Şimdi Ara

flo.com.tr'de 1 Alana 1 Bedava Kampanyası Başladı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
204
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

flo.com.tr adresinde çok seveceğiniz bir kampanya başladı. Hem bayram hem de babalar günü yaklaşırken https://www.flo.com.tr/secili-urunlerde-1-alana-1-bedava.html adresinde geçerli 1 Alana 1 Bedava kampanyasından yararlanabilir, sevdiklerinizi ve kendinizi FLO ayrıcalığı ile mutlu edebilirsiniz.

10 Haziran tarihine kadar devam edecek bu kampanyadan yararlanmak için https://www.flo.com.tr/secili-urunlerde-1-alana-1-bedava.html adresini tıklayıp, cazip fiyatlarla alışveriş keyfini çıkarmaya başlayın.

https://www.flo.com.tr/secili-urunlerde-1-alana-1-bedava.html

Keyifli alışverişler...

• Konu açılmıştı melike.geç kaldın ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melikyilmaz -- 8 Haziran 2018; 12:10:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar yazınca samimi olmuyorsun bu bir.

İkincisi 5 tl etmeyecek plastik ayakkabıları 1 alana 2 bedava versen bile dönüp bakmam.

Ucuz mal alacak kadar zengin değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

MSI MAG241CR - 144 Hz | Intel Core i5-4690K Processor 4.0 GHz | MSI Z97 GAMING 5 | MSI GAMING GeForce GTX 970 4GB OC 256Bit NVIDIA | Kingston 16 GB HyperX RAM | Corsair SPEC-02 Gaming Case | Corsair CPU Cooler H100i
  • Suni deri mahmutpasa tezgah ayakkabılarının internetten kataloglanmis hali gibi.

Çok da cazip değil sanki

Sapphire Pulse AMD Radeon RX6700XT 12GB / AMD RYZEN 5 5500 @4.5 Ghz + Snowman X200 Tower / Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz / Asus B450 MKII DDR4 4400Mhz / Xigmatek X-Calibre 600W 80+ / Aerocool CS-107 V2 Mini-ITX
  • Uzak durun Lumberjack ayyakkabı aldım ki kendi üretimleri ve markası 3 günde astarı yırtıldı 10 günde değişim kararı çıktı şimdi de aynı ayakkabı yok 126 ₺ fark verin aynı kalite de başka ayakkabı verelim diyorlar 1 aydır uğraşıyorum bakalım ne yapacağız.

• Lumberjack almayın içi hemen yırtılıyor geçen sene almıştım, iade ettim. Yukarıda yazmış kesinlikle doğru. Lj bu kalitelidir diye almıştım bide. Dockers için de aynı durum basiniza gelebilir. Alanlarin yorumlarina bakarak aliniz.

Orijinalden alıntı: TITAN

Arkadaşlar yazınca samimi olmuyorsun bu bir.

İkincisi 5 tl etmeyecek plastik ayakkabıları 1 alana 2 bedava versen bile dönüp bakmam.

Ucuz mal alacak kadar zengin değilim.
    farketmez , konuya tıkladın ve melikenin başarı oranını arttırdın , bu yeterli ona
    şimdi gidip flo'dan ödeme talep edecekler , bak işte bu kadar tıklandık, ver reklam paramızı
    bu tıklanma sayacı içinde , sen de yani TITAN arkadaşı da var
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.