Şimdi Ara

Flight Simulator X SP1 (Service Pack 1) Çıktı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
15.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  Flight Simulator X SP1 (Service Pack 1) Çıktı

Flight Simulator X SP1 (Service Pack 1) Çıktı

• arkadaşlar ben foruma yeni katıldım bu oyunu internetten indirebilmem mümkünmü? yani boyutları ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Sniper- -- 1 Mart 2009; 16:42:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Meaningléss

görüntüler harika

• kısa bir araştırma yaptım ve boyutları baya fazlaymış dvd'sini almak gerekecek
  • oyunu yükledim ama activasyon istiyo api fsui main attım ama olmadı lütfen yardım
  • Arkadaşlar product key istiyor yardımcı olabilir misin lütfen ?
  • sp1 yükleyeceğim sp 2yükleyip crack yapıp eklentilerin hepsini kurabilirim herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

quote:

Orjinalden alıntı: Blade__

Arkadaşlar fsx_sp1_ENU.exe 213mb lık eklenti dosyasını indirdim ama yüklemeye çalıştığımda dvd1 i istiyor alcohol ile gösteriyorum ama api.dll dosyasına yazılamadı değiştirilemedi diyor iso dosyasını değiştiremiyor tabii neden böyle bir hata veriyor acaba bu 3 adet dll ( api.dll , fsui.dll , main.dll ) dosyasını ignore dediğimde ise yükleme sonunda internal error gibi bir hata verip yüklemeyi tamamlayamayıp tekrar geri siliyor

nasıl yüklemem lazım siz böyle hatalar aldınızmı acaba nasıl çözerim sorunu

Teşekkürler...

Merhaba,

O bahsettiğiniz dosyalar korsan etkinleştirme dosyalarıdır. Orjinal ürün kullanırsanız hiç bir sorununuz kalmayacaktır.

Standart:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=10401&productid=oyuncdmicch7

Deluxe:http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=10401&productid=oyuncdmic9am

Teşekkürler,

Hicks

eğer orjinal exe yi kullanıp yüklersen hiç bir sorun kalmaz sonra da cra ck yaparsın ki bende orj exe yok direk dvd ci cracklamış zaten nalet olsun...

• sanırım sp1 ve sp2 yi yüklemek için bu üç dosyanın orj olması gerekiyor sonrada crack yapılıyor APİ, MAİN, FSUİ DLL LER VARSA ORJ OLANLARI UPLOAD EDEBİLİRMİSİNİZ................
  • arkadaslar ben bir sey soracaktim. gecenlerde fsx deluxe versiyonunu aldim ama bayagi problemi var. ornegin fsx normalinde oynadigimda 400 knots a bile cikabiliyordum ama deluxe te 300 un uzerine cikinca overspeed uyarisi veriyor. ayrica mesela 1 saatte gitmem gereken bir yere 30 dk da gidebiliyorum hem de 250 knot hizla..bunu cozebilmem icin bir oneriniz var mi ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.