Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafenate Paneia -- 17 Ocak 2025; 13:51:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:9:25 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1C7B11D00 -- 25 Mart 2016; 22:38:15 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:9:21 >
    . SİLİNSİN
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dumprep

O kadar da kolay değildi be. Naptın öyle

Hedef neydi bilmiyorum ama tmde 30-40 klardan 4k civarına gelmek orta üstü sayılıyor bildiğim. 16kdan daha sıkı bir çalışmayla olmayacak yer yok herhalde. Başarılar

İşin şakasıydı hocam o.Eski MFciyim .Geçen sene feni yetiştirememiştim. Bu sene yetişti.Hayırlısı artık elimden geleni yapacağım.

Gezdim dışarda.Çok daha kötü beklerken,fena gelmeyince onun rahatlığını yaşadım.Ders adına hiçbir şey yapmadım ama az çok plan yapıp odamı düzenledim.

26 Mart 2016

Sabah dersaneye gittim.MF sınıfındayım hala.Devletin tuhaf yasaları yüzünden bir dersane en fazla 3 ders türünü verebiliyor.Bizimki de Fizik, Matematik ve Kimyadan yana kullanmış hakkını.Bu yüzden TM sınıfında sadece Matematik anlatılıyormuş.Açıkçası sınıfımın seviyesinden memnunum ve arkadaş ortamı gayet iyi.Bu yüzden geçiş yapmadım TM sınıfına.Kimya ve fizik derslerinde Edebiyat çalışıyorum.Açıkçası pek kafama işlemez diye düşünüyordum ama yazmadan çok daha efektif çalışabileceğimi gördüm.Bu şekilde edebiyatımı en iyi noktaya çekmeye çalışacağım.Matematikten de yeni bir kitap aldım FDD LYS matematik.Ona başlayacağım.Zaten sınav açıklanmadan önce eski kaynaklarımı kesip kesip dosyaya doldurup çözüyordum.Matematikten bu sene korkmuyorum bakalım nolacak.Bu hafta sıkı çalışmayı planlıyorum ama genelde pek planlarım doğru gitmiyor

• Başarılar hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafenate Paneia -- 27 Mart 2016; 14:08:59 >

Bugün dersaneye gitmedim ve açıkçası ders adına pek bir şey yapmadım.

28 Mart 2016
    Bugün yepyeni planlarımı devreye sokma günümdü.Aksatmadan istediğim çoğu şeyi yaptım.Akşam da dersanenin etütüne gittim.Edebiyatı gitgide bitiriyorum.
    Matematiktense geometrik seriler ve matris determinantlar uğraştım.Hala sıkıntılarım var.

29 Mart 2016

Bugün de fena çalışmadım.Düne göre kötüydüm ama yine de belli bir seviyenin altına düşmedim.Bugünkü en büyük hatam akşam etüte gitmemek oldu.

30 Mart 2016

Bugün arkadaşlarla sinemaya gittim.Batman vs Superman'e gittik.Açıkçası film çok da güzel değildi benden boş yere saatlerim çalındı.Hele martha kısmında arkadan samanyolu müziği çalmalıydı.Neyse konumuz film değil.
    Akşamına etüte de gitmedim.Benim için bomboş bir gün oldu.

31 Mart 2016

Bugün arkadaşlarım gelmedi farklı sebeplerden ve tek başıma çalışmak zorunda kaldım.Başta iyi çalışsam da sürekli çalışamadım.Yine de fena çalışmadım akşamına etüte de gittim.Genel olarak derse geri dönüşüm açısından olumlu oldu.
    Konu olaraksa hala geometrik seriyle falan uğraşıyorum.Bir yandan da fdd Matematik soru bankasından parabolün sonuna kadar geldim.Edebiyattansa Cumhuriyeti yarıladım.

1 Nisan 2016

Bugün arkadaşıma gittim orda çalıştık.Sabah fena çalışmadık ama hala istediğimiz seviyede değiliz.Bunun için daha kesin kuralları olan bir program hazırladık.Haftasonundan itibaren uygulayacağız.
    Etüt saatlerimizi daha keskin yapacağız.Sabahları da yüzmeye yazılacağım yakındaki havuza 6:30 haftada 3 gün.Sosyallikle ders çalışmayı dengede götürüyorum ama bu dengeyi bozabilirim.
    Hafta sonu 2 tane halısaha maçım var hiçbir şeye hayır diyememe hastalığım yüzünden.Bu haftayı da geçirirsem tempomu maksimum seviyeye çıkaracağım inancındayım.Edebiyatın dozajını arttırarak ilerleyeceyim haftaya.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.