Şimdi Ara

Fluence düşünüyorum sizce hangisi ..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bütcem 40 bin civarı, hor kullanılmamış agır kazası olmayan ve nisbeten 150.000 km altı manuel fluenclere bakıyorum. Başarılı ve ekonomik olduğu halde otomobilde dizeli sevmedigim için 1.5 dci lere pek yanaşmak istemiyorum. 1.6 benzinli modelleri ilgimi çekti merak ettigim ise bu motorların lpg ile uyumu, saglamlıgı, ve çekişi hakkında..bir de diger renault modellerinde kullaniliyor mu onu merak ediyorum..
    6 ileri sanziman secenekleri de mevcutmus bunun hakkinda da bilgilendirirseniz sevinirim.
    Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Fluence benzinli manuel ise alınır. Otomatikte çok hantal kalıyor. Lpg uyumu mevcut. İyi bir lpg montaj ile pek sıkıntı çıkarmaz. 10lt civarı lpg şehir içi yakar. Tabi hızlı ve seri bir araba beklentiniz olmasın. Virajlarda hızlı olmamakta fayda var. Dinamik yada icon donanım olsun. Ic hacim genişlikte iyi, parasına göre fena değil ama tutmadı ve üretimi bitti. Dizellerin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bence Dizeline yönelin yada başka seçenekleri değerlendirin.
    Edit: eski aracım 2012 fluence extreme edition bva şanzıman ve Landi lorenzo lpg idi. Hantal kaldığından bir türlü ısınamadım 47k da sattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bellerefon -- 19 Şubat 2017; 0:7:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende internette yeni megana bakarken görmüştüm, aynı motor yeni megan 1.6 joy benzinlide kullanılıyor ve lpg ye uyumlu.

• Sıkıntı çıkarmaz ama bence 1.5 dci vazgeçmeyin

• Hepinize tesekkurler galiba daha cabuk elden cikartmak icin dizeline yonelmek gerekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fluance alacaksan dizelini al hocam.arada performans ve tüketim konusunda baya fark oluyor.bende 2013 1.5 dci var yakıt ve performansı gayet iyi.bastınmı gidiyor araç.karışık tüketim 4.5 litre civarlarinda.yazin dikkatli kullanimda 4 civarina yaklasiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE HANGİ PUNTO
    14 yıl önce açıldı
    İki Araç sizce hangisi ?
    2 hafta önce açıldı
    Sizce mantıklı olan hangisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.