Şimdi Ara

FLO İnternet Alışverişinde İadede Kargo Ücretini Ödemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen bi bot aldım flodan 100tlye, kargo da 7.99tl beğenmedim büyük de geldi zaten gittim mağazaya iade etmeye, ettim de ama bunlar kargo ücretini iade etmiyor.Oradaki görevliyle takıştık diyo 7 yıldır burdayım ben daha kargo ücretini iade etmedik filan ben de diyorum yıllardır netten alışveriş yapıyorum kargo ücretinin iade edilmediğiyle ilk defa karşılaşıyorum diye.Sonra dedim resmi gazetedeki yayınlanan yönetmelikte satıcı teslim masrafını da iade etmek zorunda diye yok vermediler.Müşteri hizmetlerini aradım o da bişeler uyduruyo yok hizmet bedeli olarakmış da kargo olarak değilmiş.E dedim benim niye alışveriş yaparken bundan haberim yok faturada kargo bedeli diye yazıyor cart curt bizde böyle diyolar en son.

    anlaşılan bu flo böyle böyle yaparak gidiyor lumberjacki alıyor yeni mağazalar markalar açıyor belli oldu.
    Daha önce böyle sorun yaşayan var mı forumdaşlar?Nasıl alınır bu para?Hukukçular bi baksın ciddi bir usulsüzlük var mı?Yeni büro açan avukat tanıdıklar var onlara da bi ara soracam bakalım..







  • Aynı durumu yaşadım kargo ücretiini iade etmediler. Hakem heyetine verdim ve 2 ay sonra da olsa yatırdılar parayı paşa paşa. 2 dakikanızı almaz başvurmak. Melese 7 lira değil hakkınızı almak.
  • Hic ugrasma internete bu durumu yay heryere konu ac prestij kaybeder bu yeter onlara

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.