Bildirim
FLIGHT SIMULATOR X ERROR 1935?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
System32 klasöründe msxml4.dll dosyası var mı bir bak bakalım.
c:\windows\system32\msxml4.dll
Eğer varsa sağ tıklayıp version numarasını buraya bir yaz. Dün kurulumda benimde bu hata başıma geldi. Eğer benimki ile aynıysa çözeriz._____________________________ -
Yok yok senin hata MSXML ile alakalı değil. Senin ki simconnect ile alakalı. Şu adrese bir bak
http://www.microsoft.com/communities/newsgroups/list/en-us/default.aspx?dg=microsoft.public.games.zone.simulation&tid=2df952f8-8d48-4507-b5d5-1365f5093ed8&p=1_____________________________ -
yaa bndede 1772 die bi hata verio onu nası çözcem

_____________________________ hayat biter,alem biter,ortam biter,ÇARŞI bitmez -
Bende de fsx'in ek pakedi acceleration'u yükledikten sonra oyuna girerken hata veriyor sebebi nedir acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 24 Ocak 2008; 21:06:10 >_____________________________ . -
Yok abi 10 bin tane şey denedim olmuyor.
_____________________________ -
şimcük o hatayı bertaraf edemessin uğraşma o hata geldiğinde hiç bişeye basmadan güç kablosunu çek ve tekrar tak windows açılınca oyunun hazır olacak gerisini anlatamam. _____________________________ -
Ben de en son yazılan mesajdakini uygulayarak kurulum bitirdim. ancak bu kurumda muhtemelen registry bilgileri bulunmadığı için service pack i yükleyemiyorum. onun da bir çözümünü gösterirseniz süper olacak. _____________________________ -
Bu problemi nasıl çözebiliriz?
error 1935 microsoft flight simulator x deluxe_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler