Şimdi Ara

FLATOUT ULTIMATE CARNAGE save yapamıyorum...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Flatout ultimate carnage oyununun save olayını bir türlü beceremiyorum.Acaba ayrıntılı bir şekilde oyuna girdiğimiz andan itibaren save dosyasını sağlıklı şekilde oluşturmak için ve bu save dosyasını oyuna her girdiğimizde kaldığımız yerden devam edebilmek için neler yapmalıyız?Games for Windows Live profili yaptım,save dosyasını başka yere koyup sonra oyuna girerken aynı yerine koydum ama olmadı.Oyun daima en başından başlıyor.yardıııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.................

• Arkadaşlar bu oyunu oynayan ve save olayını halleden arkadaşlardan yardım bekliyorum lütfen......
  • Arkadaşlar bu oyunu oynayan ve benim gibi save sorunu yaşayan arkadaşlar mutlaka vardır ve bir şekilde bu sorunu halledebilmiş arkadaşlar da mutlaka vardır.Konunun çözümü konusunda bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum.Bu forumda bir konunun bu kadar süre cevapsız kalması Donanım Haber Forum üyelerine yakışmıyor.....
  • Merakla forum üyelerinin birinden sorunumun çözümü ile ilgili bir cevap bekliyorum.Bu arada 2009 yılının tüm Donanım Haber Forum üyelerine ve de ülkemiz Türkiye ye mutluluk ve refah getirmesini diliyorum....
  • Hocam mesela ben gears of var oyununda profil oluşturmadığım için oyun hep en baştan başlıyordu ultimate charnageninde profil bölümü gears of warla aynı isim girerek önce profil oluştur ve şuanda flatout ultimate oynuyorum kayıt yaparak sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan1 -- 1 Ocak 2009; 4:01:31 >
  • fatal error ! PropertyDb: could not found "SubjectiveHandling" in table"TurboKitPro acil yardım edin nolurr ...

oyunun exe sine tıkladığımda yukarıdaki uyarıyı alıyorum ve oyun çalışmıyor yardımlarınızı bekliyorum

sistem : intel core2 duo e4500 2.2 ghz Nvidia gt8600 gt 1gb 3 gb ddr2 ram 320gb seagate hdd
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecan1

Hocam mesela ben gears of var oyununda profil oluşturmadığım için oyun hep en baştan başlıyordu ultimate charnageninde profil bölümü gears of warla aynı isim girerek önce profil oluştur ve şuanda flatout ultimate oynuyorum kayıt yaparak sorun yok

teşekkürler dostum. bayağı uğraştım hiç yeni offline profil oluşturmak aklıma gelmemişti..
    sonunda çözdük

online oynamak için oyunu satın alayım dedim baktım Türkiyede hiçbir online mağazada bulamıyorum??
    şöyle 20-30 TL arası bi fiyat bulursam alacam. Yoksa amazon.co.uk'den getirtecem orda da toplam 25 pound'u buluyo maliyet bir bilen varsa Türkiyede satılıyor mu diye bilgilendirirse çok sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Singularity-RELOADED yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • offline profili nasıl oluşturcaz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.