araba uretmeyı bırakıp fluence ve latitude sattı o donemler. Yanı fluence ab standartlarının kat kat ustunde araclardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.