Şimdi Ara

flight mode!! ve otobusler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar sehirler arası otobüste telefonu flight mode da acıp oyun oynadıgınız vs.. muavinlerin tepkileri nasıl oldu siz derdinizi nası anlattınız?
    (gectimi basınızdan böle bişi)
    Ben de 6630 var sıksık otobus yolcugu yapıyorum.. muavin ve yaslı teyze amcalarla ugrasmamak için acamıyorum..

-bu telefona vindowzz zp profesyönel kurulurmu abi?
    -anlıyorum çekirge ... relaks ol çekirge...
    8 PC, 2 Notebook, 1 cep bilgisayara, 1mp4, 1mp3 player, 1çift hatlı cep telefonu vs.. yetmiyor.
    Çüşş bana.
  • sehırler arası otobuse pek gerek yok ıst da ıse dusunsene yesıl otobuslerden bırındesın almıssın mpx220 ını telefonu ucak moduna almıssın bı kac ıslem yapıyosun veya word de bısıler yazıyosun..ordan bırı bagırıyor telefonu kapatsana kardesım sen adama yuz kere anlatsan anlamaz ucak modu dedıgın an zaten abı gıt kafa buluyosun der..Turk mılletıyız bız

Orjinalden alıntı: allroad

arkadaslar sehirler arası otobüste telefonu flight mode da acıp oyun oynadıgınız vs.. muavinlerin tepkileri nasıl oldu siz derdinizi nası anlattınız?
    (gectimi basınızdan böle bişi)
    Ben de 6630 var sıksık otobus yolcugu yapıyorum.. muavin ve yaslı teyze amcalarla ugrasmamak için acamıyorum..

+1

Orjinalden alıntı: By PaCHa

sehırler arası otobuse pek gerek yok ıst da ıse dusunsene yesıl otobuslerden bırındesın almıssın mpx220 ını telefonu ucak moduna almıssın bı kac ıslem yapıyosun veya word de bısıler yazıyosun..ordan bırı bagırıyor telefonu kapatsana kardesım sen adama yuz kere anlatsan anlamaz ucak modu dedıgın an zaten abı gıt kafa buluyosun der..Turk mılletıyız bız

+1 anlatman mümkün değil. halk o kadar biliçsiz ki anlamıyolar. bir hayvana anlatsan anlayacak gibi geliyor.
    bir zararı olmadığı açık. suç mercedes firmasının. o kadar yaygara koparıyolar boşuna. üretici firma otobüste cep telefonunuzu kapatınız yazıyosa milletin anlamasını bekleyemezsin zaten ne desen " zararı olmasaydı yazmazlardı" diyolar. beni de kanser ediyolar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catalyst -- 26 Nisan 2005, 14:35:18 >

• quote:

sehırler arası otobuse pek gerek yok ıst da ıse dusunsene yesıl otobuslerden bırındesın almıssın mpx220 ını telefonu ucak moduna almıssın bı kac ıslem yapıyosun veya word de bısıler yazıyosun..ordan bırı bagırıyor telefonu kapatsana kardesım sen adama yuz kere anlatsan anlamaz ucak modu dedıgın an zaten abı gıt kafa buluyosun der..Turk mılletıyız bız

uçak modu desen "ulan burasi uçakmi?madem uçak modu git uçaa bin" der

Orjinalden alıntı: PHI314

quote:

yar olur, ağyar olur, serdar olur, dildar olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford SYNC 3 ve Android Auto
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abı bızım buna alısmamız lazım ınanırmısınız 5 senedır adam akıllı bılg kullanıyorum ama evımden bır kere ınternete baglanmamısımdır sırf babamın tabuları yuzunden
  • varyaaslında telefoncular işi bilmiyo.. bi tel markası mercedesle anlaşıp otobüslere atıyorum se dışındaki tellerinizi kapatın ve konuşmayın.. se nin atışları iyi artar gerçi şimdide iyi ama.. başka markalarda olabilir.. ev ile interneti anlayamadım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misblay -- 26 Nisan 2005, 14:54:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerone

yav ben motoe398 kullanıyom ben otobüste falan mp3 dinleyebilirmiyim ?

yiyorsa dinle

şaka bir yana millet nerden anlıyacak senin mp3 dinlediğini E398 ile....keyfine bak ama titreşime al çağrı gelirse cafer sıçmasın sonra
  • flight modu nası açılıyo
  • valla ben acip dinlediimde yandaki cocuk bana kizacak oldu ama yol boyu cesaret edip de bi laf soylemedi yani cocul acisindan cok uzuldum bi iki laf etmeye bu kadar cekinen bi insan olmak zor olsa gerek ama yasli teyze ler o cocua sira vermedi size bu yasli teyzelerden kurtulmanin yolunu soluom TEKNİK KONUSUNKİ ANLAMASİNLAR insan anlmayinca cevap veremez olur biter

flight mod benim bildiim telefonu kapatmani salayan menude bi secenek olarak cikio

• ya ok tamam hadi hatlıyken kullanmayalımda hatsız da kullanmak istiyourm.. hele nilüfer turizm de cekilmio valla herdakka telefonlarınızı kapatın vs... dogru diyo aslında sorun yaratıyor gercekten ama..hat yok ..kullanabilirm dimi ama:) sırf bu muhabbete girmemek için kullanmamak cok sınır bozucu.. hadi muavine anlatsan teyzeye amcaya anlatamazsın..

Orjinalden alıntı: theja

yaw sanki flight modu olmayan teller içinde bu işi yapan bi program vardı ama neydi,kullanan varsa sölesin bize de

System Tools die bi program olması lasımdı

Ukala olan adamlara hic cevap verme daha iyi... Cok sıkısırsan bu telefon otobuse zararsız atlama ordan dersiniz benim gibi....

Orjinalden alıntı: PHI314

Arkadaşlar bence suç insanlarda değil, firmalarda.(Mercedes vs..)
    Ben daha bir tane bile bu nedenden ötürü kaza oldugunu duymadım.
    Hangi akla hizmet yapıyorlar böyle birşey anlamıyorum.
    Sanırım saygınlık kazanmak için..

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.