Şimdi Ara

fluence dynamiq 1.6 düz vites vs jetta exclusive 1.6 düz vites 8v 102hp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dayıma almayı düşünüyoruz... tüp takılacak.. ikisinde fiyatı 40000 lira... ikisininde donanım seviyeleri benzer.... sizce hangisini alalım? 40000 liraya aynı dolulukta başka araç önerirmisiniz? aynı paraya aynı dolulukta dizel alsak dahamı mantıklı olur? aynı paraya böyle bir dizel varmı acaba? teşekkürler..

• 42 bin tl ye Passat daha mı mantıklı sanki
  • bulsak hemen alıcazda yok ne yazıkki....
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyelite

bulsak hemen alıcazda yok ne yazıkki....

Vardır hocam vardır
  • passat konusunu araştırıyoruz.. passat hariç ne önerirsiniz....
  • Passat bulamazsanız fluence derim.
  • Jetta kasa değiştiriyor göz önünde bulundurun bu durumu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biraz fanatiklik gibi olur mu bilmiyorum ama bence Jetta daha kalitelidir kasa değiştirecek dahi olsa 2si arasında ben Jetta derdim.
  • quote:

Biraz fanatiklik gibi olur mu bilmiyorum ama bence Jetta daha kalitelidir kasa değiştirecek dahi olsa 2si arasında ben Jetta derdim.
  • Jetta ne kadar kasa değiştiricek olsada fluance'dan iyidir. Jetta alınır. Uzun yıllar binecekseniz değiştirmesinin zararı olmaz size.
  • ikinci elleri nasıl olur bu iki aracın.. hangisi daha fazla değer kaybeder...
  • Bora kasa değiştide noldu millet 25 bin istiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyelite

ikinci elleri nasıl olur bu iki aracın.. hangisi daha fazla değer kaybeder...

İkiside bilindik markalar olduğu için değer kayıpları az olur ancak Jetta yı çok az farkla yüksek satarsınız..

İkisi dışında eski kasa yani b7 a4 kasasını taşıyan Seat Exeo yu önerebilirim..36-37 milyara bebek exeo alabilirsiniz 2.elde..Çokta kaliteli araç tavsiye ederim..
  • exeoyuda değerlendirmeye aldık... birde eylülde 1.6lık passatlar gelecekmiş.. fiyat ne olur belli olmaz diyorlar... bayağı karıştık... fluencea karar verdik gibi... başka alternatifler olursa paylaşırsanız sevinirim...
  • ikisi arasında jetta
  • VW de C segmenti dedin mi Golf öne çıkar sedan olsun dediğinde ise D segmenti olmasına rağmen Passat. Jetta arada kalmış bir model Motor da 8v olduğuna göre bir de üstüne kasa değişiyor. Gerçi Passat da kasa değiştiriyor ama; Passat alamazsan Fluence al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duayen09 -- 17 Temmuz 2010; 16:12:28 >
  • Jetta kasa değiştirecek.Bence fluence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

Jetta ne kadar kasa değiştiricek olsada fluance'dan iyidir. Jetta alınır. Uzun yıllar binecekseniz değiştirmesinin zararı olmaz size.

Auto review dergisinin ve Car dergisinin yaptığı karşılaştırmalı testlerde 1.6 102 hplik motora sahip jetta , megane 2 sedanın gerisinde kalmıştı , fluence daha güncel bir model olduğuna göre jettanın daha iyi olduğunu savunmak yanlış olur.
  • imageshack logosuna her baktığımda aklıma fluance geliyor
    bence jetta yeterince olgunlaşmış bir model,yeni çıkıp da süpriz yumurta olmasından iyidir..kronikleri-hastalıkları belli ki taşşıdığı motor da rüştünü ispatladı sağlamlık olarak,tam da lpglik.. en basitinden bi artısı ise bagaj kapağının kolları kazık gibi yer işgal etmiyor içeride,dataycılık daha yüksek jettada,comfortline da olursa tadından yenmez..
  • corollada indirim yapmış onuda seçeneklere dahil ettim ne dersiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.