Şimdi Ara

Flo ayakkabı 1 Alana 1 Bedava Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
15.086
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Flo'dan 1 alana 1 bedava kampanyası yapılmaktadır. Kampanya belirli ürünlerde geçerlidir. Başka kampanyalar ile birleştirilememektedir. 2 ürün alımında ucuz olan ürün hediye edilmektedir. Kinetix, Nike, Adidas, Converse ve Puma spor ayakkabıları ve aksesuarları kampanyaya dahil değildir. Kampanya bitiş tarihi hakkında bilgi edinilememiştir. bursa kent meydanındaki mağazasında kapış kapış gidiyor yetişen alır

ama bi bakmakta yarar var, yarın uğriyayım bi :)

GALATASA|RA|Y
  • Giyim sektöründe kampanya ve promosyon olmayan mağaza yok gibi şu sıralar o yüzden kapış kapış kelimesi fazla abartılı olmuş kanımca

Mesajlarıma alıntı yapanlar saygı ve ahlak kurallarına dikkat etsinler !..
    Biraz kıskançlık duyarsanız, yaşarken ölmenin ne demek olduğunu anlarsınız.
    İyiliğe iyilik her kişinin kârı, kötülüğe iyilik er kişinin kârı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wacker@

Giyim sektöründe kampanya ve promosyon olmayan mağaza yok gibi şu sıralar o yüzden kapış kapış kelimesi fazla abartılı olmuş kanımca

evet öyle hatta bir mağaza da indirim yazısının olmadığı gün yok,seyahat ettiğim güzergah üstündeki mağazada indirim yazasının olmadığı gün görmedim tabela da yazana bakmayın bile içerideki fiyatlar uymazsa almayın ürünü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tek tükte olsa eli yüzü düzgün ayakkabılara rastlayabiliyorsunuz ama çeşit az. Seri satılan ürünlerde kampanyaya rastlayamıyorsunuz zaten.
    Dün Barçınspor daydım, Reebok larda 1 alana 1 bedava kampanyası vardı ama tahmin edebileceğiniz gibi numara çeşitliliği yok, elde kalmış tuhaf modeller vardı.
    Yalnız ilgimi CAT ayakkabılar çekti. Fiyatlarında fena indirim yapılmamış gibi geldi bana. İhtiyacım olsa alacaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoLoJi_uZMaNı

Ankara Ankamall flo da geçerlimidir bu kampanya bilgisi olan var mı?

Antares'te geçerliydi ancak Ankamall'ı bilemeyeceğim. Bence geçerlidir çünkü genel bir kampanya gibi görünüyor...
  • 3-4 ay önce herkes superstarları 80'e verirken. flo'da 120-130 civarı bir şeydi. çok kazık olduğunu biliyordum da sivriğilini tahmin edemiyordum. heryerde süper kampanyalar var. illa ki bir şeyler alıcam diyen birisi için flo'ya pek sıra gelmez gibi.

• bende iki polaris aldım ankamall dan, siyah ve taba 89 tl ye denk geldi.bence kaçırmayın...
    forumdan aratıp eski başlığa bakabilirsiniz.
  • bu kadar saçma iğrenç kampanya olamaz..görevliye de söyledim böyle saçma iş mi olur diye..docers ayakkabı beğendim geçen hafta fiyatı 74 idi..bu hafta almaya gittim ne göreyim fiyatı 145 olmuş..ne oldu dedim 1+1 kampanya yapmışlar..aynı ayakkabıdan zorla insanı 2 tane almaya itip fiyatı 2 kat yapıp 1+1 yapmışlar..iyi ki bir hafta önce fiytlara bakmıştım..tamamen kazık uğramam artık flo denen rezil satış kampanyası yapan yere..insanların gözüne bakarak 2 kat arttırıp bedava demiyorlar mı şerefsizlik

Orijinalden alıntı: omer14

bu kadar saçma iğrenç kampanya olamaz..görevliye de söyledim böyle saçma iş mi olur diye..docers ayakkabı beğendim geçen hafta fiyatı 74 idi..bu hafta almaya gittim ne göreyim fiyatı 145 olmuş..ne oldu dedim 1+1 kampanya yapmışlar..aynı ayakkabıdan zorla insanı 2 tane almaya itip fiyatı 2 kat yapıp 1+1 yapmışlar..iyi ki bir hafta önce fiytlara bakmıştım..tamamen kazık uğramam artık flo denen rezil satış kampanyası yapan yere..insanların gözüne bakarak 2 kat arttırıp bedava demiyorlar mı şerefsizlik

haklısın kardeşim bunlar bizi keriz yerine koyuyorlar!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

bu kadar saçma iğrenç kampanya olamaz..görevliye de söyledim böyle saçma iş mi olur diye..docers ayakkabı beğendim geçen hafta fiyatı 74 idi..bu hafta almaya gittim ne göreyim fiyatı 145 olmuş..ne oldu dedim 1+1 kampanya yapmışlar..aynı ayakkabıdan zorla insanı 2 tane almaya itip fiyatı 2 kat yapıp 1+1 yapmışlar..iyi ki bir hafta önce fiytlara bakmıştım..tamamen kazık uğramam artık flo denen rezil satış kampanyası yapan yere..insanların gözüne bakarak 2 kat arttırıp bedava demiyorlar mı şerefsizlik

ÇOK DOĞRU SÖYLÜYORSUN İNSANLARI ÖYLE GÖZ GÖRE GÖRE KAZIKLIYORLARKİ BU KADAR SEVİYESİ DÜŞÜK BİR MAGAZA OLUR MU ? İNSANLAR BURADAN ALIŞVERİŞ YAPMASIN....
  • Flo geçen kış bu ve buna bezner 4,5 kampanya yaptı ama fiyatlar her kampanya şekline göre değişti. %30, %50, %70 indirimler oldu hepsinde fiyat aynı kaldı. 1 al 1 bedavada fiyat yükseldi. İnsan bi 10lira, 20 lira düşer bari fiyatları. Göz göre göre de millet keriz yerine konmaz ki bu kadar.
    ulan bu adidas yeni sezon diye ayakkabilar cikarmis hepside eski sezonun aynisi ustune yeni diye yazmislar insanda utanma olur biraz,stan smitleri metrodan 60liraya aldik ustune yeni yazip 120 lira fiyat koymuslar
    kinetixlere nedemeli adam akilli ayakkabilar 65,70 lira, gorende seni nike puma sanir
  • Flodan 120 tl ye reklamlı 2 ayakkabı alacağıma kipadan 19.90 na reklamsız ayakkabı alırım daha iyi. Bir ayakkabıyı 10 sene giyecek değiliz ya devir değişti sezonluk 1 yılda dağılıyor hepsi. En ucuzu en iyisi. Ayakkabıya verdiğim fahiş paralara acıyorum valla...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.