Şimdi Ara

Flo ayakkabı siparişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce hiç sipariş vermedim kapıda ödeme olduğu için flo dan vermeyi düşünüyorum. Tavsiye edermisiniz kaç günde gelir sıkıntı vs. yaşarmıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla flo üçkağıtçı bir mağaza. ben online değil de, direk mağazada değişimde sıkıntı yaşamıştım. ama kapıda ödeme varsa çok dikkatli olmak şartıyla denenebilir, ödemeyi yapmadan önce iyice bir incele, ona göre ödeme yap. değişimi iadesi falan çok sıkıntılı
  • Kapıda ödemeyi bilmiyorum ama, ben 2 çift sipariş etmiştim, yanlış hatırlamıyorsam 2 veya 3 güne gelmişti. Sıkıntı olmadı giyiyorum şu an. İnternette mağazada olmayan veya renk seçeneği olmayan ürünler oluyor. Aldığım ayakkabılardan birinin mağazada laciverti 60 tl ydi, ben kırmızısını 40 a aldım, birisi mağazada 70 tlydi ben 50 ye aldım.

Ayrıca internetten aldıktan sonra fark ettim ki mağazada denenmiş ayakkabılar açılmış yıpranmış oluyormuş kutuyu ilk açan olmak daha iyi oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen sen ol flodan kürdan çöpü bile alma, ayakkabı sipariş ettim,neyse bekleyelim dedik 1 hafta oldu kargoya verdiler anca sonrada tabi heyecanla kargomu bekliyorum reebok marka, gele gele kırmızı bir dockers ayakkabı geldi kullanılmış güya, meğerse kargoları yanlış göndermiş Flodaki görevli mersindeki kargo bana gelmiş, kargocuda şaşırdı dıştaki pakette benim isim yazılıydı meğerse içteki kutuya benim adı basmış flo,neyse geri gönderdim benim ürünü gönderin dedim 1 gün içinde, onlarda ürünü alırız geri gönderemeyiz öyle bir hizmetimiz yok dediler bende fırçayı çektim böyle rezaletmi olur diye 2 hafta olmuş elime geçmemiş parasını peşin vermeme rağmen
    sakın bulaşma yine şanslıymışsın bana rastladın
  • quote:

Orijinalden alıntı: pavilionsq

sen sen ol flodan kürdan çöpü bile alma, ayakkabı sipariş ettim,neyse bekleyelim dedik 1 hafta oldu kargoya verdiler anca sonrada tabi heyecanla kargomu bekliyorum reebok marka, gele gele kırmızı bir dockers ayakkabı geldi kullanılmış güya, meğerse kargoları yanlış göndermiş Flodaki görevli mersindeki kargo bana gelmiş, kargocuda şaşırdı dıştaki pakette benim isim yazılıydı meğerse içteki kutuya benim adı basmış flo,neyse geri gönderdim benim ürünü gönderin dedim 1 gün içinde, onlarda ürünü alırız geri gönderemeyiz öyle bir hizmetimiz yok dediler bende fırçayı çektim böyle rezaletmi olur diye 2 hafta olmuş elime geçmemiş parasını peşin vermeme rağmen
    sakın bulaşma yine şanslıymışsın bana rastladın

Hocam kontrol edip kapıda ödemeyle alsam olmaz mı ?

• Kapıda ödemeyle şansımı denemek istiyorum e fatura nedir ? Vergi numarası felan istiyor. E fatura istemesem sorun olurmu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayakkabı indirimleri
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.