Şimdi Ara

Fluence alınır mı 46-43 arası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Astra j'yi sattıktan sonra, senede 20 bin km için dizel otomatik arayışı içerisindeyim.Fluence 2012 50 bin boya-değişen olmayan araçlar 43-46 bin tl arası sizce hak eder mi?

Bütçem 45.000 tl.Dizel ve sarsıntısız yarıotomatik tercihindeyim.

Saygılarımla...

Bu arada polo 1.6 tdi'nin ağır bakımı bilgisi olan var mı?Aracım şuan 50.000'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 11 Ağustos 2013; 0:27:23 >

• flüyans çokça arıza çıkaran bir otomobil çevremden de pek olumlu yorumlar almadım araç hakkında,başka seçeneklere yönelin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

flüyans çokça arıza çıkaran bir otomobil çevremden de pek olumlu yorumlar almadım araç hakkında,başka seçeneklere yönelin derim.

Vw-Audi-Bmw-Renault hariç çift kavrama bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

Astra j'yi sattıktan sonra, senede 20 bin km için dizel otomatik arayışı içerisindeyim.Fluence 2012 50 bin boya-değişen olmayan araçlar 43-46 bin tl arası sizce hak eder mi?

Saygılarımla...

Hocam eaki kasa jetta lara bakabilirsiniz onlar tiptronic sanirsam arizasi da olmaz dsg gibi fakaten uygun tercih fluence gibi fluence iyidir bence kisiden kisiye degisir fakat bakimi parcasi ucuz araba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çift kavrama derdindeyseniz powershiftli focuslara bakın,lpg li versiyonlara.
    0km gibi arabayı alırsınız flüyans alana kadar,dizel öpücüğü almaktan iyidir.
    Eğer senelik 10 bini geçmiyorsanız dizele gerek bile yok.
  • quote:

Astra j'yi sattıktan sonra, senede 20 bin km için dizel otomatik arayışı içerisindeyim.Fluence 2012 50 bin boya-değişen olmayan araçlar 43-46 bin tl arası sizce hak eder mi?

Saygılarımla...

Astraniz dizel miydi? Neden sattiniz? Sıfır Astra ile birkaç yıllık Avensis düşünme aşamasında olduğumdan soruyorum.

• quote:

quote:

Hocam senelik 20.000 km alırsam 2 sene sonrada kesin satacağım.Yani benim için az yakan dizel otomatik şart çünkü ağır trafik şıkışıklıklarına gireceğim..

quote:

quote:

Senelik 20.000 en az..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 11 Ağustos 2013; 11:51:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Demage kullanıcısına yanıt
    fluence'i deneyin hoşunuza giderse düşünmeden alın, eşşek niyetine kullanılsa da arıza sorun çıkarmayan bir otomobil. şirket aracı olarak 1 sene boyunca işkence ettim ne motor ne yürüyen aksam sorun çıkarmadı aynı şekilde şirketteki arkadaşlardan da bir sıkıntı duymadım(araca para vermeyen kişiler olarak yerden yere vurmayı severiz normalde). normal kullanıcı olarak da benim kadar zorlamazsınız aracı hiç sorun çıkarmaz.

not:yerden yüksek olması yol tutuşunu biraz etkiliyor, belli bir hızdan sonra da lastik sesini içeri çok alıyor.
  • Agir trafikte dizelde icer arti bakimi arizasi sikintili.o acidan ucuz ve temiz bir yakit olan daha az masrafli lpgli araclara yonelin.focus un oldugu yerde fluyansn adi gecmz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 11 Ağustos 2013; 12:23:07 >
  • quote:

Agir trafikte dizelde icer arti bakimi arizasi sikintili.o acidan ucuz ve temiz bir yakit olan daha az masrafli lpgli araclara yonelin.focus un oldugu yerde fluyansn adi gecmz

Doğru diyorsunuz fakat bizim focus benzinli aracımız vardı sıfır almıştık.50 binde motoru bitti daha yeminliyim almamak için...Kusura bakmayın...
  • Fluence'in sorunlu felan olduğu yok , servislerdeki ustalara sürekli soruyorum , adamlar gidişattan gayet memnun. Eleştirilecek bir sürü yönü var ama münferit olaylar dışında sorunlu olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.

• ben olsam almam...
  • quote:

quote:

Agir trafikte dizelde icer arti bakimi arizasi sikintili.o acidan ucuz ve temiz bir yakit olan daha az masrafli lpgli araclara yonelin.focus un oldugu yerde fluyansn adi gecmz

Doğru diyorsunuz fakat bizim focus benzinli aracımız vardı sıfır almıştık.50 binde motoru bitti daha yeminliyim almamak için...Kusura bakmayın...

Aman hocam naptın 50.000 de motor mu biter? Bi yanlışlık olmasın?
  • Fluyansa binip elektrok arizasi gorsen onadami tovbe edeceksin bakimini yaptrdktan sonra atmosferik motor dizelden cok daha sorunsuzdur dunyanin yolunu yapacaksin onyargilarla tovbelerle arac alimi yaplmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 11 Ağustos 2013; 15:04:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

quote:

Aman hocam naptın 50.000 de motor mu biter? Bi yanlışlık olmasın?

Yetkili servis bakımlı araçtı bende yemin ettim almam daha ford marka araç....

• ne tipsiz bir araçtır

demeye geldim gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: HULK-ALI

ne tipsiz bir araçtır

demeye geldim gidiyorum

Şehiriçi 5-6 litreyi buluyo koca araba
  • Renault'a 45 lira verilmez.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HULK-ALI

ne tipsiz bir araçtır

demeye geldim gidiyorum

Şehiriçi 5-6 litreyi buluyo koca araba

ne diyorsun bende bu tipsizin neyini beğenipte 65k veriyorlar diyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aslan Amca

Renault'a 45 lira verilmez.

45 bine dizel otomatik ne var peki sorgu gibi anlamayın sadece merak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.