Şimdi Ara

Flight Simulator X İdeal Ekran Kartı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar hepimizin bildiği Flight Simulator X oyununu full özellik oynamak için ideal ekran kartı nedir?

Ayrıca 120 dolara kadar olan kartları yazarsak iyi olacak bütçem bu kadar :)

Yorumlarınızı ve Önerilerinizi Bekliyorum.

• yok mu kimse tavsiye verecek
  • Merhaba,

FSX için ideal ekran kartı olmaz ayrıca bahsettiğiniz bütçe ile hiç olmaz. FSX'i kaliteli bir şekilde oynamak için şu anda piyasada bulunan en iyi ekran kartını satın almalısınız en iyi ihtimalle. Ben X1900XTX 512 MB., X1950XT 256 MB., 8800GTS 320 MB., 8800GTX 768 MB. ve 1 GB. HD 2900PRO@825/2250 kartlarla denedim yine de istediğim performansı alamadım.

Teşekkürler,

Hicks
  • 8600gt ler olabilir heralde o fiyata
    ama full oynayabilecegini sanmıyorum.
    çok kastırtıyor o oyun
  • bu oyunu yapan adamlar hangi ekrtan kartına sahip olanlara oyunu satmayı planladılar onuda merak ediyorum acayip kasıyor pc'yi, sen en iisis o bütçeyle pek fazla birşey bekleme o oyunda ama yapacağın en ii seçim 8600serisi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratsen87 -- 13 Ekim 2007; 1:55:38 >
  • arkadaşlar değerli yorumlarınız için sağolun bende kararımı verdim 8600gt sonic+ alıcam paraya biraz kıyıcam.

• quote:

Orjinalden alıntı: fsavgi

arkadaşlar değerli yorumlarınız için sağolun bende kararımı verdim 8600gt sonic+ alıcam paraya biraz kıyıcam.

o paraya şu an için en iyisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartı almakla olmuyor malesef...Full grafik için 2 gb ram tavsiyemdir.
  • Nvidia lar daha iyi sonuç veriyor o oyunda, Toms ekran kartları benchmarktan bakabilirsin, o oyun da var listede.
  • Haliyle koskoca Dünya'yı 'simule' ettiği için şuan piyasada bulunan en hızlı ekran kartları ile bile full ayarda 25 fpsyi geçemezsin

Çok fazla ince ayrıntı var simulasyonda.Gerçek gibi hissettiriyor ama tabi 10-15 fps arası olunca gerçekten birşey anlamıyorsunuz

8600GT Sonic+ orta ayarlarda az çok idare eder gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeWBeWC!BeWBeW

Ekran kartı almakla olmuyor malesef...Full grafik için 2 gb ram tavsiyemdir.

İşlemci: AMD ATHLON 64 X2 DUAL 4400+ (2.3GHz)1MB 940p

Anakart: ASUSTEK M2NMX 6100 DDR2 VGA+GLAN+SATA2 16X 940p

Bellek: 2 GB DDR2 667 MHz

Sabit: Disk 320 SAMSUNG 7200 SATA2 16MB

Ekran: Kartı 8600GT Sonic +

Kasa: FRISBY FC-2029B ATX SİYAH 350W

DVD Yazıcı: SAMSUNG 48x32x48 CDRW 20x DL SATA DVDRW SIYAH

İşte sistemim bu daha iyi performans için önrileriniz var mı?
  • Flight Sim X kadar acımasız sistem ihtiyaçları olan oyun görmedim! 8800 Ultra, 4 GB RAM, Quad Core CPU bile yetmez o oyuna.
  • Oyunun son resmi yaması oyun performansını hissedilebilir biçimde arttırıyor. Bu yamayı kurup tüm ayarlar açıkken trafiği kapatırsan (oyun içinde yerde giden otomobiller, denizdeki tekneler mutlaka olmalı demezsen tabi) yaklaşık 20 fps yakalayabilirsin 8600GT+ ile ki bu tür ağır tempoda oynanan bir simülasyon için yeterli.
  • sonuçta nerden baksan simülatör piyasasının lideri olacak oyun için normal sistem ihtiyaçları var aslında bu oyunun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean

Oyunun son resmi yaması oyun performansını hissedilebilir biçimde arttırıyor. Bu yamayı kurup tüm ayarlar açıkken trafiği kapatırsan (oyun içinde yerde giden otomobiller, denizdeki tekneler mutlaka olmalı demezsen tabi) yaklaşık 20 fps yakalayabilirsin 8600GT+ ile ki bu tür ağır tempoda oynanan bir simülasyon için yeterli.

dostum 20fps iyimidir bilemem ama alacağım yerde 8600gt sonic + yoktu bende şu ikisinden birini alacağım

GALAXY 256MB, 8600 GT, PCI-Ex, DDR3 HDTV DUAL DVI , 128 BİT, OverClock

SPARKLE nVidia 7900GS 256 MB DDR3 256Bit 16x (ama sanırım buda yok)

o yğzden 8600gt alacağım gibi gözüküyor sizce bu yeterlimi yani hiç olmazsa orta düzeyde takılmadn sürükleyici bir şekilde oynayabilirmiyim ?

• 1600 x 1200 ultra quality;
    http://www23.tomshardware.com/charts16/712-854-292.png

Bende @TRQX(ekran karti buyuk ustadi) un tavsiyesine uyup Palit 8600GT sonic+ dusunuyorum.

PSU nun iyi ve guclu olmasinda fayda var

• http://www23.tomshardware.com/charts16/712-854-289.png

buda orta kalite

malesef diger arkadaslarinda dedigi gibi 25 fps nin uzerine cikmiyor.

Ama oyun ciktiginda ve kandi stesinde 7600 ekran kartini tavsiye ediyordu.Yani yeni kartlarla gayet zevkli oynanabilir herhalde
  • EDIT: Çok çekirdek desteği FS-X SP1 ile zaten gelmiş. Henüz bunu yüklemedi iseniz, mutlaka yükleyin...

http://www.fsinsider.com/downloads/Pages/FlightSimulatorXServicePack1.aspx

Ayrıca, 23 Ekim'de yayınlanacak "Acceleration" service pack DX10 desteği gelecek.

http://www.fsinsider.com/news/Pages/AccelerationGoesGold.aspx

Flight Simulator X İdeal Ekran Kartı ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 13 Ekim 2007; 13:13:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BAHADIRXIHSAN

1600 x 1200 ultra quality;
    http://www23.tomshardware.com/charts16/712-854-292.png

Bende @TRQX(ekran karti buyuk ustadi) un tavsiyesine uyup Palit 8600GT sonic+ dusunuyorum.

PSU nun iyi ve guclu olmasinda fayda var

katılıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: fsavgi

quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean

Oyunun son resmi yaması oyun performansını hissedilebilir biçimde arttırıyor. Bu yamayı kurup tüm ayarlar açıkken trafiği kapatırsan (oyun içinde yerde giden otomobiller, denizdeki tekneler mutlaka olmalı demezsen tabi) yaklaşık 20 fps yakalayabilirsin 8600GT+ ile ki bu tür ağır tempoda oynanan bir simülasyon için yeterli.

dostum 20fps iyimidir bilemem ama alacağım yerde 8600gt sonic + yoktu bende şu ikisinden birini alacağım

GALAXY 256MB, 8600 GT, PCI-Ex, DDR3 HDTV DUAL DVI , 128 BİT, OverClock

SPARKLE nVidia 7900GS 256 MB DDR3 256Bit 16x (ama sanırım buda yok)

o yğzden 8600gt alacağım gibi gözüküyor sizce bu yeterlimi yani hiç olmazsa orta düzeyde takılmadn sürükleyici bir şekilde oynayabilirmiyim ?

acele etme sonic+ bulup onu al. farkı görürsün.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.