Şimdi Ara

FLO'YU TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE ŞİKAYET EDECEĞİM!!!(EDİTLENECEKTİR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • O5.10 tarihinde flodan aldığım Nike spor ayakkabısı 3 gün giymem sonucunda kenarı açıldı 11.10 tarihinde ayakkabıyı forum ankara'da ki floya bıraktım ve bırakırkende tadilat kabul etmiyorum dedim çalışan bayanda zaten bu firma tadilat yapmaz yenisi gelir yada hiç yapılmadan geri gönderirler dedi buraya kadar bi sorun yok ta ki bu güne kadar bu gün ayakkabıyı almaya gittiğim de ayakkabının tadilat olduğunu gördüm ve 3 günlük ayakkabı da tadilat kabul etmem dedim oranın müdürü de bizlik durum yok firma böyle karar vermiş dedi ve adamla yaklaşık 10 dk boyunca yüksek sesle tartıştık bi de utanmadan pişkin pişkin git o zaman tüketici hakem hey. Başvur dedi bekle lan diyip çıktım
    benim derdim ayakkabı falan değil adamın tavrı sırf bu yüzden perşembe günü ilçe t.h.h ye başvurağım...
    Piyasayı bunun gibi adamlara bırakmayacaksın kimse şikayet etmeye etmeye bi havaya girmişler
    başvurduktan sonra editleyecegim biraz uzun oldu kusura bakmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En iyisini yapmışsın.
    Böyleleri bilinçsiz insanlar nedeniyle yüz buluyor.
    Ülkede tüketici hakem heyetini bilen kaç insan var ki?
    Yada kaçı uğraşmak istiyor?
  • flodan nike ayakkabı aldım beyaz renk, 2 gün sonra gezi mi ne vardı. ormana gittik dağa çıktık. inişte bitkilere bastım bir kaydım 10 metre. ayakkabı yemyeşil oldu, yan taraf 3-4 cm açıldı. neyse verdik floya 2 hafta sonra değişim şeyi geldi değiştirdiler. bunu bile değiştirdilerse artık
  • Yürü koçum kim tutar seni !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 3 ayakkabı verdim 3unude verrdier sasirtici

• Aurorax kullanıcısına yanıt
    Benim de ayakkabının tam büküldüğün yer açıldı öyle çok zorlamadım da sadece günlük yürüyüş yaptım

• 1 ay sonra bu konuyu okuyunca güleceksin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şikayetvar.com ada yazdım şikayetimi perşembe gününü bekliycem artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THIS IS ANGARA -- 28 Ekim 2014; 22:19:58 >
  • Şimdi de poşeti fırsata dönüştürme çabalarındalar.Poşetlerden 25 krş almaları gerekirken 30-40-50 krş tutturabildikleri kadar poşet parası alıyorlar.Apaçık insanları sömürüyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.