Şimdi Ara

Flight Simulator X SP1 (Service Pack 1) Çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
15.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Beklenen FSX yaması sonunda çıktı:

http://www.fsinsider.com/downloads/Pages/FlightSimulatorXServicePack1.aspx

Teşekkürler,

Hicks

• Teşekkürler...
  • DirectX 10 da geliyor mu SP1'le?

Edit: Üyelik gerektirmeyen direkt MS server download linki:http://download.microsoft.com/download/8/5/2/8526e721-0a01-4f7b-8529-0ae8286619cb/fsx_sp1_ENU.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-994965FA4 -- 28 Mayıs 2007; 19:19:22 >
  • Merhaba,

Bu yama DX10 yaması değil. Ayrıca üstteki link için de üyelik gerekmiyor, alttaki seçeneği seçip devam edebilirsiniz.

Teşekkürler,

Hicks
  • bu paket ne gibi yenilikler düzeltmeler getiriyor
  • Valla yenilikleri bilmiyorum ama yanılmıyorsam yama öncesinde Kıbrıs'ta Ercan havaalanı varken bu yamayla kaldırılmış oldu. Yeni uçak da eklenmemiş.

Edit: Bahsedildiği üzere performans artışı oldu. Eskiden oyunun standart full ayarlarında (ki bu ayarlarda oyundan AA ve AF kapalı) 20-25 fps alırken yamadan sonra 35 fps ortalama ile oynayabiliyorum, AA ve AF'yi de açınca 20fps'ye düşüyor. Ancak işin kötü yanı uzun bir süredir beklenen SP1'in Dx10'suz gelmiş olması, yamanın Dx10'suz yayınlanması MS'un Dx10 eklentisini daha da ertelediği ve kullanıcıları bekletmemek için yamayı Dx10'suz yayınladığı şeklinde yorumlanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-994965FA4 -- 29 Mayıs 2007; 0:11:24 >
  • Merhaba,

DX10 bir eklenti paketi şeklinde çıkacak ve ayrıca ücrete tabi olacaktır diye düşünüyorum.

Teşekkürler,

Hicks
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tşkler
  • Bu yamayla çok iyi bir performans artışı gelmiş. FSX bazında 5-6 FPS yerine göre 15-20'lere varan FPS artışları var(1680x1050 çözünürlük, Full grafik detay, yani hepsi açık). Tabii bu da ayrı bir akıcılık katıyor ve oynanabilirliği arttırıyor.

Yama'da herhangi bir genişleme eklentisi veya DX10 yükseltmesi bulunmuyor. Onları biraz daha bekleyeceğiz:(

İyi uçuşlar....
  • Arkadaşlar fsx_sp1_ENU.exe 213mb lık eklenti dosyasını indirdim ama yüklemeye çalıştığımda dvd1 i istiyor alcohol ile gösteriyorum ama api.dll dosyasına yazılamadı değiştirilemedi diyor iso dosyasını değiştiremiyor tabii neden böyle bir hata veriyor acaba bu 3 adet dll ( api.dll , fsui.dll , main.dll ) dosyasını ignore dediğimde ise yükleme sonunda internal error gibi bir hata verip yüklemeyi tamamlayamayıp tekrar geri siliyor

nasıl yüklemem lazım siz böyle hatalar aldınızmı acaba nasıl çözerim sorunu

Teşekkürler...
  • Guzel bir yama olmus tamamen performans artirmaya yonelik ve bir cok hatayi gidermisler.DX10 ve genislemeyi ya sp2 ile yaparlar veya yeni bir genisleme paketi cikartirlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blade__

Arkadaşlar fsx_sp1_ENU.exe 213mb lık eklenti dosyasını indirdim ama yüklemeye çalıştığımda dvd1 i istiyor alcohol ile gösteriyorum ama api.dll dosyasına yazılamadı değiştirilemedi diyor iso dosyasını değiştiremiyor tabii neden böyle bir hata veriyor acaba bu 3 adet dll ( api.dll , fsui.dll , main.dll ) dosyasını ignore dediğimde ise yükleme sonunda internal error gibi bir hata verip yüklemeyi tamamlayamayıp tekrar geri siliyor

Teşekkürler...

Merhaba,

O bahsettiğiniz dosyalar korsan etkinleştirme dosyalarıdır. Orjinal ürün kullanırsanız hiç bir sorununuz kalmayacaktır.

Standart:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=10401&productid=oyuncdmicch7

Deluxe:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=10401&productid=oyuncdmic9am

Teşekkürler,

Hicks

• quote:

Orjinalden alıntı: Blade__

Arkadaşlar fsx_sp1_ENU.exe 213mb lık eklenti dosyasını indirdim ama yüklemeye çalıştığımda dvd1 i istiyor alcohol ile gösteriyorum ama api.dll dosyasına yazılamadı değiştirilemedi diyor iso dosyasını değiştiremiyor tabii neden böyle bir hata veriyor acaba bu 3 adet dll ( api.dll , fsui.dll , main.dll ) dosyasını ignore dediğimde ise yükleme sonunda internal error gibi bir hata verip yüklemeyi tamamlayamayıp tekrar geri siliyor

Teşekkürler...

blade benim elimde update yapabileceğin versiyonu var istersen sana 20 yada 15 ytl ye satarım posta hariç . 2 dvd . oyunu iso lu hiç bir şekilde update yapamazsın bence .
  • valla ben update yaptım iyi hoşda 10000 feet de fs2004 den farkı kalmadı beea . sadece 800 feet de ancak farklılık hissediliyor . yoksa nerdeyse bütün gökyüzünü blur layacaklar .
    arkadaşlar bende deluxe var bence orjinalini almayın değmez . yarım saat önce uçuş sevdasından yerleri biçiyordum. bu oyun beni gerçek uçak kullanmaktan bile soğuttu . çok statik ve yapay ya . yükseldikçe dağlar yamulup yumulmuyormu sinir ediyor beni . 87 küsür ytl ye de çüş oha diyorum ben . alt tarafı bir serial istiycez .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimate__ -- 8 Temmuz 2007; 2:27:55 >
  • ayrıca bir cvp ım daha var bu oyunda kült markalardan airbus un dizaynını hiç sevmedim . hala eski kabin . bakıç açıları berbat . bu oyuna uçak eklenmez microsoft haricinde şahsen 3d cockpitten 2d ye geçmem ben , hem uçuş dinamikleri de cabası yani bu oyuna uçak eklerseniz hiç zevk alamazsınız orjinalleri gibi , ben yeni bir marka göremedim yamadan sonra
  • vc kokpit modellemesi berbat ms in pmdg nin yanında çok basit kalıyor kanımca
  • arkadaşlar lütfen yardım edin sp1 ve sp2 yi yükledim bu sefer cd key istiyor c r a c k varsa pm atabilirmisiniz lütfen
  • Orjinal olmazsa ayvayı yersiniz bi tane crack vardı 1 ve 2 için.Onu bulursanız yapabilirsiniz forumda vardı.
  • YHa keşke biriniz caps de koysaydı
  • bugun md-11 pmdg indirdim ama yüklediğimde sp1 istedi link için teşekkürler......
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.