Şimdi Ara

Flo da çocuk Puma-Nike 10 tl yetişkin 20 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
7
Favori
17.353
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ürünleri Karabük safranpark flo dam aldım.burası bir outlet flo mağazası geçen sezonun ürünlerini elden çıkarıyorlar. 15 çift ayakkabı aldım. Eski sezon olduğunu barkodundan anlayabiliyorsunuz çünk çalışanlar ayırmaya yetişemiyor ben çoğu ürünü barkoduna bakarak anladım ve aldım sorun çıkmadı.3 al 2 öde kampanyası var.çocuk ürünleri bulursanız direk 10 tl .ben Puma ve dockers aldım ve yanına 10 liralık bir ayakkabı hediye oldu.yetişkin olanlar 30 tl kampanyada birleşince 20 tl geliyor.yaklaşık 10 çift Puma 1-2 çift Nike aldım . Burası outlet flo bilginiz olsun . Heryerde olduğunu düşünüyorum buraya özel değil eski sezon fiyat ve marka bakmadan 30 tl 2 tane al 3. Bedava . Yani 20 lira oluyor. Reyonlar da etiketinde 5 ve altı olanları alacaksınız. Fiyatına aldanmayın 300 lira bile yazsa kasada 30 çıkıyor.inanmayanlara resim eklerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Basaksehirde stadın altındaki yerde bu sabah 18 tane bot çizme aldım Malatya Hekimhana göndermek amacıyla aldım öyle lüks markalar yoktu spor yok denecek kadar azdı çalışanlar standa topluyorlardi indirimde olanları ama çok birşey çıkacak sanmam kendime eşime çocuğuma niyetliydim 2 gündür bakıyorum ama ihtiyaç sahibi çocuklara kısmet oldu teşekkürler bilgi veren arkadaşa sağolsun
  • Etiketinde 5 ve altı olan ne demek? Fiyatı mı barkod kodu mu?

• İnanmamaktan değil ama ürünleri merak ettim. Birkaçının resmibi eklermisin

• Hocam fiş alalım, ayakkabıların kodlarını alalım mağazada karşılaştıralım..
  • Ürünler evde ama fişler cebimde resimlerini atayım. Fişteki koddan anlaşılmıyor. Ayakkabı üzerinde barkod var 5f-5p ile başlayan bir numara yazıyor 5 ve altı olacakmış. Muhtemelen 2015 demek oluyor. 6 ve 7 ile başlarsa olmaz

• Iyimis,bugun mu baslamis sabit 30 lira

• çocukları ayağı hızlı büyüyor.fazla aldıklarınızı giyemeyebilir.tabi 5 çocuk yapmadıydanız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öyleyse yıkarlar orayı

• Flo da çocuk Puma-Nike 10 tl yetişkin 20 tl

Flo da çocuk Puma-Nike 10 tl yetişkin 20 tl

• flo outlet nerde var ki başka
  • Cuma başlamış tabi çalışanlar ayırmış ben cumartesi aldım ayakkabılar mükemmel pumalar . Dün Puma erkek vardı genelde . Ama 100lerce kutu gelmiş açmaya yetişemiyorlar. Çocuk Puma çok bulamadım.10 liraya bulsam hepsini alcaktım. Hiçbir deforme Yok sadece eski sezon

• Outlet bir çok ilde fazlaca var çalışanlar ayıramıyor sadece 2-3raf yağışlar. Botlar vardı ama ben almadım .3adet 40 liraydı. Puma bot falan vardı.

• Floya uğrayayım o zaman.

• baktım listeye maalesef ankarada flo outlet yok belli yerlerde var sadece
  • BlueLagoN kullanıcısına yanıt
    Outlet uğrayın ama

• Butun outletlerde var mi acaba

• Ankara'da vardır bence genelde outlet alışveriş magazalarımdakide outlet oluyor. Mesela İstanbul'da deposite outlet.ankaradada onlarca var outlet avm

• Outlet olmayan bi magazada dediginiz gibi 5 yazan ayakkabidan buldum 1 tane okuttuk kasaya normal fiyati cikti outletler icin gecerli sanirim

• oulet ağazalar nerelerde var acaba nasıl bulabiliriz ya da istanbul anadolu yakasında oulet mağaza bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

baktım listeye maalesef ankarada flo outlet yok belli yerlerde var sadece

Optımum outlet avm aslında ordaki de degılmı

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.